Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: FINAŁ Pucharu Ligi IO
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7 > Puchar Ligi IO
lukasz44

CYTAT
W finale udział biorą dwaj zwycięzcy z par półfinałowych . Jest to ostatnia i decydująca runda !

Czas na rozegranie finału jest do 31 Sierpnia!!!
Gramy TYLKO 1 mecz.
Ustawienia meczowe takie jak w lidze + dogrywka i karne włączone.

DonKryst - Stalówka

POWODZENIA PANOWIE !!!!
donkryst

Finał pucharu ligi
DonKryst Stalowka
Screeny:

Strzelcy:
Jerome Thomas x2
Marica

Opis:
Od początku spotkania można było wyczuć towarzyszące obu drużynom nerwy. W czasie pierwszych 10 minut piłkarze West Brom sprawiali wrażenie, jakby w ogóle nie wyszli na murawę. Grali chaotycznie, nie potrafili wyjść z własnej połowy. Dopiero potem znak do ataku dał bardzo aktywny tego wieczora Jerome Thomas, i już w 14. minucie udało mu się strzelić bramkę. Ten gol podziałał bardzo mobilizująco na graczy z Niemiec, gdyż już 5 minut potem Rumun Marica dał remis. Przez 15 kolejnych minut obie drużyny wspólnie wymieniały się akcjami. W 34. minucie po raz kolejny znać o sobie dał Thomas, i drugi raz wyprowadził Anglików na prowadzenie. Niemieccy piłkarze starali się od razu odpowiedzieć, ale szczelna defensywa WBA dowodzona przez Pablo Ibaneza nie pozwalała napastnikom na zbyt dużo. Druga połowa to ciągłe ataki Stuttgartu i nieliczne kontry Anglików. Jednak, co najważniejsze wynik spotkania pozostał niezmieniony i Puchar pojechał do West Bromwich. Po meczu trener Anglików - Krystian Jezierski, ze łzami w oczach mówił do mikrofonu: "Dziękuję za ten wspaniały sezon zwieńczony zdobyciem Pucharu Ligi. Dziękuję wszystkim, którzy mnie otaczali - prezesowi, sztabowi szkoleniowemu, piłkarzom. Jednak nadszedł już czas na rozstanie. Muszę poszukać wyzwania gdzie indziej. To tyle, co miałem do powiedzenia. Dziękuję, trzymajcie się, może jeszcze kiedyś powrócę."
Dzięki i powo dalej Stalowy wink.gif

Zawodnik meczu:
Jerome Thomas - autor dwóch goli, które przesądziły o zwycięstwie.

Tomek93
Graty dla obu zawodników.
WKS
Jaki fart... Graty dla Stalówki ;D no i dla tego kmiota xD.
Matis08
Stalówka myślał, że dwa mecze się gra i ten już odpuścił, a potem był tylko fail tongue.gif

Gratki smile.gif
stalowka84
kurde mój błąd bo nie czytałem forum przed tym meczem i jak widać na dołączonej fotce myślałem że jest spotkanie rewanżowe sad.gif a w tym meczu grałem sobie spokojnie ale cóż było minęło gratuluję Donkrystowi i dziękuję wszystkim że świetne mecze w tym sezonie ... dla mnie to było ostatnie spotkanie na Issonline życzę powodzenia wszystkim w nowym sezonie może jeszcze kiedyś pokopiemy pozdro all smile.gif
lukasz44
Gratulacje dla obu finalistów, brawo Don smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.