Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Podsumowanie IV sezonu Ligi ISSOnline.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4
Orange_91
W tym temacie piszemy wszystko na temat niedawno zakończonego sezonu. Kto was zaskoczył na plus, kto na minus, jak oceniacie sezon w swoim wykonaniu czy też innych zawodników, czy jesteście zadowoleni itp. itd.
Milerinho
Może ja zaczne. Sezon nie był rewelacyjny w moim wykonaniu raz że musiałem grac i na klawie (;/) i na padzie i w dodatku Benfica ktora trafila mi sie do gry po raz enty ale wydaje mi sie ze 10 miejsce to jest odpowiednie i zasluzone za prezentowana forme w tym sezonie. Fulham jak sam mlody napisal bylo za mocne na tą lige ale tez trzeba potrafic wykorzystac potencjał zespołu - Gratulacje !! Bardzo fajnie zaskoczył maniek z formą w trakcie sezonu i wzrosly mu szanse na pierwsza trójkę bo wiadomo było ze kazdy jeszcze pkt potraci, i te jego Lazio tongue.gif rowniez Gratuluje. Snajper = wielu z nas wydawalo sie ze to wlasnie do niego bedzie nalezal ten sezon bo wylosowal nieprzecietna ekipe z wysp a jak to juz bywa nie jeden z nas chcialby poprowadzic wyspiarzy za duzo wpadek przytrafilo mu sie w tym sezonie zeby mogl myslec o mistrostwie a szkoda. Roor - wiedzialem ze dobrze sie zaprezentuje bo nie od dzis wiem ze dobrze sie prezentuje w rozgrywkach ligowych - malo brakowalo a by bylo podium smile.gif, moze w next sezonie. Siwers w pelni wykorzystal potencjal SH04 i dolozyl do tego swoje umiejetnosci co dalo mu wysoka lokate rowniez graty. Tuz za nimi Orange ktory w pewnym momencie moglo sie wydawac ze zaskoczu mu w koncu gra Bordo i na stale zostanie w walce o 1-3 ale niestety tak nie bylo. Jeszcze pare slow o Bakelu - wystartowal wg Mnie bardzo fajnie mialem nadzieje ze to bedzie jego sezon tak jak to bylo w 1 edycji w 2 lidze niestety zabraklo stabilizacji formy a szkoda. Co do rozczarowan to mozna zaliczyc postawe Moją Lukasza i Czubinho. Lukasz - podobnie jak ja trafil na ekipe ktorej mial juz dosc smile.gif Czubinho najzwyczajniej nie podołał oczekiwaniom kibiców. biggrin.gif
Podsumowując ten sezon należał do Młodego i jego FULHAM zanotował on najmniej potknięć a rywale mieli ich zdecydowanie za duzo zeby mu zagrozić.

PS. Czubinho wracaj za sezon biggrin.gif

Tyle z mojej strony do następnego smile.gif
lukasz44
Miller powiedział już prawie wszystko co było do powiedzenia, graty dla pierwszej trójki, brawo Maniek że wdrapałeś się znowu na podium biggrin.gif
Brawa dla mistrza, choć czasem jego postawa była co najmniej dziwna tongue.gif również dla Siwersa, gdyż straciłeś najmniej goli w sezonie i mądrą grą znów zasłużyłeś na medal smile.gif

Snajper, Roor i Orange napewno liczyli na więcej, ale pare dziwnych wpadek, parę głupich strat punktów i podium oddaliło się . Osobiście myślałem że Tomaj z kozackim Villareal i Bakel z Napoli będą dużo dużo wyżej, ale tak się nie stało.

Miller i ja nie mogliśmy gorzej trafić, bo wylosowaliśmy ekipy których mieliśmy po dziurki w nosie, ja osobiście grałem Udinese w III sezonie, w innej lidze i teraz, więc razem ze sparami pucharami ligi itp. około 120 meczów blink.gif wacko.gif bez przesady, Miller tez chyba cos kolo 100, a to już przesada...

Choć i tak cieszę się że zdołałem się utrzymać, bo na początku było strasznie z punktami...

Największą stratą dla ligi jest i tak spadek Czubinho, dobry duszek ligi, będący z nami od początku lig na IO nie zasłużył napewno na to, gdyż potrafi co nie raz pokazał być nie do pokonania, ale zanotował kilka wpadek w połowie sezonu, nastąpił kryzys i pa pa sad.gif

W V sezonie liczę że nie trafię na Udinese, wtedy będę już mega happy wink.gif cool.gif excl.gif POZDRO WSZYSTKIM !
czubinho
No to może teraz ja:
Młody- graty za 1 miejsce, pierwszy sezon w ekstraklasie i już majster. Sądzę że kolejne sezony będą należały do Ciebie. Gratulacje należą się również Mankowi, który po kilku sezonach posuchy znowu wdrapał się na podium, podobnie jak Siwers, on i niemiecki Schalke napsuło krwi wielu graczom biggrin.gif Ładna,składna gra i oto efekt... podium.

Snajperowi, Roor'owi i Pomarańczowemu zabrakło bardzo niewiele by wskoczyć na pudło, niestety kilka niewymuszonych porażek,remisów. Może w nst.sezonie

Niespodzianek w tym sezonie było bardzo dużo: otóż 1,3 i 4 miejsa z poprzedniego sezonu zajęły odpowiednio 10,18 i 13. Jest to zapewne powód wylosowanych drużyn. Łukasz odkąd pamiętam śmiga Udine, Miler w kilku innych ligach też często przywdziewał czerwone trykoty lizbońskiej Benfici. Dla mnie nie ma już wytłumaczenia, że zespół nie ten. Tak jakoś od porażki do porażki powędrowałem na 18 lokatę. Paryżanie w II lidze. Werder,Zenit i Galatę spotkał bardzo podobny los i zapewne oni pobiegają na zapleczu ekstraklasy w nst. sezonie.

Z niecierpliwością będę czekał na następny sezon elitarnej ligi Issonline. Pozdroo i dzięki
Orange_91
IV sezon ligi jak nie trudno zauważyć został zdominowany przez debiutanta w najwyższej klasie rozgrywkowej czyli Mlodego08. Wylosował on mocną ekipę co w połączeniu z jego umiejętnościami musiało dać mu wysokie miejsce w lidze. Po Mlodym, długo długo nikt. Kolejny zawodnik w tabeli tracił do niego aż 14 punktów! Drugie miejsce zajął Mani3k, który przez pierwszą część sezonu nie specjalnie się wyróżniał i można powiedzieć, że sprawił lekki zawód swoją postawą. Jednak im bliżej było końca sezonu tym coraz bardziej się rozkręcał i udało mu się zakończyć sezon na bardzo wysokim miejscu. Trzecie miejsce dla Siwersa99, który również jak Mani3k nie miał najlepszego początku, ale jak w końcu zaskoczyła mu gra Schalke to był ciężkim rywalem do ogrania i zdobył w tym sezonie brązowy medal. Najgorsze dla "sportowca" miejsce zajął snajper1929, który jak się wydawało przed sezonem powinien być jednym z głównych faworytów do zdobycia mistrzostwa. Tak jednak się nie stało, choć do podium zabrakło naprawdę bardzo niewiele. Piąte miejsce dla Roora1910 to spore zaskoczenie, zwłaszcza patrząc na to, że przez długi czas był na drugim miejscu z dość dużą przewagą i wydawało się, że przynajmniej miejsca na podium nie zabierze mu nikt. Na szóstym miejscu zameldowałem się Ja. Tak też myślałem przed sezonem, że zajmę właśnie gdzieś takie miejsce. Początek sezonu miałem naprawdę udany, lecz potem przyszła fatalna passa, która trwała aż do połowy sezonu. Potem powoli zacząłem nabierać tempa lecz było już za późno aby znaleźć się na pudle. Ogólnie jednak jestem zadowolony z miejsca bo zawsze to pierwsza szóstka. Podobnie dobrze jak ja wystartował Tomaj, jednak później również miał moment załamania formy i zakończył sezon dopiero na 9 miejscu, choć swoim Villarealem mógł ugrać znacznie więcej. Zaskoczony jestem również miejscem Bakela, który grał fajną ofensywną i szybką piłkę, jednak chyba ta ofensywna taktyka w drugiej części sezonu okazał się zgubna i pozwoliła zająć tylko 8 miejsce, a mogło być znacznie lepiej. Jednak jednym z największych zaskoczeń jest miejsce dotychczasowego dominatora ligi czyli Milerinho, który po 3 sezonach musiał oddać miejsce na najwyższym miejscu podium Mlodemu. Do tego najbardziej przyczyniła się jego nierówna forma w trakcie trwania sezonu. Dużym zaskoczeniem jest również miejsce lukasza44, który na początku sezonu długo nie opuszczał strefy spadkowej i wydawało się, że może pożegnać się z ligą. Na szczęście tak jednak się nie stało i wydobył się z kryzysu i ostatecznie zajął miejsce dające utrzymania. W przyszłym sezonie na pewno taka sytuacja mu nie grozi, bo to wszystko przez to nieszczęsne Udinese, którym musiał grać po raz enty. Dla mnie jednak największym zaskoczeniem i rozczarowaniem IV sezonu jest miejsce Czubinho, który niestety po IV sezonach w najwyższej klasie rozgrywkowej musi się z nami pożegnać. Oby tylko na ten jeden sezon.
lukasz44
CYTAT(Orange_91 @ Jul 30 2010, 13:52) *
W przyszłym sezonie na pewno taka sytuacja mu nie grozi, bo to wszystko przez to nieszczęsne Udinese, którym musiał grać po raz enty.

Udinese będzie na liście ekip zapewne i już się na mnie czai ph34r.gif ph34r.gif
tomaj
IV sezon = nowy mistrz. Dobrze, że ktoś wreszcie pozbawił mistrzowskiego tytułu Milera, wpłynie to według mnie na korzyść ligi, a także na samego "pokonanego". Przy okazji gratuluję oczywiście nowemu championowi Młodemu. Teraz co mnie zaskoczyło na minus, ale też może wyjść na dobre lidze. Gorsza forma takich zawodników jak wspomniany prędzej Miler, Lukasz. Poniżej oczekiwań zagrali tez moim zdaniem Czubinho oraz, mimo czwartego miejsca, Snajper, który przez jakiś czas był poza pierwszą piątką tabeli.
Walka o czołowe miejsca w tabeli była w tym sezonie bardzo zacięta. Między zawodnikami z miejsc 2-6 jest różnica zaledwie 6 pkt czyli praktycznie jednego meczu. Szkoda, że aż takiej walki nie było w dolnej części tabeli.

Teraz może co nieco o mojej grze. Powiem szczerze, że jestem trochę zawiedziony 9. pozycją w lidze (w poprzednim sezonie byłem o jedno oczko wyżej). Biorąc pod uwagę, że wyprzedzają mnie "nie anonimowi" zawodnicy to i tak spodziewałem się raczej miejsca 5-6. Szczególnie, że drużyna, którą grałem była jedną z lepszych w tym gronie (Villareal). Niestety grałem tak zwanymi seriami. Potrafiłem wygrać kilka spotkań z rzędu, po to aby tracić punkty w głupi sposób. Jedno czym mogę się pochwalić to, to, że chyba jako jedyny pokonałem nowego mistrza Młodego (4:1 i 5:4).

Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie w końcu się poprawię i że znowu będę miał trochę szczęścia przy losowaniu drużyn tongue.gif

Na koniec jeszcze raz gratuluję zwycięzcy ligi Młodemu, a także pozostałym zawodnikom, którzy nie zależnie od zajętego miejsca w tabeli dokończyli IV Sezon Ligi ISSOnline.
siwers99
Sezon bardzo udany w moim wykonaniu 4 miejsce i do tego przegrane bezpośrednim pojedynkiem z Snajperem to bardzo wynik. Snajper1929 powtórzył mój wynik z poprzedniego sezonu w jakim uczestniczylem czyli 3 miejsce i puchar ligi co ciekawe wtedy on byl czwarty a teraz role się odwróciły. Graty wielkie dla nowego mistrza Młodego, który jak widac był poza zasięgiem wszystkich i postawił na ofensywną piłkę i mu sie opłacilo. Mani3k po słabym początku pokazał klasę i wbił się na drugą pokazycje potwierdzając swoje umiejętności. Gratki i dzięki wszystkim za emocjonujący sezon.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.