Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1\4 Finału Carlsberg Cup 2011
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Carlsberg Cup
lukasz44

Gramy mecz i rewanż.
W razie równego bilansu bramek (bramki na wyjeżdzie nie są liczone podwójnie) po 2 spotkaniach gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi.
Termin na rozegranie dwumeczu to 28.08.11.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem ligowym który obowiązuje również w tym turnieju i dopiero zacząc grać.
Ustawienia meczowe takie jak w lidze. A więc forma losowa, 15 minut, itd.
Prośby o przedłuzenia bądz wo składamy w odpowiednim dziale w subforum.

POWODZENIA PANOWIE !!!!
Matis08

1 Mecz
WKSRKS Młody08
Screeny:
WKS jak to napisał pod wpływem poczucia zajebistości nie zrobił screenów. tongue.gif biggrin.gif

Strzelcy:
Rommedahl
Rommedahl
Rommedahl
Park Chu-young
Park Chu-young
Park Ji-sung

Opis:
Zacięte spotkanie. po 1 połowie Korea niespodziewanie schodziła z trzybramkowym prowadzeniem deklasując tym samym swoich rywali. W drugiej odsłonie spotkania Dania po wprowadzeniu 3 napastnika zaczęła grać zdecydowanie lepiej i tym samym wykorzystując dwie nieudane pułapki ofsajdowe doprowadzili do wyniku 2-3. Oszołomieni tym biegiem zdarzeń Koreańczycy nie potrafili rozegrać składnej akcji i w końcu Duńczycy, a dokładniej Bendtner doprowadził do remisu. Wynik sprawiedliwy choć większą przewagę w meczu mieli goście.

Zawodnik meczu:
Rommedahl - poniósł swoich kolegów do boju swoimi dwiema bramkami.

2 mecz
Młody08 WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Park Chu-young
Park Chu-young
Park Ji-sung
Sung-Young Ki

Opis:
Spotkanie bardziej wyrównane niż to pierwsze. Do przerwy jedynie 2-0 dla gospodarzy. W drugiej połowie Duńczycy zmuszeni byli do bardziej ofensywnej gry przez co musieli się otworzyć co stowrzyło szanse do kontrataków. I właśnie dzięki nim Koreańczycy zdobyli jeszcze dwie bramki przypieczętując swój awans do półfinałow.

Dzięki Wuksio za oba spotkania smile.gif biggrin.gif

Zawodnik meczu:
Park Chu-young - zdecydowanie najlepszy gracz w tym dwumeczu.

Dwumecz
WKSRKS Młody08

@ Edycja strzelców Dani, po wiadomości od Wuksia.
zibii75

2 kolejka
zibii75 Hyoga
Screeny:

Strzelcy:
Sahar
Itzhaki
Weiss
Stoch x 2
Jendrisek
Jakubko

Opis:

Na meczu zaważył pierwszy wynik, wysoka przegrana i małe nadzieje w rew. Zdobyta szybko bramka i promyk nadzieji na odrobienie strat, wyrównanie i po wszystkiemu.
1 połowa wyrównana 2 już nie, podstawowi gracze bez formy czerwo i pozamiatane ( 1 czerwo komp, 2 moja kosa za co sory ). ! mecz miałem ja hostrować ale kolega chciał, wiem może nie ma to znaczenia kto pierwszy jest gosp ale wiem jedno jeśli ja jestem w pierwszym meczu gospodarzem nie dam już nikomu hostować jako pierwszy, a moze potoczyło by się inaczej. C0o do daleszego opisu to po czerwonej było już pozamiatane worek się otworzył i poszło z górki. Dziś jakoś mi sie zle grało serw chyba nawalał bo miałem problemy z tym co robie na padzie a przełożeniem na wizje zero kontroli tego co chciałem zrobić , oczywiście nie umniejszam tym przeciwnikowi który wygrał jak najbardziej zasłużenie. Powodzenia dalej w Carsbergu a z ta ekipa pewnie daleko dojdziesz. Mocno stoją na nogach atakujący a to podstawa. Jeszce raz dzieki za mecz i sory z tą 2 kose ale lekko mnie sprowokowałeś smile.gif.
Zawodnik meczu:
Cała ekipa przyjezdnych.
Hyoga

1. mecz
Hyoga Zibii75
Screeny:

Strzelcy:
Mintal, 9'
Sestak, 30'
Holosko 35', 42'

Opis: W pierwszej połowie całkowita kontrola Słowacji, kilka świetnych okazji, dobra gra w środku pola i obrońców. W drugiej części meczu więcej walki. Dzięki.

Zawodnik meczu:
Cały zespół Słowacji, chłopaki zagrali świetnie.
JustMe1987

1 mecz
JustMe1987 BlueOle10

Screeny:

Strzelcy:

Janko
Janko
Janko

Zigic
Lazovic
Zigic

Hoffer
Janko
Leitgeb

Zigic
Jovanovic
Zigic

Opis:

Ogladaliscie kiedys Rockiego? Te jego pojedynki kiedy rywal go naciera seria ciosow i wydaje sie ze juz po walce.. a on nagle zbiera sie i oddaje z taka sila i sercem ze porywa tlumy? Ten mecz a w zasadzie dwumecz byl wlasnie takim widowiskiem. W pierwszym meczu mielismy 12 rund wagi ciezkiej i wygralismy z Blue po 6 z nich. Glownymi aktorami widowiska byli Zigic pseudo "taran" i Janko aka "zelazna bania". Sedziowie musieli oglosic remis ale to czego byli swiadkami z pewnoscia przeszlo do historii! Dzieki Blue za walke fairplay i zachowanie z koncowki spotkania kiedy napastowaly mnie lagi a Ty przyjales dla mnie postawe nadspodziewanie szlachetna. Wielki wielki szacunek za to!

Janko "zelazna bania"

Zawodnik meczu:

BlueOle1910

---

2 mecz
BlueOle10 JustMe1987

Screeny:

Strzelcy:

Hoffer
Zigic
Wallner
Krasic
Zigic

Hoffer
Arnautovic

Opis:

Wiemy przeciez ze Rocky nie byl jedno-odcinkowy prawda? Oczywiscie ze tak! Kurcze to spotkanie zaczelo sie od dramatu ktory przekuty zostal w cudowny zbieg okolicznosci.. Bohater ostatniej potyczki - Janko opuscil boisko na noszach juz 10 minucie spotkania.. alez to byl cios. Jednak nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Po kolejnej wymianie ciosow oszolomiony trafieniami Krasica i Zigica chwialem sie niemilosiernie i widmo porazki zagladalo mi mocno w oczy.. Jednak zawodnik o imieniu Hoffer popisal sie tak genialnym rajdem w 60 minucie spotkania ze obrona Serbii stracila pewnosc siebie i pogubila calkiem morale.. Pamietacie kto zszedl w 10 minucie spotkania? Tak - Janko. Jak myslicie ktos go zastapil i zapewnil zwyciestwo? Nie kto inny jak Arnautovic.

Co sie wydarzylo w tym dwumeczu jest niepojete! Byly emocje! Byly dramaty i zwroty akcji! Bylo fair play i swietna zabawa! Trenerzy pokazali kulture klase i szacunek dla przeciwnika. Szkoda ze nie moglismy awansowac obaj bo moim zdaniem zasluzylismy na to w tym samym stopniu. Dzieki raz jeszcze Blue za to co zagrales. Szacunek cool.gif

Slalom Hoffera!

Zawodnik meczu:

Erwin 'Jimmy' Hoffer
Milerinho
Widze, ze Just jest w gazie biggrin.gif ładnie, ładnie ! cool.gif
Boby1908

1 mecz
Łukasz44 Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Bale
Earnshaw
Earnshaw
S.Fletcher
Naismith
McFadden
Maloney

Opis:
Pierwszy raz grałem z Łukaszem i powiem szczerze , że mnie zaskoczył. Bardzo dobry gracz z niego biggrin.gif
Wykorzystałem co mialem do wykorzystania, a Łukasz mial wielkiego pecha, ponieważ mógł spokojnie ten mecz wygrać.Jednak po jednym faulu w polu karnym obrońca ujrzał czerwoną kartkę, co ułatwiło gościom zadanie. Grając w osłabieniu zdołał strzelić dwa gole i chyba brakło czasu , aby zremisował.Gratuluję postawy i walki do końca, bo ja pewnie bym się nie podniósł przegrywając 1-4. Dzięki za mecz
Zawodnik meczu:

2 mecz
Łukasz44 Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Sam Vokes
S. Fletcher
Naismith

Opis:
Po pierwszym meczu już wiedziałem czego mogę się spodziewać po grze Łukasza. Od samego początku zaczął grać podobnie jak w pierwszym meczu czyli zaczął bardzo ofensywnie. Ja starałem się tylko przerywać ataki gospodarzy i czasami szły jakieś kontry. W 21 minucie jednak nie udało mi się powstrzymać Vokesa , który umieścił piłkę w siatce i zrobilo się nie ciekawie 1-0 dla Walii i co gorsza Łukasz nie zamierzał na tym poprzestać. Jeszcze w pierwszej połowie gospodarze mogli zdobyć ze dwa gole, ale jakoś udało się gościom zejść na przerwę tylko z jednobramkową stratą. Co ciekawe mimo ofensywnej gry Łukasz oddał tylko jeden celny strzał w meczu zamieniając go na bramkę(dobrze, że pozostałe strzały leciały obok bramki , bo aż strach pomyśleć co by było gdyby...) Po przerwie stwierdziłem, że muszę przejąć inicjatywę, aby myśleć o awansie. Zacząłem atakować i w 75 minucie udalo się wyrównać. W doliczonym czasie gry poszła akcyjka gości i napastnik Szkocji został sfaulowany w polu karnym. Rzut karny na bramkę zamienił Naismith i było po meczu. Dzieki za grę.

Zawodnik meczu:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.