Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OffTop
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Mistrzostwa Świata 2010.
lukasz44
W tym temacie można pisać o wszystkim co związane z MŚ 2010 w RPA. Komentujcie też wyniki losowania.
czubinho
Hiszpania, obecni Mistrzowie Europy, grałem już kilka razy nimi w turniejach i całkiem nieźle się ich prowadzi. Mam nadzieję, że uda mi się dotrzeć gdzieś do ćwierćfinału.
WKS
Grać WKS'em to czysta przyjemność biggrin.gif tongue.gif , maja w dupie silniki chłopaki tongue.gifP . Oby przejsc 1/8 pozniej mozecie mnie łoić tongue.gif
Robcio
Nowa Zelandia blink.gif Z lekka załamka, znam dwa nazwiska reszty zupełnie nie kojarze. Po dwóch sparingach stwierdzam że to totalni kelnerzy ale liczy się dobra zabawa biggrin.gif Jakiekolwiek punkty będą sukcesem tongue.gif
Pucek
RPA.. Po sparingach jestem bardzooo zadowolony. Jest paru graczy, którzy potrafią wziąć grę na siebie.. Wszyscy są dosyć szybcy, a to lubię. Ogólnie ok i sądzę, że dosyć dobrze trafiłem. Grupę mam bardzo ciężką, ale bez walki punktów nie oddam, kto wie, może uda się sprawić jakąś sensacje? wink.gif Będzie ciekawie smile.gif
jaro9
Brazylia-Canarinhos ;P Jedna z najlepszych ekip świata mi się trafiła.Szkoda że bez Ronaldinho..ale cóż smile.gif
ufo19
Nigeria... na papierze średniak, dla mnie super - chłopcy są szybcy i to mój największy atut będzie. Na pewno powalczę o więcej niż wyjście z grupy!
Faworyci Młody, Bakel no i Lukasz chyba, ale najbardziej oczekiwałbym pojedynku z WKSRKS - bardzo podobne teamy mamy i na podobnym poziomie stoimy z grą także mogłoby być niesamowicie ciekawie. Czarnym koniem może okazać się Arczi - niby kiepska ekipa ale tak na prawdę Korea to solidna ekipa. Co do samej grupy to trafiłem niesamowicie mocno - Lukasz, Arczi, Milo - niezaleznie od teamów to chyba grupa smierci wink.gif

Kiedy start?
Nalep
Francja - Trafiła mi się jedna z najlepszych reprezentacji na świecie...Mam szybkich, dobrych technicznie piłkarzy znanych na całym świecie.M.in. Ribery, Gourcuff czy Anelka.To tylko garstka.Chcę dojść gdzieś do półfinału wink.gif
WKS
CYTAT(Nalep @ Jun 4 2010, 00:16) *
Francja - Trafiła mi się jedna z najlepszych reprezentacji na świecie...Mam szybkich, dobrych technicznie piłkarzy znanych na całym świecie.M.in. Ribery, Gourcuff czy Anelka.To tylko garstka.Chcę dojść gdzieś do półfinału wink.gif

Radze ci uwazac na Riberego i Benzeme bo ci  moga figla zrobic a pozniej sie dowiesz ze jestes w 3 miesiacu ciazy biggrin.gif ;D 

Lukasz mam pytanie , bo na pewnej stronie slyszalem ze siwers ma robic patcha na okazje MŚ czy gramy na tym najnowszym czy na poczciwej 3 ? wink.gif

lukasz44
CYTAT(WKSRKS @ Jun 4 2010, 00:53) *
Lukasz mam pytanie , bo na pewnej stronie slyszalem ze siwers ma robic patcha na okazje MŚ czy gramy na tym najnowszym czy na poczciwej 3 ? wink.gif

Tak powstanie taki patch, ale my gramy na tym samym co w lidze, zrobi się niepotrzebne zamieszanie tylko wprowadzając nowy. rolleyes.gif
Edi092
Honduras .. ;D
Orange_91
Meksyk. Jestem w miarę zadowolony. Drużyna solidna, ani nie za mocna ani nie za słaba. Ma kilku piłkarzy, którzy mogą pociągnąć grę i powalczę o wyjście z grupy.
Nalep
CYTAT
Radze ci uwazac na Riberego i Benzeme bo ci moga figla zrobic a pozniej sie dowiesz ze jestes w 3 miesiacu ciazy biggrin.gif ;D

Już ja jako trener sobie z nimi poradzę i doprowadzę ich do formy biggrin.gif
lukasz44
Terminarze już wstawione .

MISTRZOSTWA ŚWIATA RPA 2010 uważam za otwarte !

POWODZENIA !!!

lukasz44
Szukamy zastpępstwa za gracza KndzK (japonia) który sie wycofał, jeżeli jutro do 15-00 nikt się nie zgłosi w meczach z nim zostaną wpisane walkowery.

-------------
Gracza KndzK zastępuje gracz piwlak.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.