Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 5 22.10- 31.10, kolejki 17-20
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5
lukasz44
Kolejka 17
Edi092 - siwers99
Roor1910 - Czubinho
Tsu - Bakel
ziewiec - arczi333
Mani3k - krzysiu1996
ufo1987 - lukasz44
milerinho - Niewczas
Edek - Tomaj

Kolejka 18
Czubinho - Edi092
Bakel - siwers99
arczi333 - Roor1910
krzysiu1996 - Tsu
snajper1929 - ziewiec
lukasz44 - Mani3k
Mlody08 - ufo1987
Tomaj - milerinho

Kolejka 19
Edi092 - Bakel
Czubinho - arczi333
siwers99 - krzysiu1996
Roor1910 - snajper1929
Tsu - lukasz44
ziewiec - Niewczas
Mani3k - Mlody08
ufo1987 - Edek

Kolejka 20
arczi333 - Edi092
krzysiu1996 - Bakel 0-3
snajper1929 - Czubinho
lukasz44 - siwers99
Niewczas - Roor1910
Mlody08 - Tsu
Tomaj - ziewiec
Edek - Mani3k
milerinho - ufo1987

pomarańczowo- przedłużone
niebieski- brak opisu lub niezgodne z szablonem
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
czerwono- wpisane tylko na główną lub WO (pogrubione)

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
czubinho
18 kolejka

Czubinho Edi

Już w 4 minucie przepiękną bramkę strzeliła Valencia, a właściwie Vicente. w 32' równie pięknym strzałem popisał się Kuzmanović. 3 minuty później bramkę zdobył Pogrebnyak po podaniu Cacau. Właśnie ten piłkarz zdobył bramkę do szatni dla Stuttgartu. W drugiej połowie gole strzelili ponownie Cacau i Audel. Ciekawy mecz, dzieki, pozdroo

Piłkarz meczu:

2 gole i 2 asysty, czego chcieć więcej. Mecz sezonu dla Cacau.
siwers99
19 kolejka:

siwers99 Krzysiu1996

Mimo skromnego wyniku niedodważalną przewagę na boisku mieli gospodarze. Po pierwszych 4 minutach było 1-1. Juz w pierwszej akcji bramke zdobył Remy , jednak Mandanda postanowił chyba oddac bramkę rywalowi i wbił sobie ją p dośrodkowaniu Sarpeia. Druga połowa to nieustanne ataki drużyny z Stade Velodrome i już chyba wszyscy myśleli że futbolówka nie wpadnie do bramki niemieckiej, ale udało sie za sprawą Gignac po strzale z głowy po rzucie rożnym egekwowanym przez Abriela. Co ciekawe jednego kornera Abriel prawie wkręcił lecz pilka zatrzymała się na słupku. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
ziewiec
17 kolejka
ziewiec Arczi333

Mecz z przewagą Wolfsburga. Niemoc strzelecka gospodarzy z pierwszej połowy przełożyła się na drugą część spotkania, ale to dzięki w dużej mierze błędom rywala. Dzięki za mecz wink.gif
snajper1929
# 18

snajper ziewiec

Szalony mecz który równie dobrze mógł się skończyć wynikiem 8:8 ale zostało na 3:2 dzięki szczęściu nieskuteczności i bramkarzom obu stron
Tsu
14k
Tsu lukasz44

Gole:Renteria
Wlasciwie caly mecz to przewaga gospodarzy ktorzy postanowili zagrac radosny futboll z rajdami i wieloma wymianami podan bardzo to cieszylo oko bo wlasnie za to lubie pesa ze mozna sobie pokombinowac. Porto oddalo 3 celne strzaly z czego dwa zakonczyly sie golami Renteiro ktory potrafil dobrze sie ustawic miedzy obroncami.
thx/pozdro wink.gif
Edek
19
Ufo Edek

Bardzo wyrównany mecz w pierwszej połowie. Drugą lepiej zaczynają za sprawą Marchionniego goście, potem drugi, ładny strzał Zanettiego oraz karny i czerwień dla obrońcy Internacionalu. W tym momencie było po meczu, do wyniku 5-2 Włosi powinni dorzucić jakieś bramki, ale skuteczność była tragiczna. Dzięki, powodzenia.
Milerinho
20k

milerinho ufo

Wszem i wobec ogłaszam,że to był mój ostatni mecz na GS.
Niepotrzebnie sie godzilem na gre w drugiej polowie. Gdyz bylem bezradny przy opooznionych zmianach zawodnika i podaniach. Beznadzieja

Pierwsza połowa 3;1 druga 2;6. ph34r.gif blink.gif blink.gif
ufo19
17 kolejka

ufo1987 lukasz44

Myślę że sprawiedliwy podział punktów jednak zdecydowanie zabrakło bramek. 1-1 przy dużej nieskuteczności ofensywy zarówno Porto jak i Internacionalu i świetnej postawy goalkeeperów obydwu team'ów. Dzięki i do zobaczenia w rewanżu w Pucharze wink.gif
lukasz44
kolejka 20
lukasz44 Siwers99

Składy:

Strzelcy:

FC Porto:
12', 20', 38'(k), 72' Hulk

Marsylia:
59' Gignac
88' M'Bia

Przed meczem trener znów postawił na dwójke swoich najlepszych napastników Hulka i Renterie, na początku sezonu nie radzili sobie grając razem, ale w ostatnich trzech meczach obaj są w super formie i dzięki ich wzajemniej współpracy wyniki Porto znów są dobre, Wracając do meczu pierwsza połowa to totalna dominacja Smoków, Hulk zrobił swoje, pomógł trochę bramkarz Marsylii i wynik do przerwy to 3-0. Potem kontaktową bramkę zdobył Gignac, ale szybko odpowiedział na nią niezawodny Hulk, wynik 4-1 utrzymał się do 88 minuty wtedy piękną bramkę zdobył M'Bia uderzając nie do obrony w okienko bramki Heltona. Chwilę póżniej sędzia zakończył mecz. Kolejny raz w 100% zrealizowałem taktykę która obrałem na mecz.

Bohater:

Hulk i nic więcej mówić nie trzeba
arczi333
18 kolejka

Arczi Roor

Mecz na wysokim poziomie mugłbyć remis ale udało sie wygrać

arczi333
20 kolejka

Arczi EDI092

Matis08

18 kolejka

Młody08 Ufo1987

Screeny

Opis :

Dziwny mecz. Dużo szczęścia po stronie gospodarzy. Którzy zdobywają 3pkt
Coś dziwnego jest z GS. Ja również miałem opóźnienia na Hoście Ufo. Tak samo on na moim . dry.gif

Dzięki za gre

Roor1910
17k

Roor1910 Czubinho

I tym razem wiele bramek padło Leverkusen. Gospodarz trochę uśpieni dwubramkowym prowadzeniem w końcówce stracili na własne życzenie dwa punkty.

Dzięki
Edi092
17 Kolejka

Edi Siwers99

Szczęśliwa wygrana gospodarzy bo z gry więcej miała Marsylia. Aduriz poraz kolejny udowodnił swoją wysoką forme w tym sezonie i strzela zwycięską bramke. poraz kolejny dobre spotkanie po między tymi dwoma graczami .Dzieki za meczyk Siwers
siwers99
CYTAT(lukasz44 @ Oct 24 2010, 13:06) *
kolejka 20
lukasz44 Siwers99

Składy:

Strzelcy:

FC Porto:
12', 20', 38'(k), 72' Hulk

Marsylia:
59' Gignac
88' M'Bia

Przed meczem trener znów postawił na dwójke swoich najlepszych napastników Hulka i Renterie, na początku sezonu nie radzili sobie grając razem, ale w ostatnich trzech meczach obaj są w super formie i dzięki ich wzajemniej współpracy wyniki Porto znów są dobre, Wracając do meczu pierwsza połowa to totalna dominacja Smoków, Hulk zrobił swoje, pomógł trochę bramkarz Marsylii i wynik do przerwy to 3-0. Potem kontaktową bramkę zdobył Gignac, ale szybko odpowiedział na nią niezawodny Hulk, wynik 4-1 utrzymał się do 88 minuty wtedy piękną bramkę zdobył M'Bia uderzając nie do obrony w okienko bramki Heltona. Chwilę póżniej sędzia zakończył mecz. Kolejny raz w 100% zrealizowałem taktykę która obrałem na mecz.

Bohater:

Hulk i nic więcej mówić nie trzeba

Zabiła mnie Twoja skuteczność i jak widać forma napadziorów a moja skuteczność dobiła(miałem 2 razy więcej strzałów). Dzięki za mecz;)
Edek
Edek Mani3k

Włosi w gazie zdołali zatrzymać Galatasaray. Obie drużyny dobrze broniły dostępu do bramki, stąd bardzo mała ilość strzałów. Gole: główka Zanettiego i samobój Boruca po nastrzeleniu przy wrzutce. Remis z silnym rywalem cieszy, w przeciwieństwie do tego, że nie potrafi się on powstrzymać przed koszeniem od tyłu przy kontrze. Mimo to dzięki za grę, powo.
Mani3k
CYTAT(Edek @ Oct 27 2010, 00:00) *
Remis z silnym rywalem cieszy, w przeciwieństwie do tego, że nie potrafi się on powstrzymać przed koszeniem od tyłu przy kontrze. Mimo to dzięki za grę, powo.

Ale żeś Edziu teraz pojechał z tym koszeniem - w około 80 min przed swoim polem karnym, będąc za moim zawodnikiem, nagle go wyprzedziłeś przepychając się bez piłki, (miałeś chyba 3/4 swoich graczy na żółtej/czerwonej formie w tym meczu - co można było odczuć w przeciągu całego spotkania) więc powstrzymałem akcję intuicyjnie wślizgiem i sfaulowałem, a ty próbujesz wmówić, że cię chamsko kosiłem przez całe 90', przy każdej kontrze. Dodatkowo, nie wiem czy możesz to uznać za kontrę gdyż akcja działa się pod twoim! polem karnym, gdzie na obronie+środku miałem co najmniej 5 zawodników, na 2 twoich. Możesz mieć tylko pretensje o ten 1 faul w tym spotkaniu (żółta kartka za ten faul), więc przepraszam, jeżeli postąpiłem tak bardzo nie fair-play wg twojej oceny.
Pozdrawiam

Mani3k krzysiu1996

Mecz można powiedzieć, wyrównany, ale ciężko było się przeciwstawić niesamowicie silnemu trio w ataku Schalke.
Dzięki, powodzenia.
Tsu
17k
Tsu Bakel

Juz trudno policzyc ktora to ligowa porazka z zrzedu tym razem mecz zapowiadal sie na remis ale po bledzie obroncy Evertonu Lazio zdobywa jedynego gola.
thx/pozdro
snajper1929
# 19

roor snajper

Świetne formy Kebabów pozwoliły na to o wiele za wysokie zwycięstwo.
snajper1929
# 20

snajper czubinho

Ciężki mecz w którym 3 ważne punkty dał atomowy strzał Topuza z pola karnego
czubinho
Czubinho Arczi333

Mecz zaczął się świetnie dla Arcziego, Tasci popisał się instynktem strzeleckim i wbił piłkę do własnej siatki. W 9' Pavel Pogrebnyak zdobył gola wyrównującego. W 18' wpisał się ponownie na listę strzelców. Kilka minut później Martin Harnik przebiegl ok.50 m z piłką i strzelił obok golkipera Beskitasu. Kilka minut później znów Serdar Tasci zdobył gola samobójczego(chyba jego najgorszy dzień w karierze)i było 3-2
W drugiej połowie Degen niczym czołg przebił się przez połowę kolegi i wpakował piłkę do siatki. W doliczonym czasie Quaresma zmniejszył rozmiary porażki
Dzięki,pozdroo
Edi092
19 Kolejka

Edi Bakel

Brak screenów 'czarny ekran' co do meczu to pewna wygrana gości którzy skutecznie przerywali ataki gospodarzy. dzieki za meczyk
lukasz44
kolejka 18
lukasz44 Mani3k

Składy:

Na Estadio Dragao zawitała wczoraj ekipa Galatasaray Stambuł, rywale byli faworytami, gdyż są dużo wyżej w tabeli I ligi. Ale już początek spotkania pokazał że zwycięstwo nie przyjdzie im łatwo, w 10 minucie po błędzie Sabriego gola zdobył Renteria i Porto wyszło na prowadzenie. Kolejne minuty to powiększająca się przewaga gospodarzy, i kolejna bramka Renteri w 38 minucie, który wykorzystal swoją szybkość, zaczarował bramkarza i pokonał Ufo Ceylana bez najmniejszych problemów. Druga odsłona gry to bardziej uważna postawa gospodarzy, goście mieli kilka szans na gole, ale obijali tylko boczne bandy lub Smoków ratował Helton. W 87 minucie udało się im wreszcie zdobyć gola, a uczynił to Baros dobijając odbitą piłkę do pustej bramki, godne podkreślenia są 2 fenomenalne parady Heltona w tej sytuacji. Wynik 2-1 utrzymał się, a Porto zdobyło mega-ważne punkty. Dzięki za mecz.

Bohater:

Helton- to co wyczyniał między słupkami było niesamowite.
tomaj
18
Tomaj Miler

Kolejny żenujący występ w wykonaniu formacji defensywnej Zenitu. Mecz chwilami zacięty, jednak zwycięstwo Borussi jak najbardziej zasłużone.
Bakel
Kolejka 18
Bakel siwers99

Przespana pierwsza połowa przegrana 0-2 zdecydowała o mojej porażce. W drugiej połówce (na hoście rywala) przeważałem, ale wygrał futbol dojrzalszy. Zasłużona wygrana gości. Gratulacje.
Edek
17
Edek Tomaj

Wyrównany mecz w walce o utrzymanie. Pierwsza połowa z przewagą gospodarzy, druga gości. Skuteczność była po stronie Fiorentiny, a piłkarzom Zenitu piłka nie chciała wpadać do bramki. Dzięki za grę, powodzenia.
Niewczas
Kolejka 20
Niewczas Roor1910

Mecz był bardzo wyrównany, jednak to goście byli bardziej skuteczni i zgarnęli 3 punkty.
ziewiec
19 kolejka
ziewiec Niewczas

Mecz prowadzony w szybkim tempie. Wiele akcji i szybkich kontr, dzięki czemu oglądaliśmy w tym spotkaniu tyle goli. Ostatecznie pada zasłużony remis. Dzięki za mecz wink.gif
Mani3k
Mani3k Mlody08

Mecz rozegrany na raty z powodu BS rywala.
------------------------------------------------------------------
Reasumując: Świetny występ zawodników Galatasaray, którzy nie pozwolili rywalowi rozwinąć skrzydeł.
Niemal perfekcyjna gra w obronie i bardzo dobra w ataku... choć w niektórych sytuacjach podbramkowych Turcy mogli zachować się lepiej.
Życzyłbym sobie więcej tak dobrych spotkań w moim wykonaniu. closedeyes.gif
Dzięki za mecz, powodzenia.
tomaj
20
TomajZiewiec

Rozmiaru porażki nie będę tłumaczył bo stwierdzicie, że się wymiguję. Znowu dupy dała obrona.
Gratuluję przeciwnikowi dobrania po raz kolejny tej samej taktyki, gra na wślizg od momentu prowadzenia. Skutecznie uniemożliwia to szybkie rozgrywanie piłki, a te 2 ataki przerwane to rzeczywiście była ucieczka przed psuciem sobie wysokiego rozmiaru zwycięstwa.

Milerinho
17
MilerinhoNiewczas

Pierwsza polowa to wymiana ciosow w drugiej mecz ustawila czerwona kartka dla Greena i karny.

Dzieki powo dalej cool.gif
krzysiu101
Krzysiu1996 TSU

Mecz w przewadze gospodarzy, niezawodny Farfan zdobył 3 bramki. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Matis08

15 kolejka

Młody08 Tsu

Screeny

Opis :

Rywal całkowicie zaskoczył mnie swoją bardzo ofensywną taktyką. Do przerwy prowadzili 0-3. W drugiej odsłonie trochę lepiej zaczęli grać gospodarze tego spotkania, lecz jedno trafienie to wszystko na co było ich stać dzisiaj. Chociaż, gdyby zagrali bardziej efektywnie, a nie efektownie może udałoby się uskrobać coś więcej ;P
Tak czy inaczej, zdecydowane i zasłużona wygrana Tsu smile.gif

Dzięki za grę i do następnego wink.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.