Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przedsezonowe typy: podium, awanse, spadek.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7
lukasz44
Zapraszam wszystkich graczy pierwszej ligi do dyskusji.
Każdy powinien się wypowiedzieć, nawet w kilku zdaniach.
ufo19
zajebiscie, jedyny zespol ktorego nie chcialem i kolejny sezon spier***** i 2 sezonu juz zaje**** Internacionalem, powodzenia sobie zycze... a mialem nadzieje ze te frajerskie ekipy z Am. Płd pojda w odstawke... tyle w temacie...
prince
Drewniaki z Celtiku mi się trafiły, 8 obrońców na krzyż, formy polecą w dół i będzie jazda bez trzymanki...może Ljunberg tchnie nieco szaleństwa w tę drużynę. Zobaczymy po paru sparingach.
gapa
powlaczymy o utrzymanie biggrin.gif

pamietam jak woodi genoa w tamtym sezonie slabo gral, a jest dobrym zawodnikiem . oby ta druzyna nie byla taka slaba
WKS
Kiedy tylko wchodziłem w losowanie miałem przysłowiowego "banana na twarzy"... 1.Olympiacos 2.Udinese .3 Palermo i pare innych wariatów...Bordeaux . Hmm jesli wierzyc Pesstats [a wierzyc trzeba ; D] to nie jest najgorzej . Ale pięknie i zajebiscie też nie jest . Niby pewnym punktem jest defensywa ale nie ufam już im. No ale można powiedzieć jednak co Francja to Francja... marzyła mi sie Anglia ...

Więc tak patrząc na poprzedni sezon , stawiałem sobie za cel gdzieś 10-15 miejsce . Wyrobiłem ponad norme bo uplasowałem sie na 7 pozycjii . Oczywiście będe starał się poprawić ten wynik . Ciekawy jestem jak będzie teraz . Czy wachania formy i wszystko przegram na początku czy tak jak w poprzednim sezonie będe 4 a później rozwale sobie totalnie sytuacje. Wg mnie faworytem jest Młody ze Snajperem , walczyć z nimi napewno bedą Stalówka , DJ czy Mani3k . Ciekawi mnie jak potoczą sie losy Łukasza , Szymsona czy Don Krysta który został mistrzem 2 ligi w tamtym sezonie. No cóż.. ja jako beniaminek w tamtym będe miał okazje zmierzyć się z wlasnie bieniaminkami i sprawdzić czy 2 liga jeszcze trzyma poziom jaki trzymała gdy ja byłęm w gronie na zapleczu 1 ligi smile.gif . Życzę powodzenia wszystkim , dobrej zabawy i co najwazniejsze gry bez spięc :]
snajper1929
Ufo zanim znów wylejesz swoje żale to popatrz po składach... masz 4 mega solidnych środkowych obrońców, kilku dobrych bocznych 3 świetnych defensywnych pomocników( Guinazu Tinga koksy) 3 ofensywnych pomocników i 4 solidnych napastników. W Lille takiego komfortu nie mam a nie narzekam...
Tsu
Na razie nic nie wiem o swojej druzynie wiec trudno cos o niej napisac mam tylko nadzieje ze druzyna dopasuje sie pod moj styl i gra bedzie wygladala tak jak sobie tego zycze.
Co do typow to sie okaze po pierwszych 10 kolejkach ja mam nadzieje ze bede w gornej czesci tabeli chociaz latwe to nie bedzie grajac tak jak lubie.
ufo19
CYTAT(snajper1929 @ May 13 2011, 21:36) *
Ufo zanim znów wylejesz swoje żale to popatrz po składach... masz 4 mega solidnych środkowych obrońców, kilku dobrych bocznych 3 świetnych defensywnych pomocników( Guinazu Tinga koksy) 3 ofensywnych pomocników i 4 solidnych napastników. W Lille takiego komfortu nie mam a nie narzekam...

Może i masz racje ale mi po prostu totalnie ta ekipa nie leży, wiem co mówię bo męczyłem się totalnie 2 sezony temu nimi, a skład specjalnie jakoś się nie zmienił... szczerze wolałbym to Lille, przede wszystkim też dlatego że nie lubie grać w kółko tymi samymi ekipami...
lukasz44
CYTAT(ufo19 @ May 14 2011, 07:20) *
Może i masz racje ale mi po prostu totalnie ta ekipa nie leży, wiem co mówię bo męczyłem się totalnie 2 sezony temu nimi, a skład specjalnie jakoś się nie zmienił... szczerze wolałbym to Lille, przede wszystkim też dlatego że nie lubie grać w kółko tymi samymi ekipami...

Mogłeś nie losować w piątek 13-tego biggrin.gif

Każdy losował sobie SAM ekipę więc możesz narzekać jedynie na brak szczęścia smile.gif
Ferat
Getafe.. jakoś mnie nie urzekła ta drużyna;/ szybka analiza składu: mocny środek obrony, słabe boki, marna pomoc, wyrównany i szeroki atak:) nie sądzę bym walczył o podium jak w zeszłym sezonie Aston Villą, ale zobaczymy:)
stalowka84
To może i ja dodam parę groszy odnośnie swojego teamu. Jestem zadowolony z tego iż udało mi się wylosować niemiecki Stuttgart. Grałem już tą ekipą więc jakieś rozeznanie już tam mam ;p. Na pewno jest kim pograć z przodu- Pogriebniak, Cacau,Marica powinni mi pomóc w zdobywaniu bramek pomoc też prezentuję się w miarę. Z tyłu Degen, Boulahrouz, Molinaro powinna dawać radę ;p. Bramki będzie strzegł Ulreich. Jakie postanowienia przed nowym sezonem ? chciałbym przede wszystkim bawić się grą , ale mam nadzieję że uda mi się znaleźć w pierwszej "szóstce" . Zapowiada się bardzo ciekawy sezon i do zobaczenia na wirtualnych boiskach pozdro all
Tomek93
Na Pogrebniaka tak nie licz tongue.gif ja stawiałem bardziej na Audela, dobry jest biggrin.gif Hajnalem nawet można fajnie rozegrać i Trasch na DP jest OK, co do mojej ekipy, to jestem zadowolony z losowania, praktycznie na każdej pozycji mam 2-3 dobrych zawodników, oczywiście poza bramką sleep.gif , w poprzednim i jeszcze wcześniejszym sezonie miałem mecze w których to bramkarz potrafił mi praktycznie wygrać spotkanie, w tym sezonie będę musiał liczyć tylko na siebie ...
Matis08
Jeszcze stalówka nie zapominam o Kuzmanovicu, chyba że odszedł tongue.gif

Fajnie się nimi gra, miałem ich w lidze niemieckiej smile.gif

Ja mam Hoffenheim, jest paru dryblasów więć będzie kim się przepychaćsmile.gif Pomoc fajna, z przodu przede wszystkim Ibisevic smile.gif

Pierwsza 5 będzie sukcesem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.