Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1\16 Pucharu Ligi IO
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7 > Puchar Ligi IO
lukasz44

CYTAT
W 1\16 finału udział biorą wszyscy pozostali zawodnicy z ligi + zwycięzcy z kwalifikacji. Kolejne rundy to 1\8, 1\4, 1\2 i finał. Z uwagi że Korul zrezygnował w jego meczach zostaną wpisane walkowery.

Czas na rozegranie jest do niedzieli 24 Lipca !!!
Gramy mecz i rewanż.
Ustawienia meczowe takie jak w lidze.
W razie równego bilansu bramek (bramki na wyjeździe nie są liczone podwójnie) po 2 spotkaniach gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi.

lukasz44 - zibii75 0-1 0-0
BlueOle10 - Mani3k
Borozdw - Boby1908 0-3 0-3
snajper1929 - Prince 3-1 4-2
Szymson - Stalówka 4-4 0-1
waldi198 - similo14 3-0 3-0
Tsu - Rybson 2-1 0-3
Dabro96 - woodie 1-3 3-4
Edi092 - Ferat 2-2 4-5
Korul - Tomek93 0-3 0-3
seba - DonKryst 1-5 2-0
gapa - Młody08 3-1 1-5
dj_adriano - lizaku 4-1 1-1
Ogryz - Czarny1990a 3-0 3-2
WKSRKS - craxa93 1-3 3-2
Czubinho - arczi333 0-3 0-3

POWODZENIA PANOWIE !!!!
Rybson
1/16 finału Pucharu Ligi IO

1 mecz

Rybson Tsu

Strzelcy:

Tarasov
Torbinski
Loskov

Screeny:

Opis:
udany mecz gospodarzy ktorzy niespodziewanie po bardzio dobrej grze zasłuzenie wygrywają 1 spotkanie.

Zawodnik meczu:
Tarasov

2 mecz
Rybson Tsu

Strzelcy:
Minchenkov
Sinma pongolle x2

Screeny:

Opis:
od poczatku odwazne ataki tsu ktory natyka się na kontrę i do przerwy 0:1 w 2 połowie pewnie swojego
gospodarze zabardzi się rozlużnili i stracili 2 bramki,,, wiecej szczęscia po stronie Lokomotiwu
dzieki za mecz powodzenia!

Zawodnik meczu:

Sinama Pongolle

WYNIK dwumeczu:

Rybson Tsu
Matis08
1 mecz

Młody08 Gapa
Screeny:

Strzelcy:
Mlapa
Paloschi
Paloschi
Floro Flores

Opis:
Przeciwnik przed spotkaniem napisał. "Żebym przyfarcił, bo ostatnio wszystko przegrywam." Dziś było święto w Niemczech i zawodnicy Hoffenheim najwyraźniej spożyli sporo piwka, bo coś nie mogli w celować w bramkę. Rywal kontrował, bramkarz na mocnym kacu popełniał katastrofalne błędy.
Wynik 1-3 dla przeciwnika.

Zawodnik meczu:
Paloschi

I teraz mała wzmianka. Po spotkaniu rozpoczęła się dyskusja. Kolega gra na radiowym, i myślę, że stąd mam złe połączenie i lagi podczas spotkania. Z racji, że na moim hoście przeciwnik nie ma problemu z grą uzgodniliśmy, że rewanż zagramy na moim hoście. Obie połówki.
Potwierdzenie :

2 mecz

Gapa Młody08
Screeny:
1 Połowa :

2 Połowa :

Strzelcy:
Ibisevic
Obasi
Obasi
Salihovic
Simunic
Floro Flores

Opis:
Dominacja Hoffenheim. Widocznie procenty podczas podróży do Włoch zeszły. Nic więcej pisać nie trzeba. Pomimo podwójnej gardy udało się ustrzelić 5 bramek.
W KOŃCU zwycięstwo w spotkaniu, w którym Hoffenheim dominowało.

Zawodnik meczu:
Hoffenheim

Wynik dwumeczu

Gapa Młody08
zibii75
Młody mam pytanie, jakim cudem zagraliście na patchu Łukasza na serwie PES6j, bo tak wychodzi z screna gg?
WKS
Facepalm......
Matis08
CYTAT(zibii75 @ Jul 14 2011, 17:59) *
Młody mam pytanie, jakim cudem zagraliście na patchu Łukasza na serwie PES6j, bo tak wychodzi z screna gg?

Odpowiedź jest prosta smile.gif

Zapytał gdzie wbić. Odpsiałem, żę najlepiej na pes6j, bo tam by z pewnością nie było takich lagów.
Ale jakbyś dobrze się przyjrzał już następna moja wiadomość brzmi SPAIN smile.gif
Także graliśmy na fs dry.gif
dj_adriano

Mecz nr 1
dj_adriano Lizaku
Screeny:

Strzelcy:
M.Fernandez
M.Fernandez
Izmailov
Izmailov

Hugo Montano

Opis:
nienajgorszy mecz w wykonaniu obu ekip , jednak lepszym zespołem okazał się pierwszoligowy Sporting pewnie pokonując francuski Rennes 4-1 wyrabiając sobie przy tym niezła zaliczke przed rewanżem.. tym samym w pierwszym meczy obyło się bez niespodzianki i dużo bliżej awansu do kolejnej rundy drużyna Sportingu..
dzieki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Marat Izmailov - robił różnice ,a przede wszystkim dwa ładne gole z dystansu..
lizaku

Rewanż
lizaku dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:

Julienne
Helder Postiga

Opis:
Co tu dużo pisać, mecz z przewagą gości, choć gospodarze tez zmarnowali nie jedną setkę. W dwu meczu było widać kto posiada lepszą drużynę, gracze z Rennes o wiele wolniejsi i słabsi technicznie, dlatego 2 strzelone bramki w dwu meczu uważam za dobry wynik. Powo w następnej rundzie.

Zawodnik meczu:
Marnowanie setek
Ferat

Edi Ferat

Screeny:

Strzelcy:
K. Kombarov
Arizmendi
Samobój
Welliton

Opis:
Wyrównane spotkanie i sprawiedliwy remis..

Zawodnik meczu:
Welliton - doprowadził do remisu w ostatniej minucie meczu..

Ferat Edi

Screeny:

Strzelcy:
Alex
Arizmendi
Arizmendi
Samobój
Pedro Rios
Colunga
Welliton
Welliton
Ari

Opis:
Getafe prowadziło już 5:1 by w ciagu 10 minut stracic 3 gole i zgotowac kibicom dramatyczna i nerwowa koncowke..

Zawodnik meczu:
Arizmendi - zdecydowanie najlepszy zawodnik Getafe..
donkryst

DonKryst Seba
Screeny:

Strzelcy:
Odemwingie x4
Cox

Opis:
Pogrom. Seba również miał swoje sytuacje, z których wykorzystał jednak tylko jedną.

Zawodnik meczu:
Odemwingie - autor 4 goli.

Seba DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Amauri
Giovinco

Opis:
W drugim meczu Seba nie potrafił odrobić strat z naszego pierwszego spotkania i to drużyna z Anglii awansowała do 1/8 finału. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Amauri i Giovinco - strzelcy bramek dla Parmy.

stalowka84

1 mecz
Szymson Stalówka
Screeny:
Nie posiadam screena może Szymson wrzuci.

Strzelcy:

Koevermans
Cacau
Koevermans
Pogrebnyak
Okazaki
Lens
Toivonen
Hajnal

Opis:

Ciekawe pierwsze spotkanie zakończone wynikiem remisowym.
Dzięki za meczyk

Zawodnik meczu:
Nikt się nie wyróżnił

2 mecz
Stalówka Szymson

Screeny:

Fraps niestety nie zapisał mi screena.

Strzelcy:

Cacau

Opis:

Spotkanie rewanżowe zapowiadało się bardzo ciekawie i takie również było. Obydwie ekipy przez prawie całe spotkanie nie potrafiły strzelić bramki dającej im awans. Dopiero w końcówce Cacau uszczęśliwił kibiców ze Stuttgartu strzelając bramkę dającą awans do kolejnej rundy.
Dzięki za dobre meczyki

Zawodnik meczu:
Cacau - strzelec "złotej bramki"
snajper1929
1 mecz

snajper prince
Screeny:

Strzelcy:
Frau
De Melo
Sow
Maloney

Zawodnik meczu:
Brak

2 mecz

prince snajper
Screeny:

Strzelcy:
De Melo
Hazard
Cabaye
Souquet
Maloney
McCourt

Zawodnik meczu:
Brak

Opis:
Oba spotkanie dość wyrównane z solidną walką w środku pola i dobrą gra defensywną obu stron, zaważyła większa zimna krew zawodników z Francji.
Ogryz

1 mecz
Czarny1990a Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Escribano
Juanmi
Rondon
Opis:
Początek spotkania dla piłkarzy Malagi którzy już na początku meczu powinni prowadzić 1-0, ale Rondon nie trafił w piłkę, ą miał pustą bramkę. W 9 min jednak piłkarze gości objeli prowadzenie Escribano popędził prawą stroną i pięknym strzałem z narożnika pola karnego w długi róg bramki Arthura dał prowadzenie swojej drużynie. Na drugą bramkę kibice nie musieli czekać Juanmi minął bramkarza i sprytnym strzałem umieścił piłkę w siatce. Piłkarze Bragi mieli w tym meczu swoje szanse, ale ich nie wykorzystali. W 77 minucie rywali dobił Rondon strzelając im bramkę na 3-0 i ustalając wynik 1 spotkania. Zasłużone zwycięstwo gości chociaż honorowa bramka gospodarzom się należała.
Zawodnik meczu:
Trudno wybrać zawodnika meczu.

2 mecz
Ogryz Czarny1990a
Screeny:

Strzelcy:
F.Portillo
J.Baptista
Rondon
---------------
Vandinho
Andreas Madrid
Opis:
Piłkarze gospodarzy mieli w tym meczu komfort gry ponieważ to oni wygrali pierwszy mecz 3-0 i to piłkarze Bragi musieli strzelać bramki żeby awansować do dalszej fazy rozgrywek. Piłkarze gości zagrali o wiele lepszy mecz niż poprzednio i stawili trudne warunki piłkarzom gospodarzy którzy nie mogli się czuć pewnie awansu. W 30 minucie piłkarze Bragi zaczeli odrabiać straty po bramce Vandinho prowadzili 1-0. 5 minut później obrona gości podała piłkę w prost pod nogi Portillo, a ten ze stoickim spokojem uderzył technicznie w długi róg bramki. Tuż przed przerwą Braga znów wychodzi na prowadzenie. I potrzebuje strzelić 2 bramki w 2 połowie żeby awansować dalej. Po przerwie to napór gości którzy co chwile stwarzali sobie groźne sytuacje, ale bramkarz Gallato spisywał się cudownie w tym meczu, a napastnicy gości nie byli w tym meczu skuteczni. Gdy bramka dla Bragi wisiała w powietrzu. Baptista przeprowadził rajd uderzył tak mocno, że bramkarz z piłką wpadł do bramki. 7 minut później na 3-2 podwyższył Rondon ustalając w ten sposób wynik spotkania. Po tym golu piłkarze Bragi już się nie podnieśli i przegrali dwu meczu 6-2. Mimo wszystko w rewanżu postawili twarde warunki i gdyby lepiej wykorzystali sytuacje sam na sam mogłoby być gorąco, a takto piłkarze Malagi grają dalej i to oni cieszą się z awansu do dalszej fazy rozgrywek. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Gallato - Bronił w tym meczu wyśmienicie i zasłużył na to miano.

WYNIK DWUMECZU
Ogryz Czarny1990a

lukasz44
Mecze:

lukasz44 - zibii75
BlueOle10 - Mani3k
Borozdw - Boby1908
waldi198 - similo14
Dabro96 - woodie
WKSRKS - craxa93

Zostają przedłużone do 27.07. Jest to termin ostateczny
zibii75
REW. PUCHARU LIGI
zibii75 Łukasz44
Screeny:

Strzelcy:
BRAK

Opis:
Mecz pod dyktando przyjezdnych, lecz dobra gra w obronie jak i szczęście w tym meczu pomogło uzyskać cenny remis. Dzięki za mecz i powodzenie w lidze.
Zawodnik meczu:
Obrona

lukasz44

1 mecz
lukasz44 zibii75

Screeny:

Strzelcy:
Pinto

Opis:
Nie będę się rozpisywał o tym dwumeczu, bo szkoda słów. Nadal jestem pod formą, kilka razy nie trafiłem do pustej bramki i to się zemściło.
Ultra-defensywna taktyka rywala plus nastawienie na kontry skrzydłami dała pożądany skutek czyli strzelenie jednej bramki w 1 meczu i granie po prostu aby dowieść do końcowego gwizdka 2 spotkania...
Ja zagrałem ładną piłkę i jestem zadowolony ze swojej postawy w obu spotkaniach, bo starałem się pograć coś ciekawego, a nie popędzić po skrzydle i wrzucać albo wybijać piłkę jak najdalej od swojego pola karnego. Dzieki, powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Taktyka rywala w obu meczach...
zibii75
Z ta krytyka to chyba przesada pod moim adresem, nie chodziło jedynie o dowiezienie wyniku w 2 meczu a moja gra chyba jednak tylko nie polegała na wybijaniu piłki.
Co do gry bokami to raczej tak całe 2 mecze nie wyglądały, bo gol jak pamiętam był strzelony ze środka z około 18 metrów, po statach raczej wygląda przynajmniej w 1 meczu ze podział ich przypada mniej więcej po 50% w każdym aspekcie gry. A z resztą, choć by nawet grał skrzydłami, ty natomiast kręciłeś się w polu karnym tak, aby wystawić na pustego i strzelić. Ja też jestem zadowolony ze swojej gry, bo wygrałem i ponoć gra się tak jak przeciwnik pozwala. Mimo wszystko dzięki za mecze i do następnego.
woodi

1 mecz
Dabro96 woodi
Screeny:

Strzelcy:
Ionita
Meggiorini
Siligardi
Di Vaio

Opis:
Faworytem w tym spotkaniu byli gospodarze lecz goście z Włoch pokazali że tez potrafia grac w piłke i to całkiem nieźle...
Goscie z Włoch mieli dużo szczescia gdyz gospodarze nie wykorzystali mnóstwo sytuacji... Dzieki za mecz

Zawodnik meczu:
Nikt sie w szczególności nie wyróznił

2 mecz
woodi Dabro96
Screeny:

Strzelcy:
Podolski
Podolski
Podolski
Della Rocca
Gimenez
Di Vaio
Di Vaio

Opis:
Gospodarze wiedzieli ze goscie z niemiec beda chcieli sie zrewanzowac za porazke u siebie i beda walczyc o awans do nastepnej rundy pucharu... Po zacietym pojedynku do ostatniej minuty to znów Włosi byli góra i pewnie awansuja dalej smile.gif
Dzieki za oba zaciete spotkania smile.gif

Zawodnik meczu:
Podolski - strzelec hat - tricka

WYNIK DWUMECZU
Dabro96 woodi

craxa93

1 mecz
WKSRKS Craxa93
Screeny:

Strzelcy:
Fernando

Vagner Love
Dzagoev
Doumbia

Opis:
Zły początek meczu nie napiewał optymizmem ale z minuty na minute mój zespół się rozkręcał a motorem napędowym był mój kwartet Vagner, Dzagoev,Doumbia i Honda. Wynik mógł być jeszcze wyższy ale zabrakło szczęścia albo skuteczności.
Ale nie mogłem narzekać bo był to świetny rezultat przed rewanżem.

Zawodnik meczu:
Vagner Love- bardzo trudny do upilnowania

2 mecz
Craxa93 WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Tosic
Honda

Modeste
Modeste
Alou Diarra

Opis:
Jak się spodziewałem rewanż okazał się dużo trudniejszym meczem co potwierdza wynik. Ale mimo porażki mogę świętować awans gdyż o tylko i aż jedną bramkę Rosjanie byli lepsi w dwumeczu.
Dzięki za mecze i pozdrawiam.

p.s. Sorry za poślizg z meczem ale po części była to wina serwa.

Zawodnik meczu:
Alou Diarra- był wszędzie

WYNIK DWUMECZU
Craxa93 WKSRKS

lukasz44
Ostateczny czas na rozegranie meczy do jutra do 17:00. Póżniej zostanie rozpisana kolejna runda i wpisane walkowery według regulaminu
Boby1908
Borozdw - Boby
Jeżeli nie uda się rozegrać meczu to prosiłbym o wo dla mnie. Bardzo późno się odezwałem do kolegi to fakt, ale jak to się mówi lepiej późno niż wcale:) Napisałem do niego jak tylko dostałem info od Łukasza o meczu...czyli wczoraj. Z drugiej strony kolega nie napisał do mnie ani razu:) Wolałbym zagrać,ale gdybyśmy nie zdążyli to wole napisać wniosek.
waldi198
mecze pucharowe rozegrane były 2tyg temu!similo miał je wstawić bo sam sie do tego zobowiązał lecz nie zrobił tego heh pisałem no niego kilknasie razy i nic jak bym posiadał screeny to sam bym to zrobił! oba mecze wygrałem 5:3 i 2:1 z tego co pamiętam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.