lukasz44
Jul 5 2011, 17:37
Matis08
Jul 6 2011, 14:40
zibii75
Jul 14 2011, 16:55
Młody mam pytanie, jakim cudem zagraliście na patchu Łukasza na serwie PES6j, bo tak wychodzi z screna gg?
Matis08
Jul 14 2011, 21:45
CYTAT(zibii75 @ Jul 14 2011, 17:59)

Młody mam pytanie, jakim cudem zagraliście na patchu Łukasza na serwie PES6j, bo tak wychodzi z screna gg?
Odpowiedź jest prosta

Zapytał gdzie wbić. Odpsiałem, żę najlepiej na pes6j, bo tam by z pewnością nie było takich lagów.
Ale jakbyś dobrze się przyjrzał już następna moja wiadomość brzmi SPAIN

Także graliśmy na fs
Edi

Ferat
Screeny:

Strzelcy:
K. Kombarov
Arizmendi
Samobój
Welliton
Opis:
Wyrównane spotkanie i sprawiedliwy remis..
Zawodnik meczu:
Welliton - doprowadził do remisu w ostatniej minucie meczu..
Ferat

Edi
Screeny:

Strzelcy:
Alex
Arizmendi
Arizmendi
Samobój
Pedro Rios
Colunga
Welliton
Welliton
Ari
Opis:
Getafe prowadziło już 5:1 by w ciagu 10 minut stracic 3 gole i zgotowac kibicom dramatyczna i nerwowa koncowke..
Zawodnik meczu:
Arizmendi - zdecydowanie najlepszy zawodnik Getafe..
snajper1929
Jul 25 2011, 00:16
1 mecz
Czarny1990a

Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Escribano
Juanmi
Rondon
Opis:
Początek spotkania dla piłkarzy Malagi którzy już na początku meczu powinni prowadzić 1-0, ale Rondon nie trafił w piłkę, ą miał pustą bramkę. W 9 min jednak piłkarze gości objeli prowadzenie Escribano popędził prawą stroną i pięknym strzałem z narożnika pola karnego w długi róg bramki Arthura dał prowadzenie swojej drużynie. Na drugą bramkę kibice nie musieli czekać Juanmi minął bramkarza i sprytnym strzałem umieścił piłkę w siatce. Piłkarze Bragi mieli w tym meczu swoje szanse, ale ich nie wykorzystali. W 77 minucie rywali dobił Rondon strzelając im bramkę na 3-0 i ustalając wynik 1 spotkania. Zasłużone zwycięstwo gości chociaż honorowa bramka gospodarzom się należała.
Zawodnik meczu:
Trudno wybrać zawodnika meczu.
2 mecz
Ogryz

Czarny1990a
Screeny:

Strzelcy:
F.Portillo
J.Baptista
Rondon
---------------
Vandinho
Andreas Madrid
Opis:
Piłkarze gospodarzy mieli w tym meczu komfort gry ponieważ to oni wygrali pierwszy mecz 3-0 i to piłkarze Bragi musieli strzelać bramki żeby awansować do dalszej fazy rozgrywek. Piłkarze gości zagrali o wiele lepszy mecz niż poprzednio i stawili trudne warunki piłkarzom gospodarzy którzy nie mogli się czuć pewnie awansu. W 30 minucie piłkarze Bragi zaczeli odrabiać straty po bramce Vandinho prowadzili 1-0. 5 minut później obrona gości podała piłkę w prost pod nogi Portillo, a ten ze stoickim spokojem uderzył technicznie w długi róg bramki. Tuż przed przerwą Braga znów wychodzi na prowadzenie. I potrzebuje strzelić 2 bramki w 2 połowie żeby awansować dalej. Po przerwie to napór gości którzy co chwile stwarzali sobie groźne sytuacje, ale bramkarz Gallato spisywał się cudownie w tym meczu, a napastnicy gości nie byli w tym meczu skuteczni. Gdy bramka dla Bragi wisiała w powietrzu. Baptista przeprowadził rajd uderzył tak mocno, że bramkarz z piłką wpadł do bramki. 7 minut później na 3-2 podwyższył Rondon ustalając w ten sposób wynik spotkania. Po tym golu piłkarze Bragi już się nie podnieśli i przegrali dwu meczu 6-2. Mimo wszystko w rewanżu postawili twarde warunki i gdyby lepiej wykorzystali sytuacje sam na sam mogłoby być gorąco, a takto piłkarze Malagi grają dalej i to oni cieszą się z awansu do dalszej fazy rozgrywek. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Gallato - Bronił w tym meczu wyśmienicie i zasłużył na to miano.
WYNIK DWUMECZU Ogryz

Czarny1990a
lukasz44
Jul 25 2011, 11:24
Mecze:
lukasz44 - zibii75
BlueOle10 - Mani3k
Borozdw - Boby1908
waldi198 - similo14
Dabro96 - woodie
WKSRKS - craxa93
Zostają przedłużone do 27.07. Jest to termin ostateczny
zibii75
Jul 25 2011, 22:13
zibii75
Jul 26 2011, 15:08
Z ta krytyka to chyba przesada pod moim adresem, nie chodziło jedynie o dowiezienie wyniku w 2 meczu a moja gra chyba jednak tylko nie polegała na wybijaniu piłki.
Co do gry bokami to raczej tak całe 2 mecze nie wyglądały, bo gol jak pamiętam był strzelony ze środka z około 18 metrów, po statach raczej wygląda przynajmniej w 1 meczu ze podział ich przypada mniej więcej po 50% w każdym aspekcie gry. A z resztą, choć by nawet grał skrzydłami, ty natomiast kręciłeś się w polu karnym tak, aby wystawić na pustego i strzelić. Ja też jestem zadowolony ze swojej gry, bo wygrałem i ponoć gra się tak jak przeciwnik pozwala. Mimo wszystko dzięki za mecze i do następnego.
1 mecz
Dabro96

woodi
Screeny:

Strzelcy:
Ionita
Meggiorini
Siligardi
Di Vaio
Opis:
Faworytem w tym spotkaniu byli gospodarze lecz goście z Włoch pokazali że tez potrafia grac w piłke i to całkiem nieźle...
Goscie z Włoch mieli dużo szczescia gdyz gospodarze nie wykorzystali mnóstwo sytuacji... Dzieki za mecz
Zawodnik meczu:
Nikt sie w szczególności nie wyróznił
2 mecz
woodi

Dabro96
Screeny:

Strzelcy:
Podolski
Podolski
Podolski
Della Rocca
Gimenez
Di Vaio
Di Vaio
Opis:
Gospodarze wiedzieli ze goscie z niemiec beda chcieli sie zrewanzowac za porazke u siebie i beda walczyc o awans do nastepnej rundy pucharu... Po zacietym pojedynku do ostatniej minuty to znów Włosi byli góra i pewnie awansuja dalej 
Dzieki za oba zaciete spotkania 
Zawodnik meczu:
Podolski - strzelec hat - tricka
WYNIK DWUMECZU
Dabro96

woodi
lukasz44
Jul 30 2011, 19:30
Ostateczny czas na rozegranie meczy do jutra do 17:00. Póżniej zostanie rozpisana kolejna runda i wpisane walkowery według regulaminu
Boby1908
Jul 31 2011, 12:11
Borozdw - Boby
Jeżeli nie uda się rozegrać meczu to prosiłbym o wo dla mnie. Bardzo późno się odezwałem do kolegi to fakt, ale jak to się mówi lepiej późno niż wcale:) Napisałem do niego jak tylko dostałem info od Łukasza o meczu...czyli wczoraj. Z drugiej strony kolega nie napisał do mnie ani razu:) Wolałbym zagrać,ale gdybyśmy nie zdążyli to wole napisać wniosek.
waldi198
Jul 31 2011, 14:49
mecze pucharowe rozegrane były 2tyg temu!similo miał je wstawić bo sam sie do tego zobowiązał lecz nie zrobił tego heh pisałem no niego kilknasie razy i nic jak bym posiadał screeny to sam bym to zrobił! oba mecze wygrałem 5:3 i 2:1 z tego co pamiętam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.