Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 9 09.07- 17.07, kolejki 33-36
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4
lukasz44
Kolejka 33
Mani3k - Tomaj
siwers99 - reyty 3-0
milerinho - Mlody08
jarek - Bakel
Roor1910 - camel11
MM - lukasz44

waldi198 - arczi333
Niewczas - Edi092 3-0
Orange_91 - Czubinho
snajper1929 - Robcio 3-0

Kolejka 34

reyty - Mani3k 0-3
Mlody08 - Tomaj
Bakel - siwers99
camel11 - milerinho
lukasz44 - jarek
arczi333 - Roor1910
Edi092 - MM
Czubinho - waldi198
Robcio - Niewczas 0-3
snajper1929 - Orange_91

Kolejka 35
Mani3k - Mlody08
reyty - Bakel 0-3
Tomaj - camel11
siwers99 - lukasz44

milerinho - arczi333
jarek - Edi092
Roor1910 - Czubinho

MM - Robcio
waldi198 - snajper1929
Niewczas - Orange_91

Kolejka 36
Bakel - Mani3k
camel11 - Mlody08
lukasz44 - reyty 3-0
arczi333 - Tomaj
Edi092 - siwers99
Czubinho - milerinho
Robcio - jarek
snajper1929 - Roor1910
Orange_91 - MM
Niewczas - waldi198

pomarańczowo- przedłużone
niebieski- brak opisu lub niezgodne z szablonem
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
czerwono- wpisane tylko na główną lub WO (pogrubione)

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
Roor1910
33k

Roor1910 Camel11

Werder od początku spotkania ustawił się na kontrataki, ale na całe szczęścia drużyna z Lizbony zagrała na całym boisku bardzo konsekwentnie.

35k

Roor1910 Czubinho

Czerwona kartka dla Coupeta ułożyła spotkanie. smile.gif
arczi333
34 kolejka

Arczi Roor

Mecz super i mega fart z mojej strony Roor był lepszy ale taki jest pes6 dzieki za mecz
Edi092
Edi siwers99

Brak screenów niestety. nawalił mi znowu snapserver.
jedyną bramke meczu strzelił Palacio po nieudanym zagraniu obrońcy , udany rewanż za poprzednie spoktanie.
Dzięki Siwers za mecz !
siwers99
siwers99 Lukasz44

Druzgocąca porażka, taka podłamująca. Czułem sie podczas tego spotkania jakby moi gracze grali przeciw jedynastu Pudzianowskim, odbijali sie jak od ściany, a jeśli już stworzylem sobie sytuację to moi gracze fatalnie pudłowali, ale przydał się kubeł zimnej wody po porażkach z Edim i Lukaszem. Dzięki za mecz i powodzenia dalej;)
tomaj
35
Tomaj Camel11

Pierwsza połowa upłynęła głownie na połowie graczy Werderu, gdzie Hiszpanie tworzyli co chwila akcje. Jednak pierwszego gola zdobyli w drugiej połowie właśnie gości, ale udało się gospodarzom doprowadzić do remisu. Dodam tylko, że przekleństwem Villarrealu w tym spotkaniu były słupki, które kilka razy uratowały Niemców przed utratą gola
camel11
Kolejka 36

camel11 Mlody08

Opis:
Mecz z nowym majstrem, który nie spuszcza z tonu do samego końca. Gospodarze na dużo nie liczyli, choć po pierwszej bezbramkowej, dość udanej połowie, jakieś tam nadzieje mieli na pkt. Rozwiał je Fulham strzelając po przerwie gładko trzy gole. Gospodarze za słupek i poprzeczke powinni dostać chociaż honorowego gola, no ale bywa. Gratuluje miażdzącego sezonu xD dzieki
camel11
Kolejka 34

camel11 Milerinho

Opis:
Pierwsza połowa to zdecydowana przewaga gospodarzy i kuriozalna strata bramki. Druga niefortunnie się zaczeła i to praktycznie ustawiło już mecz. DZieki
Bakel
Kolejka 34
Bakel siwers99

CYTAT
Udany rewanż za mecz z pierwszej rundy przegrany 2-3. Tym razem też było sporo dramaturgii, a losy spotkania ważyły się do ostatnich sekund. W pierwszej połowie objąłem jednobramkowe prowadzenie i do 83 minuty ten stan rzeczy się utrzymywał. Wówczas za sprawą Edu siwers wyrównał. Gracze Napoli zmobilizowali się do jeszcze jednego ataku, który okazał się skuteczny. Autorem trafienia, zdecydowanie najlepszy zawodnik Włochów - Lavezzi.
snajper1929
# 36

snajper roor

Rewanż za dotkliwą porażkę wzięty ale przy dużej dozie szczęścia wink.gif
Niewczas
Kolejka 36

Niewczas waldi198

Jednostronne widowisko na Amsterdam Arena. Gospodarze przeważali od początku do końca, był to ich chyba najlepszy mecz w sezonie. Cieszy również zachowane czyste konto.
Milerinho
Milerinho Mlody08

Ciekawy zbieg okolicznosci .. smile.gif po naszym meczu okazało się, że Młody wygrywając ten mecz zdobył Majstra i przerwał tym samym moją passę na ISS smile.gif
Co tu dużo gadać zasłużenie wygrał ligę, graty smile.gif Ja w tym sezonie nie byłem w stanie powalczyć o pierwszą 3, może innym razem. rolleyes.gif w tym sezonie piersza 3 nalezy do Mlodego, Snajpera i Mańka smile.gif

Co do meczu to bylo to dobre widowisko smile.gif
MM.
Kolejka 33

MM
lukasz44

Ciekawy mecz z dużą ilością sytuacji. Wynik odzwierciedla przebieg gry.

Kolejka 35

MM
Robcio

Zdecydowane i w pełni zasłużone zwycięstwo gości. Brak screenów ponieważ pod koniec meczu zerwało nam połączenie.
Niewczas
Kolejka 35

Niewczas Orange91

I znów pechowa przegrana, kiedy wydawało się, że mecz zakończy się podziałem punktów to Jussie w 87 minucie strzelił gola na wagę 3 punktów. Ostatnio bramki tracone w ostatnich minutach są zmorą piłkarzy Ajaxu...
Matis08

34 kolejka

Mlody08 Tomaj

Screeny

Opis :

O tym meczu zawodnicy Fulham będą chcieli jak najszybciej zapomnieć. Mecz dziwaczny, niepotrzebne i głupie straty piłki po obu stronach. Bramki zdobyte w dziwnych okolicznościach. Najwidoczniej zawodnicy Fulham spuścili z tonu, bo i tak mają mistrzostwo. Nie grali konsekwentnie do ostatnich minut co 'zaowocowało' stratą AŻ 3 goli w ostatnich minutach obu połówek. Na zwycięstwo bardziej zasługiwali gospodarze, ale szczęście było przy drużynie Hiszpańskiej.

Ciekawostką jest to, że dużyna prowadzona przez Tomaja jako jedyna zdobyła w meczach ze mną komplet 6 pkt. Gratuluję smile.gif
Bakel
Kolejka 36
Bakel Mani3k

CYTAT
Mecz, w którym wynik był dla mnie w tym sezonie rezultatem najbardziej niesprawiedliwym. Rozegrałem świetne zawody nie dając Mańkowi rozwinąć skrzydeł, a mimo to przegrałem. Pierwsza połowa zdecydowanie dla mnie, gdyby tylko Hoffer i Lavezzi byli nieco bardziej skuteczni... Tuż przed przerwą Cruz rusza na moją bramkę, Cigarini siedzi mu na plecach na dystansie 15 metrów, po czym zupełnie niezrozumiale wykonuje automatyczny wślizg. Gdyby nie ta głupia interwencja to na 90% bramka by nie padła.
Druga połowa to skrupulatne pozycyjne ataki Napoli i kontry Lazio. Na dziesięć minut przed końcem świetna dwójkowa akcja Lavezziego i Denisa, a efektowna główka tego drugiego daje mi wyrównanie. Tuż po rozpoczęciu gry od środka następuje jedyny w tym meczu moment dekoncentracji, który w mistrzowski sposób wykorzystuje Mani3k i po świetnej koronkowej akcji wychodzi na prowadzenie, którego nie oddaje już do końca.
Powodzenia w walce o 2 lokatę. ;-)
Edi092
34 Kolejka

Edi MM

Dobra gra gości , skuteczne przerywanie ataków i dwie szybkie bramki to zdecydowało o wygranej West Hamu w tym meczu.
Dzieki za mecz !
Mani3k
Mani3k Tomaj

Bardzo trudne spotkanie, w którym Hiszpanie spisali się o niebo lepiej niż w naszym pierwszym spotkaniu.
Goście mogą mówić o sporym pechu, gdyż prowadząc 1:2 przez dłuższy czas, dali sobie strzelić w samej końcówce 2 bramki i wrócić do domu z niczym.

Mani3k Mlody08

Typowy mecz walki... dużo szarpanej gry w środkowej strefie boiska, mało składnych akcji.
Remis można uznać sprawiedliwym wynikiem.

Dzięki za mecze...
Orange_91
33 Kolejka

Orange_91 Czubinho

Bardzo nudny mecz, zwłaszcza pierwsza połowa w której gospodarze oddali jeden strzał a goście dwa. Ten jeden strzał Żyrondystów dał im prowadzenie. W 64 minucie drugiej połowy podwyższyli jeszcze prowadzenie na 2-0. Gości dzisiaj było stać na strzelenie tylko jednej bramki, choć mieli jeszcze parę dogodnych okazji.

Orange_91
36 Kolejka

Orange_91 MM

Na początku meczu zdecydowanie przeważała drużyna Bordeaux, ale jakoś nie mogła się wstrzelić w bramkę rywala, dopiero w 26 minucie piłkę w siatce umieścił Bellion. Już minutę później fatalny błąd popełnił bramkarz Anglików i Gourcuff podwyższył na 2-0, a za 4 minuty Alu Diarra strzałem głową po dośrodkowaniu z rzutu rożnego dał gospodarzom trzy bramkowe prowadzenie. Do końca połowy wynik nie uległ zmianie. W drugiej połowie Żyrondyści prowadzili spokojną grę, skutecznie rozbijając ataki rywala, przy tym dokładając jeszcze jedną bramkę w 66 minucie.
waldi198
35.kolejka

waldi198 snajper

co tu dużo pisać o tym meczu po prostu gospodarze zostali rospykani bez najmniejszego problemu hehe

niestety screeny mi się nie zapisały ale bramki strzelali

5 x Di Santo i 2 x Diouf
czubinho
Czubek Miler

Mogłem wygrać ten mecz, a nawet powinienem. Ale w drugiej połowie dobra gra milera i jego bramkarza odmieniła losy. Szczesliwa bramka w ostatniej minucie i znowu przegrana

ps. nie wiem czemu taki mi skrin wyszedł
arczi333
36 kolejka

Arczi Tomaj

`Mecz godny klasyczny
Milerinho

miler arczi

Black Screen"

Do 60min kiedy bylo 2-0 Benfica kontrolowala gre i nie pozwalala na nic Ukraincom pozniej wszystko wpadalo arcziemu i skonczylo sie na 5bramkach.

czubinho
Czubek Waldi

Mecz pod dyktando Paryżan, kilkanaście minut przed końcem rozłączyło nas i zdecydowaliśmy nie kończyć i zostawić wynik. Dlategoteż skrinów brak. Dzięki
snajper1929

snajper orange

Zadecydowała bramka po stałym fragmencie choć ogólnie mecz na remis wink.gif
waldi198
33.kolejka

waldi198 arczi333

Gospodarze podeszli do meczu bardzo lajtowo ponieważ już stracili dawno szanse na utrzymanie się w pierwszej lidze dlatego wyniki jest dość wysoki dla gości:) powodzenia

snajper1929
snajper robcio

Bardzo wyrównany i dobry mecz w którym remis byłby najbardziej sprawiedliwy ale jednak gol Basturka i następnie pudła Guizy i Topuza w końcówce spotkania dały 3 pkt Wyspiarzom. Dzięki za cały sezon mimo że zespół średnio mi pasowało to wynik ogólny nie taki zły wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.