Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1\8 finału Carlsberg Cup 2011
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Carlsberg Cup
lukasz44

Gramy mecz i rewanż.
W razie równego bilansu bramek (bramki na wyjeżdzie nie są liczone podwójnie) po 2 spotkaniach gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi.
Termin na rozegranie dwumeczu to 22.08.11.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem ligowym który obowiązuje również w tym turnieju i dopiero zacząc grać.
Ustawienia meczowe takie jak w lidze. A więc forma losowa, 15 minut, itd.
Prośby o przedłuzenia bądz wo składamy w odpowiednim dziale w subforum.

POWODZENIA PANOWIE !!!!
JustMe1987

2 mecz
JustMe1987 Szymson

Screeny:

Strzelcy:

Leitgeb
Arnautovic
Janko
Holzl
Leitgeb

Tamada

Opis:

Pierwszy mecz z mnogoscia okazji byl zapowiedzia tego ze jesli Austriakom zaskoczy to posypia sie bramki. Tak tez sie zastalo. Drugi mecz przed wlasna publicznoscia odblokowal zawodnikow a gol Arnautovica zabral kibicow do nieba! Dzieki Szymson za mecz walki ale i z wielka klasa bez narzekan mimo tak ciezkiego dwumeczu jaki ze mna miales. Szacuenk!

Zawodnik meczu:

Marko ARNAUTOVIC
Hyoga

2. mecz;
Hyoga Witu

Screeny:

Strzelcy:
Jendrisek, 39'
Sestak, 55'
Kucka, (k) 73'

Opis:
Słowacja nie miała większych problemów z pokonaniem Finlandii. Kontrolowała spotkanie od początku do końca, stwarzając sobie groźne sytuacje i marnując jeden z dwóch rzutów karnych. Dzięki.

Zawodnik meczu:

Stoch, za grę, wypracowywanie okazji i kombinacyjne akcje z Vittkiem.

Matis08

1 mecz
Mlody08 czarny1990a
Screeny:

Strzelcy:
Park Chu-young
Park Chu-young
Park Chu-young
Park Ji-sung
Salpingidis

Opis:
Dobre spotkanie w wykonaniu Azjatów. Długo nie mogli sforsować obrony przeciwnika, lecz jak już się to udało to czterokrotnie.

Zawodnik meczu:Park
Napędzał atak.

2 mecz
czarny1990a Mlody08
Screeny:

Strzelcy:
Park Chu-young
Le Jung-soo
Le Jung-soo
Salpingidis
Gekas

Opis:
Drugie spotkanie już bardziej wyrównane. Mimo tego, że prawie cały mecz Grecy grali w 10 po czerwonej kartce dla bramkarza.

Zawodnik meczu:Le Jung-soo
Strzelec dwóch bramek.

Dwumecz
Mlody08 czarny1990a
Witu

1 mecz
witu hyoga
Screeny:

Strzelcy:
Hamsik
Samobój
Stoch

Opis:
Mecz w którym Finlandia nic nie zagrała, Słowacja po prostu była lepsza i wygrała a Finowie gubili się na boisku i nie potrafili nawet wbić honorowego gola. Dzięki za mecz powo dalej.

Zawodnik meczu:
Cała drużyna Słowacji.
zibii75

1 mecz
zibii75 Lizaku
Screeny:

Strzelcy:
Golan
Benayoun
Itzhaki
Sahar x 2
Saifi x 2
Opis:
Mecz który różnił się diametralnie połowami, 1 połowa to bezdyskusujna dominacja kopaczy Izraela i 100% skuteczność co strzał to gol natonmiast 2 połowa do dominacja przyjezdnych i próba odrabiania strat co udało im sie w postaci 2 goli ( gol nr2 to lama więc wynik jest 5:2). Rew napewno będzie zacięty i awans jak dla mnie jest sprawą otwarta. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
Bramkarz Izraela wyłapał karnego co może wpłynąć na końcowy wynik 2-meczu.
WKS

2 mecz
WKSRKS Wolrid
Screeny:

Strzelcy:
Tomasson
Tomasson
Rommedahl
Bendtner
Jorgensen
McGeady
McGeady
Doyle
R.Keane

Opis:
Mecz przyjaźni trenerów, którzy szczęśliwym trafem wpadli na siebie. Ten mecz to święto na boisku gdzie było zapewnione dużo emocjii i wspaniałej atmosfery. Niestety piłkarze twierdzili inaczej i dwie pechowe czerwone kartki odrazu mogły podciąc skrzydła drużynie Duńskiej. Irlandczycy zmarnowali jednego karniaka lecz mimo nawet trafienia do siatki nie zapewniłoby im to awansu.Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
Reprezentacja Danii
Wolrid

1 kolejka
Wolrid WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
McGeady
O'Shea - samobój
Lawrence
Rommedahl
Rommedahl
Gronkjer
Rommedahl

Opis:

Już w pierwszej rundzie przyszło mi się mieżyć, z graczem (na tą chwile) o klase lepszym ode mnie. Dwie pierwsze bramki, dla obu drużyn padały dosyć szczęśliwie, natomiast reszte spotkania całkowicie zdominowała drużyna Danii. Dziękuje za meczyk i powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:

Rommedahl - Autor Hat-Tricka
woodi

2 mecz kolejka
woodi Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Maloney
S Fletcher
Naismith
Berbatov
M. Petrov
M. Petrov

Opis:
Rewanż za pierwszy mecz przegrany 3:1 na wyjezdzie... Rewanż sie udał gdyż gospodarze zwyciężyli ale za brakło bramek by awansować dalej i niestety Bułgaria odpada a Szkocja jedzie dalej biggrin.gif Przeciwnik bardzo groźny grajacy ciekawą piłke i co najważniejsze grający fair play smile.gif przeciwnik o klase lepszy więc zwycięstwo jak najbardziej sprawiedliwe smile.gif dzieki i powodzenia dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
M. Petrov - strzelec 2 bramek który dał nadzieje gospodarzon na dogrywke lecz brakło czasu tongue.gif

Boby1908
1 Mecz
Boby1908 Woodi

Screeny:

Strzelcy:
S.Fletcher
Miller
O'Connor
M.Petrov

Opis:
Mecz bardzo wyrównany. Twarda walka o każdą piłkę i ogromna ilość straconych okazji. W pewnym momencie sam przeciwnik napisał, że zamiast 3-1 powinno być z 5-0, ale cóż taka jest piłka. Oczywiście rywal miał swoje okazje. Jednak z uwagi na to iż ostattnio nie pogrywał w pesa brakowało skuteczności. Wynik ten stawiał mnie w dobrej sytuacji przed rewanżem, który ostatecznie przegrałem(chyba przez beznadziejną czerwoną kartkę). W dwumeczu okazałem się jednak ciut lepszy i Szkocja ku mojemu zaskoczeniu gra dalej.Dzięki za mecze.

Zawodnik meczu:
BlueOle10

1 mecz
BlueOle1910 Dabro96
Screeny:

Strzelcy:
Zigic
Zigic
Zigic
Luis Ramires

Opis:
Pierwsze spotkanie bardzo wyrównane, silni Serbowie przeciw Szybkim i dobrym technicznie Peruwiańczykom. Mecz mógł się podobać, a ilość bramek nie zawiodła smile.gif

Zawodnik meczu:
Zigic- strzelil wszystkie bramki dla Serbów.

2 mecz
Dabro96 BlueOle1910
Screeny:

Strzelcy:
Zigic
Zigic
Zigic
Pantelic
Kuzmanovic
Kuzmanovic
Kuzmanovic

Opis:
Rewanż okazał się jednostronnym widowiskiem, w którym zawodnicy z Serbii bezlitośnie wykorzystywali swoje sytuacje, natomiast świetnie zachowywała się formacja obronna, która bardzo trudno było minąćsmile.gif

Zawodnik meczu:
Zigic- kolejny hat-trick i świetna gra z przodu smile.gif

BlueOle10

1 mecz
BlueOle1910 Dabro96
Screeny:

Strzelcy:
Zigic
Zigic
Zigic
Luis Ramires

Opis:
Pierwsze spotkanie bardzo wyrównane, silni Serbowie przeciw Szybkim i dobrym technicznie Peruwiańczykom. Mecz mógł się podobać, a ilość bramek nie zawiodła smile.gif

Zawodnik meczu:
Zigic- strzelil wszystkie bramki dla Serbów.

2 mecz
Dabro96 BlueOle1910
Screeny:

Strzelcy:
Zigic
Zigic
Zigic
Pantelic
Kuzmanovic
Kuzmanovic
Kuzmanovic
Marcio Valverde

Opis:
Rewanż okazał się jednostronnym widowiskiem, w którym zawodnicy z Serbii bezlitośnie wykorzystywali swoje sytuacje, natomiast świetnie zachowywała się formacja obronna, która bardzo trudno było minąćsmile.gif

Zawodnik meczu:
Zigic- kolejny hat-trick i świetna gra z przodu smile.gif

lizaku

2 mecz
lizaku zibi75
Screeny:

Strzelcy:
samobój
Cohen
Ghezall
samobój
Baruchyan

Opis:
Gospodarze się nastawili na atak bo nie mieli nic do stracenia. 14 strzałów w tym 2 poprzeczki, a zaledwie 2 bramki strzelone, goście 6 strzałów. Brakowało szczęścia, a przede wszystkim słaba ekipa do grania. Goście jak to już przystało na trenera zibiego grali z kontry. Można tylko pogratulować skuteczności w obu meczach. Jednak jeśli w następnym meczu trafią na lepszą drużynę to nie daję większych szans z tą formacją. No ale powodzenia w następnej rundzie smile.gif

Zawodnik meczu:
Gra z kontry Izraela
lukasz44
Wpisane z opóżnieniem gdyż dziś miałem sporo na głowie, ale mecz zagrany wczoraj wieczorem.

1 mecz
Edi lukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Iversen 2
Carew
Bellamy 2
Sam Vokes

Opis:
Ciągła walka bark w bark i wymiana ciosów. Skończyło się na wysokim remisie 3-3, choć drugą bramkę straciłem bo zagapiłem się gdy APOEL strzelił pierwszą bramkę przeciwko Wiśle biggrin.gif
Ogólnie mecz wyrównany a więc i remis można uznać było za dobry wynik przed rewanżem u siebie.

Zawodnik meczu:
Nikt sie nie wyróżnił. Na siłę można by dać Bellamyego albo Iversena...

rewanż
lukasz44 Edi

Screeny:

Strzelcy:
Bale
Bale
samobój
Carew
Carew

Opis:
Drugi mecz zapowiadał się równie imponująco, ale znowu zaczęło się dla mnie fatalnie gdyż znowu zagapiłem się w TV na mecz i znowu straciłem gola biggrin.gif
Mam nauczkę żeby nie grać nigdy meczów podczas spotkań, które chce ogladać.
A wracając do meczu był to bardziej pojedynek indywidualności : Bale, Bellamy, Ramsey vs Carew, Iversen i Risse. Zwyciężyli Ci pierwsi dzięki fantastycznemu samobójowi obrońcy Norwegii w ostatnich minutach meczu. Mam go nagranego kiedyś dam na forum, to się pośmiejemy, bo tak pięknej bramki samobójczej (potężna bomba od poprzeczki) nie widziałem chyba w całej swojej przygodzie z online.
Dzięki za fajną atmosferę i fajne mecze Edi ! smile.gif

Zawodnik meczu:

Bale - razem z Bellamy stworzyli świetny duet w ataku
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.