Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OFF top Turnieje dnia\Mini-Cup
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turnieje dnia\Master League Mini-Cup
Stron: 1, 2, 3, 4
lukasz44

W tym temacie piszemy o wszystkim co związane z turniejami dnia bądż też master league mini-cup.
My z naszej strony będziemy informować o zbliżających się rozgrywkach w tym formacie, propozycjach zmian i tym podobnych.
Każdy może podsunąc jakieś pomysły (byle racjonalne wink.gif ) jak i wypowiedzieć się na każdy temat powiązany z mini-turniejami dnia.

lukasz44

Jutro tzn. 1 Pażdziernika w godzinach wieczornych organizujemy kolejny turniej dnia, osoby zainteresowane prosimy o uważne śledzenie subforum Turnieje Dnia w dniu jutrzejszym i czekanie na otwarcie zapisów smile.gif
zibii75
Panowie może na sobote jakiś TUR smile.gif
zibii75
Panowie, czy na prawdę cza pisać o tury, jeśli nie ma patcha to, chociaż zadbajcie o to, aby gracze mieli jakieś zajęcie na weekend, wyjdźcie ze swoją inicjatywą, co do gry. Myślałem ze coś dziś zagramy a tu lipa!!!!!

lukasz44
CYTAT(zibii75 @ Oct 15 2011, 18:34) *
Panowie, czy na prawdę cza pisać o tury, jeśli nie ma patcha to, chociaż zadbajcie o to, aby gracze mieli jakieś zajęcie na weekend, wyjdźcie ze swoją inicjatywą, co do gry. Myślałem ze coś dziś zagramy a tu lipa!!!!!

Myślałem nad zorganizowaniem jakiegoś większego turnieju w oczekiwaniu na start ligi, ale jednak coś mnie powstrzymało i pomyślałem że granie nadal na v.3 będzie niezbyt ciekawe sleep.gif

Co do Twojego pytania to jeżeli któryś z opiekunów znajdzie czas napewno jakiś turniej dnia będzie zorganizowany.
Ja osobiście nie mam na to obecnie czasu...
Dabro96
CYTAT(lukasz44 @ Oct 16 2011, 15:51) *
Myślałem nad zorganizowaniem jakiegoś większego turnieju w oczekiwaniu na start ligi, ale jednak coś mnie powstrzymało i pomyślałem że granie nadal na v.3 będzie niezbyt ciekawe sleep.gif

Co do Twojego pytania to jeżeli któryś z opiekunów znajdzie czas napewno jakiś turniej dnia będzie zorganizowany.
Ja osobiście nie mam na to obecnie czasu...

Ja panowie będę mógł organizować tylko w tygodniu albo co którąś niedzielę wieczór.
Witu
CYTAT(Dabro96 @ Oct 17 2011, 17:03) *
Ja panowie będę mógł organizować tylko w tygodniu albo co którąś niedzielę wieczór.

W tygodniu raczej dużo chętnych nie znajdziesz biggrin.gif ale zawsze można spróbować może chociaż 4 osoby się znajdą wink.gif
WKS
Kurde, można by coś pyknąć przecież ja na start ligi będe grał jak ostatni Amator tongue.gif
Milerinho
zagralbym cos tongue.gif
Witu
Ja też bym coś zagrał tongue.gif
czubinho
W weekend coś zorganizujemy.
Milerinho
proponuje niedziele
Dabro96
Jeżeli niedziela to ja mogę zorganizować wink.gif
czubinho
No to mamy tur w niedzielę wink.gif
Zapisy rozpoczną się w sobotę w godzinach popołudniowych
zibii75
Mam prośbę, w sobotę są DERBY i jeśli zapisy będą po 18,00 to kurde mnie nie będzie ( Wyjście przed meczem na coś mocniejszego o godzinie 18 do 19 PUB po 19 wolnym krokiem i ze śpiewem na Stadion, no raczej plac budowy, ale niech się zwie jak zwie. Mecz 20,30 około 23 powrót do domu na lekkim flaku i spanko.
Więc proszę, jeśli jest taka możliwość o wpisanie mnie na listę GRAM NA SETE W NIEDZIELE
czubinho
Spokojnie Zbigniewie, zapisy będą trwały do ok. godziny 13 w niedzielę tak więc będziesz miał czas na zapisanie się.
Ogryz
CYTAT(zibii75 @ Oct 20 2011, 19:15) *
Mam prośbę, w sobotę są DERBY i jeśli zapisy będą po 18,00 to kurde mnie nie będzie ( Wyjście przed meczem na coś mocniejszego o godzinie 18 do 19 PUB po 19 wolnym krokiem i ze śpiewem na Stadion, no raczej plac budowy, ale niech się zwie jak zwie. Mecz 20,30 około 23 powrót do domu na lekkim flaku i spanko.
Więc proszę, jeśli jest taka możliwość o wpisanie mnie na listę GRAM NA SETE W NIEDZIELE

Jeśli chodzi ci o Derby Śląska to z tego co mi wiadomo mecz jest jutro o 20, a nie w sobotę, bo chyba o tych derbach mówisz.
zibii75
CYTAT(Ogryz @ Oct 20 2011, 21:11) *
Jeśli chodzi ci o Derby Śląska to z tego co mi wiadomo mecz jest jutro o 20, a nie w sobotę, bo chyba o tych derbach mówisz.

Dokładnie tak jak piszesz, jakoś mi jeden dzien gdzies uciekł, w morde myslałem ze dziś piatek hhehehe
zibii75
Pany i co z turem bydzie dzisioj tongue.gif wink.gif
czubinho
CYTAT(Dabro96 @ Oct 20 2011, 17:53) *
Jeżeli niedziela to ja mogę zorganizować wink.gif

O ile mi wiadomo to Dabro miałby się nim zająć.
zibii75
Panowie może jutro dałoby się zagraćwieczorkiem jakiegoś TURA?

Taka mała propozycja dla Administracji.
WKS
Organizuje ktoś? coś ? dziś ?
lukasz44
Ja uważam że lepiej poczekać na nowego patcha smile.gif Osobiście sam już nie mam v.3, i dlatego nie organizuję nic.

Patch wyjdzie naprawdę niedługo a wtedy ruszymy pełną parą ze wszystkim, w tym z master league mini-cup w których będzie można ugrać 2 mln dopisywane do budżetu smile.gif
zibii75
Panowie może ktoś zorganizowałby jakiś TUR na sobotę ????
zibii75
Może jakiś TUR dzisiaj około 22 by ktoś zorganizował, pewnie te 8-iu graczy by się znalazło co mają nowego Patch-a
Witu
CYTAT(zibii75 @ Dec 3 2011, 13:17) *
Może jakiś TUR dzisiaj około 22 by ktoś zorganizował, pewnie te 8-iu graczy by się znalazło co mają nowego Patch-a

No właśnie może by admini coś zorganizowali skoro mamy już patcha ? wink.gif
lukasz44
Wszystko będzie, spokojnie, choć nie obiecuje że dziś smile.gif
lukasz44
Będą chętni na tur w piątek 22:00 ?smile.gif
Dabro96
Będą biggrin.gif
WKS
Ofkors.
Milerinho
moze w czwartek tak po 22 ? albo sobote ;>
similo14
Czwartek byłby OK
zibii75
moze sobota smile.gif 22,00
czubinho
Jestem za sobotą
Nalep
Pasuje.
Jason Bourne
Ale sobota dzień czy wieczór:)
Dabro96
Zostawmy w piątek <3
jarek
sobota albo niedziela tongue.gif
Ferat
szkoda że nie zanosi się nic na dzień powszedni.. wieczorami po pracy i tak siedzę w domu a w weekend to wiadomo... sad.gif
zibii75
CYTAT(Ferat @ Dec 14 2011, 19:07) *
szkoda że nie zanosi się nic na dzień powszedni.. wieczorami po pracy i tak siedzę w domu a w weekend to wiadomo... sad.gif

Ferat to raz napij się w piątek a w sobote z drinem przed kompem od 22,00 smile.gif
lizaku
W sobotę może i ja znajdę trochę czasu żeby zagrać.
Milerinho
co z turniejem w sobote ? ogarnie to ktos ? bo chetni na sobote byli..
Dabro96
Jak widzisz albo i nie są zapisy na turniej w piątek
Milerinho
jak widzisz albo nie ja pytam o sobote...
Nalep
Jak widzisz albo nie musisz uzbroić się w cierpliwość biggrin.gif
lukasz44
Piszecie się na to aby dzisiejszy turniej rozegrać już na nowych składach na 16 Grudnia ?smile.gif

Każdy musiałby wgrać pliki rostera do kitsa bądż o-text

Proszę o odpowiedzi, tak czy nie smile.gif
jarek
czyli tur jednak dzisiaj ? szkoda ;/
arczi333
Kaj najbardziej na tak
WKS
Pewnie, że tak ! U mnie już transfery porobione więc bede miał okazje przetestować swoj zespol przed ligą ; ]
czubinho
tak
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.