Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 10 29.07 - 07.08 : kolejki 35-38
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7
lukasz44

Kolejka 35
BlueOle10 - WKSRKS
craxa93 - Tomek93
Prince - Ferat
Mlody08 - Mani3k
snajper1929 - Borozdw
Tsu - lukasz44
gapa - dj_adriano

Kolejka 36

Tomek93 - BlueOle10
Ferat - WKSRKS
Mani3k - craxa93
Donkryst - Prince
Borozdw - Mlody08
dj_adriano - Tsu
stalowka - Szymson

Kolejka 37
BlueOle10 - Ferat
Tomek93 - Mani3k
WKSRKS - Donkryst
craxa93 - Borozdw
Prince - lukasz44
snajper1929 - stalowka
Szymson - gapa

Kolejka 38

Mani3k - BlueOle10
Donkryst - Ferat
Borozdw - Tomek93
lukasz44 - WKSRKS
dj_adriano - Prince
stalowka - Mlody08
gapa - snajper1929
Szymson - Tsu

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:
CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
stalowka84

36 kolejka
Stalówka Szymson

Screeny:

nie zapisał mi się ten co trzeba ;p

Strzelcy:

Bouma - samobój
Marica
Jonathan Reis

Opis:

W pierwszym bardzo ciekawym spotkaniu obie jedenastki podzieliły się punktami, dlatego mecz rewanżowy również zapowiadał się interesująco.
Dzisiejsza potyczka również mogła się podobać, jednak tym razem o tą jedną bramkę lepsi byli gospodarze.
Ekipa z Holandii miała w tym spotkaniu trochę pecha bowiem najpierw bramkę samobójczą w niegroźnej sytuacji zdobył Bouma a na początku drugiej połowy tylko w sobie wiadomy sposób jeden z napastników PSV nie potrafił skierować piłki do bramki stojąc tuż przy lini bramkowej tongue.gif
Dzięki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Ziegler - pewny punkt w bramce Stuttgartu.
snajper1929

37 kolejka
snajper stalówka
Screeny:

Strzelcy:
Frau
Frau
Frau
Pogrebnyak
Pogrebnyak
Cacau
samobój
Opis:
Nie chce mi się dyskutować na temat bramki samobójczej bo już w podobnych okolicznościach straciłem bramkę z wks-em iszkoda mi czasu żeby kogośdo swoich racji przekonywać smile.gif.

Zawodnik meczu:
Kontrowersyjna bramka wink.gif
lukasz44
38 kolejka
Stalówka Młody

Screeny:

Niestety miałem "black screen" i będzie bez foty.

Strzelcy:

Babel
Beck
Babel
Ibisevic
Ibisevic
Okazaki
Cacau

Opis:

Dobre spotkanie , aczkolwiek wygrana gości za wysoka. Ozdobą meczu bramka strzelona przez Becka.Mam nadzieję że Młody ją nagrał ;p
Dzięki i życzę udanego odpoczynku smile.gif

Zawodnik meczu:
Beck - za bramkę wink.gif

35 kolejka
Młody08 Mani3k
Screeny:

Strzelcy:
Vorsah
Samobój
Mlapa
Hoarau
Giuly
Sakho

Opis:
W tym spotkaniu było wszystko. Od pięknego woleja Hoarau, po zabawę bramkarza gości i samobóju ich obrońcy. Wynik remisowy wydaje się być najmniej krzywdzącym obie strony smile.gif

Dzięki i do rewanżu smile.gif

Zawodnik meczu:Obie ekipy smile.gif
WKS

25 kolejka
WKSRKS DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Fernando
Vela
Vela
Vela

Opis:
Jak zawsze z DonKrystem, mamy fajne mecze ;> Atmosfera również zajebista, która spotykana jest rzadko w PES 6 Online. Co do meczu to Bordeaux miało szanse na remis ewentualnie zwyciestwo ale słabe skupienie na meczu i przedewszystkim dziura w środku pomocy [NIebieska forma], sprawiły że Vela kompletuje Hat Tricka jakże waznego do utrzymania zespołu WBA. Dzięki .
Zawodnik meczu:

Carlos Vela
JustMe1987
"Pozdrawiam lukasza :*" aaa padlem laugh.gif
WKS
CYTAT(JustMe1987 @ Aug 2 2011, 00:38) *
"Pozdrawiam lukasza :*" aaa padlem laugh.gif

Miała być niespodzianka i zepsułeś dry.gif xDD, nie no.. Ostatnio niestety Łukaszek dojrzal w chatcie słowo które nie było zbyt eee powiedzmy Że nie jestem z tego słowa dumny xD I tak pomyślałem czy dojrzy i odpisze teraz ;D
lukasz44
CYTAT(WKSRKS @ Aug 2 2011, 01:02) *
Miała być niespodzianka i zepsułeś dry.gif xDD, nie no.. Ostatnio niestety Łukaszek dojrzal w chatcie słowo które nie było zbyt eee powiedzmy Że nie jestem z tego słowa dumny xD I tak pomyślałem czy dojrzy i odpisze teraz ;D

Co trzeba zobaczyć to zobacze biggrin.gif pzdr
Mani3k

38 kolejka
Mani3k BlueOle10
Screeny:

Strzelcy:
Erding
Giuly
Bodmer
Hoarau
Luyindula
Pantelic
Djebbour

Opis:
Bardzo dobre zawody rozegrali Francuzi, skutecznie grali pressingiem, tym samym zmuszając gości do błędu.
Przy stanie 3:1, Sakho wykonał 'automatyczny' wślizg w polu karnym, został odesłany do szatni, a sędzia podyktował jedenastkę. Na moje szczęście rywal chybił. Pomimo gry w osłabieniu, Paryżanie wciąż byli stroną przeważającą, zdołali jeszcze strzelić 2 gole. W dalszej fazie meczu oba zespoły miały kilka świetnych okazji na zmianę wyniku, jednak skuteczność zawodziła.
Dzięki za mecz, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Luyindula - harował za trzech.
BlueOle10

37 kolejka
BlueOle1910 Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Ibagaza
Pantelic
Rommedahl
Pantelic
Albin

Opis:
Dobra gra graczy z Pireusu przez całe 90 minut. Wysoki rezultat to wynik otwartej gry, z wieloma podbramkowymi sytuacjami smile.gif
Nikt przed meczem pewnie by nie obstawił takiego rezultatu koncowego, tym bardziej jestem zadowolony z 3 punktow.

Zawodnik meczu:
Pantelic- 2 brameczki i trzymanie gry w przodzie.

craxa93
pomyliłem tygodnie przy wpisywaniu wyniku..
dj_adriano

36 kolejka
dj_adriano Tsu
Screeny:

Strzelcy:
Lafita
Opis:
niezasluzone zwyciestwo Saragossy ,ale taki niestety bywa pes. sporting zasluzyl conajmniej na remis gdyz zwlaszcza w drugiej polowie byl strona przewazajaca jednak to goscie zdobyli bramke tuz po rozpoczeciu drugiej odslony po uderzeniu Lafity..
dzieki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Goalkeeper of R. Saragossa
Tomek93

36 kolejka
Tomek93 BlueOle
Screeny:

Strzelcy:
Liedson x 3
Pantelic
Ibagaza
Rommedahl
Bruno Cesar
Opis:
Wyrównany mecz. Po obu stronach nie brakowało sytuacji do strzelenia gola. Gdyby nie zryw Liedsona nie wygrałbym tego meczu.

Zawodnik meczu:
Liedson
BlueOle10

35 kolejka
BlueOle1910 WksRks
Screeny:

Strzelcy:
Ibagaza
Samoboj
Rommedahl
Alou Diarra
A. Modeste

Opis:
Nieprawdopodobne widowisko w wykonaniu obydwu drużyn. Pierwsza połowa to głównie zapoznawanie się z przeciwnikiem, natomiast w drugiej, przy wyniku 2:1 Grecy atakowali a Francuzi kontrowali, przy strzale Rommedhala w słupek, utraciłem nadzieje, jednakze chwile pozniej, pod naciskiem Dunczyka, francuski obronca skierowal pilke do wlasnej bramki. W doliczonym czasie gry, Rommedahl umieścił jakimś cudem piłke do siatki i było 3:2. Mimo, ze to ostatnie sekundy, to Francuzi po 2 rzutach rożnych, strzelali tak, że dwukrotnie obroncy wykopywali pilke z linii bramkowej, a chwile pozniej jeszcze Diarra strzelil w poprzeczke. Jednak to Grecy wygrali i inkasują 3 punkty smile.gif

Zawodnik meczu:
Rommedahl- dzieki niemu padl gol wyrownujacy, a i on sam byl autorem decydujacego trafienia.

Tsu
CYTAT(dj_adriano @ Aug 3 2011, 14:44) *

36 kolejka
dj_adriano Tsu
Screeny:

Strzelcy:
Lafita
Opis:
niezasluzone zwyciestwo Saragossy ,ale taki niestety bywa pes. sporting zasluzyl conajmniej na remis gdyz zwlaszcza w drugiej polowie byl strona przewazajaca jednak to goscie zdobyli bramke tuz po rozpoczeciu drugiej odslony po uderzeniu Lafity..
dzieki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Goalkeeper of R. Saragossa

Caly mecz to wlasciwie kontrola nad wynikiem przy stanie 0:0 stworzylem wiele sytuacji z ktorych w koncu jedna wykrozystalem.Przy 1:0 dopeiro cos tam zagrales ale to i tak nie zmienia faktu ze moje zwyciestwo jest w pelni zasluzone i moglem wygrac wyzszym wynikiem:)
:
snajper1929

35 kolejka
snajper borozdw
Screeny:

Strzelcy:
Shevchenko
Obraniak
Obraniak
Obraniak
Cabaye
Frau
Frau
samobój

Opis:
Pewne i bezdyskusyjne zwycięstwo grających na pełnym luzie Francuzów, w końcu popis gry Obraniaka wink.gif

Zawodnik meczu:

Ludovic Obraniak -dzielił i rządził w środku pola plus hat-trick w tym jeden gol po minięciu kilku rywali wink.gif
lukasz44
38 kolejka
lukasz44 WKSRKs

Screeny:
brak, black screen dry.gif

Strzelcy:
Baros
Kazim-Richards
Gouffran
Gouffran
Gouffran
Gouffran

Opis:
Mecz Galatasaray kontra skrzydłowy Gouffran skończył się dla mnie fatalnie, gdyż przegraną w stosunku 2-4.
Nie ma co rozpaczać - Turcy grali lepiej, zabrakło wykończenia akcji i szczęścia...
U rywala 90% roboty wykonywał najlepszy na boisku Gouffran i gdyby nie on tych punktów raczej by nie było.

Zawodnik meczu:

Gouffran
Ferat

36 kolejka
Ferat WKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Colunga
Ben Khalfallah
Gouffran
Colunga
Colunga
Casquero
Arizmendi
Arizmendi
Miku
Mosquera
Colunga
Arizmendi

Opis:
Zdecydowane zwyciestwo Getafe, przeciwnik odpuscil mecz po ktorejs tam bramce..

Zawodnik meczu:
Colunga - autor 4 bramek..
prince

38 kolejka
dj_adriano Prince
Screeny:

Strzelcy:
Vukcevic
M. Fernandez
M. Fernandez
Stokes

Opis:
Mecz rozegrany dawno temu i nie pamiętam za bardzo przebiegu. Jako, że Adriano nie wstawia, a ja jestem na etapie uzupełniania zaległości to wpisuję.
Zawodnik meczu:
brak
prince

37 kolejka
Prince lukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Juarez
Samaras
Samaras
Stokes
Baros
Baros

Opis:
Interesujące, wyrównane spotkanie. Pierwsza odsłona w statystykach na korzyść gości, w drugiej szala przechyliła się na stronę gospodarzy. Bramki jednak padały tylko po 45 minutach gry. Trzykrotnie Celtowie wychodzili na prowadzenie, ale Turkom tylko dwa razy udało się wyrównać za sprawą ultraszybkiego Barosa. Sądzę, że remis byłby tutaj sprawiedliwym wynikiem, ale cóż, taki PES smile.gif

Niniejszym, jako, że był to ostatni mecz "u siebie" rozegrany przez Celtic Glasgow prowadzony przez moją skromną osobę, chciałbym podziękować wszystkim za wspólnie spędzony czas. Zwycięzcom gratuluję, przegranym powodzenia w kolejnych odsłonach z serii ISSOnline. I przy okazji żegnam Was moi drodzy, gdyż na 99% był to ostatni mój sezon tutaj. Studia się kończą, kończy się czas laby, trzeba zacząć zarabiać na czyjeś emerytury ;D Nie wiem jak będzie z czasem, może jeszcze wrócę, zobaczymy. Tak więc dzięki i Bywajcie! wink.gif

Zawodnik meczu:

Obydwie ekipy
Tomek93

37 kolejka
Tomek93 Maniek
Screeny:

Strzelcy:
Nene
Hoarau x 2
Bodmer
Opis:
Dobry mecz PSG mój słabszy trochę, zawiodła skuteczność jak i obrona. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:

donkryst

36 kolejka
DonKryst Prince
Screeny:

Strzelcy:
Vela x2
Odemwingie x2
Ljungberg

Opis:
Gracze Celticu już w 10. minucie objęli prowadzenie po strzale Ljungberga. Gospodarze jednak już minutę później wyrównali za sprawą fantastycznie ostatnio grającego Veli. 20. minuta przyniosła kolejną bramkę dla WBA - tym razem na listę strzelców wpisał się Peter Odemwingie. 2:1 - takim wynikiem zakończyła się pierwsza połowa. W drugiej poza dwoma golami na boisku działo się niewiele, a dorobkiem bramkowym ponownie podzielili się Carlos Vela i Odemwingie. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Vela - wobec jego bardzo dobrej postawy (red forma) obrona Celticu miała niewiele do powiedzenia.

prince

35 kolejka
Prince Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Victor Sanchez
Arizmendi
Arizmendi
Stokes
Stokes
Juarez

Opis:
Przed meczem spodziewałem się standardowego lania, które zwykle zbieram od Ferata, jednak okazało się, że tym razem było inaczej. Celtic stworzył sobie sporo więcej sytuacji bramkowych i chyba tylko dzięki doskonałej postawie bramkarza Getafe ten mecz skończył się takim rezultatem a nie innym.

Zawodnik meczu:

Jordi Codina
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.