Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PESnext Patch 2011 v0.1 + 0.2!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
mathey_00
Witam przedstawiam wam dzisiaj patcha PESnext.pl

Co znajdziemy w v0.1:

-Ligi: EPL, SPL, Ligue 1, Serie A, Ekstraklase, 1 Ligę Polska, Others najlepsze drużyny z lig których niema.
-Nowe Twarze
-Staty dla SPL oraz Ekstraklasy z pesstatsdatabase.com
-Nowe Twarze
-Nowe siatki
-Selectory scoreboardow, rękawic bramkarskich i wiele więcej.
-<span style='color:red'><strong>Patch działa na najnowszym Data Pack od KONAMI do pobrania w grze w "Extra Content".</strong></span>
-Zwyczajne Loga bez żadnych błysków.
-Nowe Stadiony: Stadion Widzewa, Craven Cottage oraz 2 z editora.
-Nowe preview Stadionu Widzewa.
-Najnowsze transfery.
-Nowe Murawy
-Nowe Menu
-Formacje Ekstraklasy z ostatnich meczy (po za Peszka i innymi transferami)
-Przyśpiewki dla drużyn z Ekstraklasy
-Nowe Bandy
-Nowy Soundtrack
-I wiele, wiele więcej.

DOWNLOAD:

http://www.filefront.com/17762743/PESnext.pl-Patch-2011.rar

DOWNLOAD PRZYŚPIEWKI:

http://www.filefront.com/17766923/przypiewki.rar

Co znajdziemy w v0.2:

-Poprawione błędy wywalania do windowsa.
-Przemieszczone sloty kitsow co zapobiegnie wywalaniu takze.
-Najnowsze transfery.
-Osobne exe.
-Nowe preview stadionu widzewa.
-Muzyka po golu dla najlepszych drużyn europy.

DOWNLOAD:

http://www.multiupload.com/09O1VUXT1G

DOWNLOAD OSOBNE EXE:

http://www.multiupload.com/O053KDBSAG

SCREENY:

CREDITS:

Mathey_00 kontynuował prace piotrka_l
KamZ123
Robert09
Ervind
Kaka269
i inni
Kwiot
Niestety po zainstalowaniu patcha wywala mi grę w niektórych momentach, np. gdy chce zagrać klubami z ligi angielskiej - po wyborze zespołow (nie wiem czy dot. to tylko ligi angielskiej), lub jak wchodzę w edycję piłkarza lub w transfery...
Więc po kolei, jak powinienem zainstalować tego patcha:
1. Kopiuję plik OF do odpowiedniego folderu "save".
2. Kopiuję folder kitserver (z wersji 0.1) do folderu z grą.
3. Usuwam z kitserwera odpowiednie foldery - dt0c.img, dt0f.img, dt06.img oraz dt07.img.
4. Odpalam manager.exe w kitserverze i daję ATTACH - tylko czy mam wybrać PES2011.exe czy Selector.exe? Dałem tu i tu.
5. No i odpalam ten selector, ale niestety nic nie mogę wybrać, tzn. ATTACH się nie wyświetla... Rozumiem, że tak nie powinno być?

Czy koszulki są dostępne dla wszystkich zespołów? Bo np. są koszulki Ruchu Chorzów, no ale nie ma orginalnych koszulek GKS-u...

Edit:
Z tego co zauważyłem, to te "crashe" dotyczą tylko Liverpoolu. Z koszulkami jest tak, że niektóre są dobrze przypisane, a niektóre innych klubów - np. Lech ma koszulki Realu... I czemu Błaszczykowski jest łysy i w ogóle do siebie nie podobny?
mathey_00
CYTAT(Kwiot @ Feb 13 2011, 00:44) *
Niestety po zainstalowaniu patcha wywala mi grę w niektórych momentach, np. gdy chce zagrać klubami z ligi angielskiej - po wyborze zespołow (nie wiem czy dot. to tylko ligi angielskiej), lub jak wchodzę w edycję piłkarza lub w transfery...
Więc po kolei, jak powinienem zainstalować tego patcha:
1. Kopiuję plik OF do odpowiedniego folderu "save".
2. Kopiuję folder kitserver (z wersji 0.1) do folderu z grą.
3. Usuwam z kitserwera odpowiednie foldery - dt0c.img, dt0f.img, dt06.img oraz dt07.img.
4. Odpalam manager.exe w kitserverze i daję ATTACH - tylko czy mam wybrać PES2011.exe czy Selector.exe? Dałem tu i tu.
5. No i odpalam ten selector, ale niestety nic nie mogę wybrać, tzn. ATTACH się nie wyświetla... Rozumiem, że tak nie powinno być?

Czy koszulki są dostępne dla wszystkich zespołów? Bo np. są koszulki Ruchu Chorzów, no ale nie ma orginalnych koszulek GKS-u...

Edit:
Z tego co zauważyłem, to te "crashe" dotyczą tylko Liverpoolu. Z koszulkami jest tak, że niektóre są dobrze przypisane, a niektóre innych klubów - np. Lech ma koszulki Realu... I czemu Błaszczykowski jest łysy i w ogóle do siebie nie podobny?

pisze milion razy ze v0.2 TO WSZYSTKO POPRAWIA! LUDZIE DO SZKOLY IDZCIE CZYTAC SIE UCZYC!
Kwiot
No, ok. Zapomniałem napisać, że 0.2 również zainstalowałem... Po tym jak usuwam te foldery z kitservera, to wklejam foldery z 0.2... I też wywala...
Mateos Real
Witam!
Mam pytanie czy jak mam zainstalowany pesdit 1.6 to mogę na to zainstalować Pesnext Patch 2011 v0.1 + 0.2
chodzi mi oto czy gra bedzie działała?
NLP
tak tylko przed skopiowaniem folderu kitserver zmień mu nazwę na inną np pnp, a następnie skopuj pliki
update instaluj do tego folderu excl.gif
nie instaluj folderu save z wersji 1 i 2 excl.gif
Sola121
jak mam wersje v0.1 to pes działa z patchem a jak dodaje wersje v0.2 i włączam pesa to powraca standardowa forma pesa ;/ kto wie dlaczego tak sie dzieje ;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.