Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przedsezonowe typy: podium, awanse, spadek
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6 > Sezon 6 - II liga
lukasz44
Zapraszamy jak największą liczbę II ligowców do dyskusji.
seba
Awans z I. miejsca i przynajmniej final pucharu ligi. To nie typ. Tak będzie.
Tomek93
Powodzenia. Moim zdaniem w tym sezonie kandydatem do awansu jest Justme. Niezłe losowanie i spore umiejętności pozwolą mu wrócić do pierwszej ligi. Vivec może namieszać, zawsze mi się ciężko z nim grało wink.gif .Może gapa jeszcze i napewno będzie jakieś objawienie(Syberian, Waldi). Ja jak co sezon środek tabeli dry.gif
camel11
W II lidze o tyle trudniej jest cokolwiek typować, gdyż w stawce pojawia się zawsze wiele nowych graczy. Razem ze mną widzę jednak, że wróciły także znajome twarze: gviazda10, similo14, jarek. Ten ostatni jeśli nie zapomniał jak się gra to na pewno będzie aspirował do powrotu do I ligii. Poza tym znam także JustMe, waldiego i sebe i oni też pewnie chcieliby wrócić na dawne miejsca w ekstraklasie ;] Na pewno wyłonią się także czarne, nieznane jeszcze, konie ze stawki więc druga liga zapowiada się dosyć ciekawie w tym sezonie ;]

Ja i moje słabe fenerbahce raczej bedziemy klepać punkcik do punkcika bo i problemy z grą a i człowiek cienki jest a tu jeszcze takie turki o tongue.gif
woodi
nie znam prawie nikogo z 2 ligii tongue.gif jedynymi osobami z którymi grałem to vivec, gapa, ogryz i kfg i moge o nich powiedzieć że są dobrymi zawodnikami którzy napewno bedą w czołówce smile.gif wszystko pokażą pierwsze mecze smile.gif niech wygra najlepszy biggrin.gif pozdro
snajper1929
Słabe Fenerbahce biggrin.gif weź się chłopie ogarnij smile.gif
dj_adriano
dokładnie! ja z pocałowaniem ręki przyjął bym to potężne fenerbachce które ma mega kadre albo gdyby była taka możliwość to zamienił bym się z Tobą za mój bolton który co najwyżej pasuje właśnie do drugiej ligi..
lukasz44
CYTAT(dj_adriano @ Jan 22 2011, 18:33) *
dokładnie! ja z pocałowaniem ręki przyjął bym to potężne fenerbachce które ma mega kadre albo gdyby była taka możliwość to zamienił bym się z Tobą za mój bolton który co najwyżej pasuje właśnie do drugiej ligi..

Też przesadzasz... wink.gif
dj_adriano
ok według Ciebie przesadzam, niech będzie.. tylko przynajmniej uzasadnij mi sensownie wybór tej drużyn do grona pierwszoligowców skoro w zeszłym sezonie bolton był w stawce drugoligowców i wypadł dosyć przeciętnie ,a teraz nagle wiedząc że zespół ten nikim się nie wzmocnił w porównaniu do zeszłego sezonu,a tu jednak trafia do stawki druzyn z pierwszej ligi z rywalami z prawie najwyższej półki nieporównywalnie silniejszymi niż ekipy będące w poprzednim sezonie w lidze drugiej.. i zastanawia mnie również gdzie jest Newcastle które dysponuje dużo szerszą i atrakcyjniejszą kadrą, na każdej pozycji znajdzie się po kilku graczy na równym poziomie o wysokich umiejętnościach,ale mimo to uznane zostało za słabsze od boltonu i od każdej innej drużyny czy to w 1 czy w 2 lidze.. jak dla mnie pomyłka,ale tak dyskutować sobie można, nie mam tu żalu do Ciebie czy do kogoś innego jedynie decyzja jest dla mnie niezrozumiała ,a prawo do takiej wypowiedzi mam. to wszystko jednak nie zmienia faktu ,że powalcze o nieskompromitowanie się ,a przede wszystkim licze na dobrą zabawe..ok to tyle , na tym zakończmy ten spór i OT w drugoligowym temacie.. tongue.gif pozdrawiam wink.gif
Tomek93
Na takie dyskusje chyba był wcześniej czas, miałeś liste drużyn, trzeba było tam sie wypowiedzieć
dj_adriano
CYTAT(Tomek93 @ Jan 22 2011, 21:01) *
Na takie dyskusje chyba był wcześniej czas, miałeś liste drużyn, trzeba było tam sie wypowiedzieć

nie masz racji, bo bolton został dodany na końcu i do razu po tym temat został zamknięty..
lukasz44
CYTAT(dj_adriano @ Jan 22 2011, 19:50) *
ok według Ciebie przesadzam, niech będzie.. tylko przynajmniej uzasadnij mi sensownie wybór tej drużyn do grona pierwszoligowców skoro w zeszłym sezonie bolton był w stawce drugoligowców i wypadł dosyć przeciętnie ,a teraz nagle wiedząc że zespół ten nikim się nie wzmocnił w porównaniu do zeszłego sezonu,a tu jednak trafia do stawki druzyn z pierwszej ligi z rywalami z prawie najwyższej półki nieporównywalnie silniejszymi niż ekipy będące w poprzednim sezonie w lidze drugiej.. i zastanawia mnie również gdzie jest Newcastle które dysponuje dużo szerszą i atrakcyjniejszą kadrą, na każdej pozycji znajdzie się po kilku graczy na równym poziomie o wysokich umiejętnościach,ale mimo to uznane zostało za słabsze od boltonu i od każdej innej drużyny czy to w 1 czy w 2 lidze.. jak dla mnie pomyłka,ale tak dyskutować sobie można, nie mam tu żalu do Ciebie czy do kogoś innego jedynie decyzja jest dla mnie niezrozumiała ,a prawo do takiej wypowiedzi mam. to wszystko jednak nie zmienia faktu ,że powalcze o nieskompromitowanie się ,a przede wszystkim licze na dobrą zabawe..ok to tyle , na tym zakończmy ten spór i OT w drugoligowym temacie.. tongue.gif pozdrawiam wink.gif

Miller zaproponował dodanie Boltonu za Tottenham, i tak zrobiliśmy.

Bolton ma ciekawy skład Davies, Klasnic, Elmander, Petrow każdy po 80 w ataku i wyżej więc nie narzekaj bo nie masz wcale najgorzej. Dla porównania w Fenerbahce masz tylko 3 Guize, Nianga i Senturka w pomocy i obronie też nie jest to jakaś wielka różnica klas.

Tu nie ma żadnego sporu, nie potrafiliście podać konkretnych propozycji tylko takie typu ; As Roma, Juventus więc sami dobraliśmy brakujące ekipy.

Pozdrawiam.
camel11
CYTAT(snajper1929 @ Jan 22 2011, 18:21) *
Słabe Fenerbahce biggrin.gif weź się chłopie ogarnij smile.gif

słabe słabe, knypki z cienką defensywą i średnią ofensywą, kebaby pewnie za to dobre robią... dry.gif
ufo19
Był czas na wybór ekip to jedna sprawa ale musze zgodzic sie z dj_adriano ze jednak Bolton nieco od calej reszty odbiega... To jest tylko moja opinia. Porównując mój Lyon z Boltonem dj_adriano jest różnica na starcie no ale powalczysz nimi tak czy siak bo jesteś graczem klasowym wink.gif
similo14
W tym sezonie bedzie sie dzialo! Sporo osob wróciło, kilku doszło, emocje gwarantowane! Jeśli chodzi o mnie to napewno chce strzelic kilka fajnych bramek a sezon pewnie dobrze zaczne a skoncze jak zawsze. Powodzenia i duzo radosci z gry!
kfg.
Kiedy wylosowałem Blackburn to od razu myślałem że ten sezon już jest stracony. Ale kiedy zagrałem parę sparów to zmieniłem zdanie co do tej ekipy smile.gif
Mam nadzieje że trochę nimi powalczę wink.gif

JustMe1987
CYTAT(JustMe1987 @ Sep 24 2010, 22:03) *
Prognoza na sezon: Srodek tabeli ze wskazaniem na druga jej czesc. Kazde miejsce wyzej niz 10 uznam za sukces rowny zajeciu miejsca na podium cool.gif

W tym sezonie wydaje mi sie ze spoczne na 6. miejscu badz w bliskim sasiedztwie. Marzylem o Sportingu ale PSG tez nie jest zle. Trafil mi sie lepszy team niz w zeszlym sezonie wiec mysle ze bedzie deczko lepiej na koniec sezonu. Jest jednak sporo nowych graczy wiec ciezko tak naprawde rokowac.

Zycze powodzenia wszystkim uczestnikom oraz wielu niezapomnianych meczy - zwyciestw, porazek, szczesliwych remisow, ladnych goli, nietuzinkowych akcji, dobrej zabawy w technicznie odpowiednich warunkach, gry fair play i zdrowego podejscia do gry. KTMWTW jakie preferuje podejscie i czego mozna sie spodziewac po meczach ze mna. Milej zabawy Panowie!

cool.gif
Ogryz
To może i ja też napiszę coś od siebie przed tym myślę, że wyrównanym i ciekawym sezonie. Zacznę od siebie wylosowałem Benfice zagrałem nią parę meczy i powiem tak jestem średnio zadowolony z tej ekipy, ale spróbuje nią pograć i powalczyć o jak najlepsze miejsce w tabeli. Mój cel przed sezonem miejsca od 1-6. Raczej 1 i 2 to wątpię, ale liczę w tym sezonie na awans już wystarczająco się na przegrywałem w tamtym sezonie i jeszcze w poprzednim kiedy objąłem Rubin Kazań zaczynając swoją przygodę w Pesa 6 Online. Jeśli chodzi o innych graczy to myślę, że spokojnie awansuje Rybson, Justme1987 tez powalczy o awans Boby1908 może powalczyć o górną część tabeli no i myślę, że Tomek93 w końcu rozegra dobry sezon i może uda mu się awansować do tej 1 ligi, bo ile można grać na zapleczu. Nie wiem jak Jarek gra, bo nie grałem ost jak został wyrzucony, bo nie mógł grac to był w ekstraklasie więc pewnie umiejętności ma nie małe. No ale zobaczymy jak to będzie myślę, że sezon może być bardzo wyrównany i każdy będzie mógł wygrać z każdym. Niech to się zaczyna i życzę Wszystkim Powodzenia niech wygrają Najlepsi.
jarek
Zapowiada się bardzo ciekawy sezon....widzę sporo dobrych graczy...jest też dużo nowych, z którymi nigdy nie miałem okazji zagrać. Jak będzie zobaczymy, walka o awans jak najbardziej mi odpowiada biggrin.gif powalczymy a jak będzie to się okaże...faworytów do awansu jest sporo...Powodzenia wszystkim i dobrej zabawy !!
Syberian
Nie mam pojęcia jak to będzie.
W zeszłym sezonie grało mi się po prostu raz bardzo dobrze,ale brakowało szczęścia,a znów zaraz tragicznie.
Wylosowałem Ajax i chyba mogę być zadowolony.
Zobaczymy. Liczę na pierwszą 5.
donkryst
Ja tu nowy jestem, co nie znaczy słaby ;p od razu chciałem wszystkim życzyć powodzenia. Co do mojej ekipy to trafiłem na Sunderland, nie powiem na ten zespół złego słowa, jedynie mogę wygarnąć co myślę o D.Bencie gdy odszedł do Aston Villi, bo on przewyższał znacznie moich pozostałych napastników w statach. Oby tylko Bruce pozyskał Fullera ze Stoke, bo gdzieś czytałem właśnie, że ma przyjść. A wydaje mi się, że Jamajczyk od Benta jest trochę szybszy. Poza tym, szybka i silna obrona, solidna pomoc. Szkoda tylko, że Malbranque to jedyny taki typowy ofensywny pomocnik, bo gram rombem, a gdy nie będzie miał formy to może być ciężko ;p Boli mnie również brak klasowego zmiennika dla golkipera - Gordona. Co do sezonu - wiadomo, tak jak każdy chciałbym awansować, ale do pierwszego mojego sezonu podejdę bez zbędnej napinki, bardziej skupię się na rozeznaniu kto i jak gra ;p Ogółem cel - pierwsza 8. Pozdrawiam wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.