Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa F
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Mistrzostwa Świata 2010.
lukasz44
Termin na rozegranie to : 12.06.10 Ustawienia meczowe jak w lidze. Zasady takie same jak na prawdziwych MŚ.

CYTAT
4.
Gospodarz meczu ma obowiązek zgłosić jego wynik na forum w odpowiednim temacie oraz wstawić dwa screeny, pierwszy z wynikiem oraz drugi ze strzelcami (mile widzane statystyki i kartki). Krótki opis i wstawienie na początku szablonu obowiązkowe - SZABLON
Bardzo ważne jest wpisywanie numerów kolejek !!!

Tak to ma wyglądać:
1. nr.kolejki
2. szablon wyniku
3. screeny,opis
4. gracz meczu (zdjęcie i króciutki opis)

Robcio

Robcio snajper1929

Przed tym meczem nie liczyłem na zbyt wiele zważywszy na klasę przeciwnika z którym grałem oraz moją drużyne. Choć o dziwo w pierwszej połowie działy się rzeczy niesamowite dla mnie, All Whites wygrywali po pierwszych trzech kwadranasch 3:1 z bardziej renomowanym przeciwnikiem. Niestety w drugiej połowie już było gorzej, choć Nowo Zelandczycy jak najdłużej próbowali utrzymać wynik 4:3 który utrzymywał się przez większość drugiej połowy to niestety zabrakło umiejętności i sił co zaskutkowało stratą dwóch bramek w końcówce co troche boli. Mecz zakończył się wynikiem 4:5 dla Słowaków ale wydaje się że ekipie z Oceanii należał się chociaż remis za ich wolę walki. Dzięki za grę.

Gracz Meczu:

Chris Killen - Dał wielkie nadzieje swojej drużynie ustrzeliwując hattricka, był w tym meczu bardzo skuteczny.
snajper1929
# 3

snajper edek

Po słabym meczu przeciwko Nowej Zelandii nie spodziewałem się niczego dobrego po rywalizacji z faworyzowanymi Włochami ale jednak Słowacy bardzo pozytywnie zaskoczyli i sprawili ogromną niespodziankę. Mecz rozpoczął się od wzajemnego badania sił i w sumie w pierwszej groźnej akcji Słowaków piłka po ogromnym zamieszaniu trafiła do Filipa Holosko, który posłał ją do siatki. PO chwili odpowiedzieli Włosi lekko kuriozalnym golem po błędzie Senecky'iego dla którego na szczęście był to jedyny błąd bo potem bronił bez zarzutu. Słowacy szybko znów objęli prowadzenie po ładnym strzale Sestaka. W 2 połowie spodziewałem się ataków Włochów ale o dziwo to Słowacja przejęła inicjatywę i stosunek dogodnych sytuacji był mniej więcej 3 do 1 na ich korzyść. Po kilku zmarnowanych okazjach z obu stron wreszcie zimną krew w polu karnym dwukrotnie zachował napastnik Besiktasu i ustalił wynik meczu.

GRACZ MECZU : FILIP HOLOSKO
Edek
Edek Robcio

Dużo walki i goli w tym meczu. Włosi prezentują się słabo na tym turnieju i będzie ciężko o awans. Obrona kompletnie zagubiona. Brawa dla przeciwnika za walkę, zadecydowały indywidualności w zespole z Półwyspu Apenińskiego. Wyróżnić należy Smeltza, który 3 razy pokonał Gigiego. Mistrzowie świata zawdzięczają wygraną walecznemu Di Natale.
MOTM: Di Natale
snajper1929
# 3

snajper jarek

Mecz wyrównany na remis z lekkim wskazaniem na Słowaków, którym ten punkt daje awans do 1/8 wink.gif

GRACZ MECZU : Niewybrany, gdyż tak naprawdę nikt się specjalnie nie wyróżnił
Edek
Edek Jarek

W pierwszej połowie przewaga Paragwaju, prowadzenie po golu Very. W drugiej Włosi prezentują się znacznie lepiej, zdobywają 3 bramki, a przeciwnik odpowiada tylko jedną.
Piłkarz meczu - ponownie należy wyróżnić Antonio Di Natale, zdobył ładną bramkę na 3-1, miał duży udział w pozostałych golach. Bez niego Włosi tracą bardzo dużo. Dzięki za grę.
MOTM:
lukasz44
Grupa F zakończyła fazę grupową. Do 1\8 awansowały 2 najlepsze ekipy:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.