Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wywalanie do Windowsa w master league na patchu PESEDIT.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
erni13
Jak w temacie, wywala mnie do windowsa podczas grania w ML. Mam nacisnąć OK aby zakończyć dzialanie aplikaacji albo anuluj aby rozpocząć debugowanie. Nie ważne co nacisnę, i tak PES się wyłącza.
Wina patcha czy komputera?
prezes87
A jak nie grasz ML to ci nie wywala?
sta6ek
mnie tez wywala na patchu ale tak samo mnie wywala na czystej grze windows xp sp3 moze ktos napisze jak jemu na sp3 dziala pro a dokladnie master liga bo jesli chodzi o mecze towarzyskie to nie spotkalem sie z tym problemem
manectric
Mam takie pytanie: Wywalalo was wczesniej, przed dodaniem tego patchu? - jesli nie to nie mam pojecia co z tym zrobic biggrin.gif

A jesli wczesniej was tez wywalalo to zmniejszcie detale - niestety. Ja mam slabego kompa, ale teoretycznie moja karta graficzna powinna pociagnac na Medium, jednak w demie jak i w pelnej wersji dzieje mi sie tak, ze wywala mnie do windowsa jesli chce zaczac mecz lub stworzyc pilkarza w BaL (tylko te przypadki sprawdzilem), natomiast jesli zmniejszylem detale na Low to odrazu mi zaczelo smigac - sprobujcie tego. smile.gif Sadze, ze wywalanie do windowsa w moim przypadku moze byc spowodowane mala pamiecia RAM, ale 100% pewnosci nie mam.
sta6ek
ja mam sprzet spoko .. na maksymalnych detalach mozna grac spokojnie i nic nie ma prawa przyciac ... u mnie przed dodaniem patcha tez potrafilo sobie czasem wywalic lub po prostu stanac (ten motyw gdy laduje sie gra i to zielone cos po lewej stronie sie kreci i nic sie nie dzieje) 

...

sprawdzalem na roznych rozdzielczosciach dzieje sie to samo... wchodzi mecz pojawiaja sie herby druzyn i stoi! 
erni13
Tylko na ML gra mi crashuje. Ściągam wersję 0.2, zobaczę i wam napiszę...
prezes87
A znacie cos takiego jak google? Masa ludzi ma taki sam problem jak wy a nie zasmieca forum.
http://www.google.com/search?q=pes+2011+ma...lient=firefox-a
sta6ek
chyba sobie jaja robisz! gdybym znalazl w google to bym nie pisal... robilem sporo czynnosci wlacznie ze zmiana systemu patchow i wersji gier (chodzi tylko o pes2011) ...czasem gra sie wlacza a czesto przed jednym konkretnym meczem musze gre nawet do 5 razy wlaczac by zagrac
Sebzus
po zainstalowaniu tego patcha od pesedit 0,1 zaczęło mnie wywalać do Windowsa i co z tym zrobić bo nie chce mi się od nowa gry instalować
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.