Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z negocjacjami.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Deter
Cześć. Mam pytanie - czy robię coś nie tak? Wielokrotnie obserwowany zawodnik dawał mi informację "zakup bardziej niż prawdopodobny"... i nic - nie mogłem go kupić, nie przechodził do mnie. O co chodzi?
Deter
Nikt nie pomoże?
el_fuego
Moze masz 32 zwodników... To juz wiecej nikt nie przyjdzie,musisz kogos sprzedac albo wyrzucic.
FoReST3
jak tak Ci piszą to musisz wejść w negocjacje i zatwierdzić oferte smile.gif
Dawidek098
A ja nie będę tworzył nowego tematu, bo mam podobny problem. Tyle, że ja wcale nie mogę kupić nikogo, heh. Gram Barcą, złożyłem ofertę dla Maicona, Fabregasa, Teveza, Eli, Naniego i paru innym, pojawił się komunikat, że scout się tym zajmie, patrzę na drugi dzień (w pesie) a tu wszyscy zerwali negocjacje.. a nawet nic im nie zaproponowałem. Myślałem, że przynajmniej podam wstępną cenę czy coś takiego..
FoReST3
to zalezy od poziomu scouta... grajac barca masz 4 albo 5 wiec wysoko tongue.gif scout sie wszystkim zajmuje - ustaleniem kwoty transferu i kontraktem, Ty tylko akceptujesz bądź odrzucasz.
a jesli odrazu dostajesz info ze negocjacje zerwane to najprawdopodobniej klub nie przyjal oferty smile.gif i nic na to nie poradzisz
Deter
U mnie już jest w porządku. Miałem w opcjach źle zrobione, tak, że mogłem tylko negocjować a nie było ofert. Już jest spoko.

Dawidek098
Wydaje mi się, że po prostu klub nie przyjął oferty i tyle. Ciężko jest o dobrych zawodników. A z doświadczenia wiem, że nie opłaca się ściąganie gwiazd, w grze jest bardzo wielu młodych dobrych zawodników, którzy po 2-3 sezonach są znakomici.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.