Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Opowiadanie
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Jamnik
Jakoś w przypływie nudy (?) wpadłem na pomysł, który znalazłem już na innym forum. Jeżeli Wam się z nie spodoba to mnie zabijcie, ukamieniujcie whatever shit smile.gif Ale cała zabawa polega na tym, że piszemy opowiadanie, każdy dopisuje zdanie do tego co napisał poprzednik (przepisuje jego zdanie dopisując swoją część). Aby nie było że piszą 2-3 osoby następne swoje zdanie można napisać po powiedzmy 7 zdaniach innych osób wink.gif To ja zacznę standardowo:

Dawno, dawno temu, gdy nie było jeszcze komputerów...
tomaj
Dawno, dawno temu, gdy nie było jeszcze komputerów... A dzieciaki zamiast pada używały rowerów...

Ciekawy pomysł, oby się przyjęło.
jaro9
Dawno, dawno temu, gdy nie było jeszcze komputerów... A dzieciaki zamiast pada używały rowerów... pewien koleś mieszkający gdzieś w Polsce miał...
E 9
Dawno, dawno temu, gdy nie było jeszcze komputerów... A dzieciaki zamiast pada używały rowerów... pewien koleś mieszkający gdzieś w Polsce miał... farmę, na której pracownikom chciał płacić dychę i 2 jajka, na co podwładni zareagowali...

dj_adriano
Dawno, dawno temu, gdy nie było jeszcze komputerów... A dzieciaki zamiast pada używały rowerów... pewien koleś mieszkający gdzieś w Polsce miał... farmę, na której pracownikom chciał płacić dychę i 2 jajka, na co podwładni zareagowali... z oburzeniem,grożąc rozregulowaniem kosiarki spalinowej...
Orange_91
Nigdy nie przypuszczałem, że na IO powstanie taki temat, w końcu zawsze było to poważne forum. mellow.gif Forum umiera i głupio by było reanimować je właśnie w taki sposób. Dla mnie osobiście tego typu tematy (czytaj nabijacze) jak np. dopisz literę, dokończ zdanie, skojarzenia itp. są bezsensowne i jakieś takie głupawe. Na pewno nie w stylu IO, gdzie tematy zwykle czemuś służyły. Nie róbmy z forum piaskownicy. smile.gif Nie piszę, że w ogóle nie powinno być jakichś luźnych tematów, ale jak już coś coś takiego miałoby powstać to może coś bardziej ambitnego. biggrin.gif Np. taka zabawa jak w tym dawno nieaktywnym temacie: http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0
E 9
Starzejesz się pomarańczowy misiu hehe biggrin.gif

Pomysł na zabicie nudy całkiem spoko, śmieszne rzeczy mogą z tego wyniknąć ; ))

Dawać Panowie, bo kminię powoli swoją kolejną wstawkę biggrin.gif
WKS
Dawno, dawno temu, gdy nie było jeszcze komputerów... A dzieciaki zamiast pada używały rowerów... pewien koleś mieszkający gdzieś w Polsce miał... farmę, na której pracownikom chciał płacić dychę i 2 jajka, na co podwładni zareagowali... z oburzeniem,grożąc rozregulowaniem kosiarki spalinowej...okazało się że również Maciek z klanu zabrał się do łuskania cebuli jednak nagle....

Bakel
Popieram O_91. Suchar.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.