Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nagrody za sezon VI i VII
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7
Bakel
Cześć wszystkim!
Czas oczekiwania na nagrody wywalczone w pocie czoła podczas VI i VII sezonu Ligi PES6 się niemiłosiernie wydłużał i niejednemu z laureatów przyszło pewnie do głowy, że nigdy nie ujrzy wymarzonej statuetki/medalu na swojej półce (w końcu ISSOnline nie słynie z terminowego doręczania przesyłek;) W dniu dzisiejszym zmobilizowałem się i popakowałem, zaadresowałem paczuszki, które czekają teraz na wizytę w placówce Poczty Polskiej.

Najprawdopodobniej cały ten inwentarz wyślę w środę. Zatem na początku przyszłego tygodnia trofea powinny trafić do laureatów. Jeszcze raz gratuluję i przyjmijcie moje przeprosiny za cały ten obsuw.
Matis08
Dziś 22 i nadal listonosz nie puka smile.gif
arczi333
Do mnie też listonosz nie pukał jeszcze
lukasz44
Ostatnio z Bakelem nie ma kontaktu, więc może gdzieś wyjechał i nie miał czasu wysłac ? Sam nie wiem...
Ważne że są gotowe do wysłania rolleyes.gif

A tu zdjęcie nagród z VI sezonu, które kiedyś podsyłał mi Bakel :

Czekajcie cierpliwie smile.gif Dojdą napewno
Nalep
Eee, że się wtrącę... Wygląda zajebiście, aż chce się grać biggrin.gif
Bakel
Od spakowania do wysłania nagród minął miesiąc, ale w końcu nagrody są w drodze do laureatów. Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni, w końcu zazwyczaj obserwuje się prawidłowość, że im dłużej na coś czekamy, tym większą radość ta rzecz powoduje. smile.gif
Matis08
Do mnie doszła już bodajże w Poniedziałek.Niestety zobaczę na własne oczy dopiero przed świętami jak wrócę z pracy smile.gif
arczi333
Ja dźiś dostałem dziękuje
donkryst
Trochę po czasie, ale co tam biggrin.gif Takie nagrody dostałem ; )

Orange_91
To się IO postarało, nagrody piękne. biggrin.gif Widzę, że masz takiego samego laptopa jak ja, Samsung R580? biggrin.gif
donkryst
CYTAT(Orange_91 @ Mar 3 2012, 10:05) *
To się IO postarało, nagrody piękne. biggrin.gif Widzę, że masz takiego samego laptopa jak ja, Samsung R580? biggrin.gif

Tak tak biggrin.gif + wkurwiający wentylator, który nie daje rady biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.