Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4
Stron: 1, 2
Bakel
W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacji z przeciwnikiem i ustawienia się na ligowy mecz.

Forma powinna wyglądać następująco:

Kolejka:
Mecz:
Powód:

Proszę pamiętać o tym, że jeżeli w terminarzu jesteśmy zaznaczeni jako gospodarz to mamy obowiązek wpisać nierozegrany w terminie mecz.
siwers99
jako że z pogodą juz wszystko ok i z internetem mogę juz grac ale że w piątek mam ostatni egzamin maturalny także poświęcam sie nauce i jeśli nie zdąże rozegrac meczy w weekend to bardzo proszę o wyrozumiałość i przedłużenie meczy;)
camel11
Kolejka 2
snajper1929 - camel11

Burzliwy tydzień, juwenalia plus komunia w ten weekend, także proszę o przełożenie meczu na przyszły tydzień, a i snajperowi chyba się nie spieszy, tylko raz mieliśmy kontakt i to ja do niego pisałem ;]
tomaj
CYTAT(camel11 @ May 22 2010, 15:17) *
Kolejka 2
snajper1929 - camel11

Burzliwy tydzień, juwenalia plus komunia w ten weekend, także proszę o przełożenie meczu na przyszły tydzień, a i snajperowi chyba się nie spieszy, tylko raz mieliśmy kontakt i to ja do niego pisałem ;]

Heh, ciekawe zestawienie. Juwenalia i komunia biggrin.gif
reyty
Proszę o przełożenie meczu 4 kolejki z milerinho. Jutro może zagramy tongue.gif Dziś cały dzień mnie nie będzie
Bakel
Kolejka: 1
Mecz: Bakel - Robcio
Powód: kłopoty z internetem przez lwią część tygodnia spowodowane powodzią
Matis08
Kolejka: 1
Mecz: Mlody08 - snajper1929
Powód: Brak jakichkolwiek chęci rozegrania meczu ze strony snajpera. Mimo tego, że wielokrotnie informowałem go na gg, że mamy do rozegrania mecz. Tak więc wnoszę o WO, jeżeli nie uda nam się rozegrać tego meczu w terminie.

@Edit.:
Już rozegraliśmy, nie mogę być zadowolony bo mogłem zdobyć 3 łatwe pkt, a tu niestety 0 ;P
camel11
Kolejka 7
camel11 - reyty

No mieliśmy zagrać dzisiaj wieczorem, ale coś nam się nie wyszło, więc w weekend ten zagramy myśle
Robcio
Kolejka 6

waldi198 - Robcio

Jakoś nie mogliśmy się zgrać ostatnio, a mnie w weekend raczej nie będzie, więc proszę o przedłużenie
siwers99
padla mi karta graficzna i narazie nie mam jak i gdzie rozgrywać meczy ale w najbliższych dniach powinienem się z tym uporać i proszę o wyrozumiałość i przedłużenie meczy;)
Niewczas
Kolejka 9

Niewczas - jarek

Kolega gdzieś wyjechał w delegacje i miał napisać o przedłużenie, jeszcze tego nie zrobił, więc pisze ja.

Kolejka 11

Niewczas - reyty

Pisałem codziennie, ale nie widzę chęci z jego strony na rozegranie tego meczu. Jeszcze jest trochę czasu, ale jeśli nie rozegramy to proszę o WO.
jarek
Tak jak napisał Niewczas...wracam w poniedziałek i nadrobię ten jeden meczyk smile.gif Pozdrawiam
Robcio
Kolejka 10

Mlody08 - Robcio

Proszę o przedłużenie, nie udało nam się zagrać wcześniej, a Mlody teraz chyba wyjechał.
siwers99
sprawa wygląda tak:
Myślałem że szybciej uporam się z komputerem. Po zamówienu karty w ubiegłą niedziele powinna dojść w środę przed Bożym Ciałem nie doszła w czwartek były ulewne deszcze. Po tej powodzi która zniszczyła drogi w mojej miejscowości jak i w sąsiednich droga jest nie przejezdna z każdą stronę, więc raczej będe musiał poczekać jeszcze na kartę graficzną, gdyż moja miejscowość jest odcięta od świata jak bezludna wyspa.Przepraszam za urtudnienia...
Matis08
Na początku chciałbym przeprosić. Zapomniałem, że na ISS mecze są do soboty.

Chodzi o ten mecz :

Kolejka 12 Mlody08 - waldi198

Gadałem z waldim i rozegramy ten mecz jak najszybciej, jeszcze raz przepraszam ale byłem pewny , że termin jest do 06.06 sad.gif
Matis08
Właśnie się dowiedziałem za sprawą Roor`a , że mam WO. Byłem przekonany, że termin jest do niedzieli dlatego wszystkie mecze zostawiłem sobie na niedzielę. Ale WO już wpisane więc i tak już się nic zrobić nie da.
Wielokrotnie pisałem do Waldiego, i nie odpisywał. Wiem, że moim obowiązkiem jest napisanie o mecz i to robiłem. Wyjechałem w piątek rano, Robcio może potwierdzić. Myślałem, że terminarz jest do niedzieli..
Gdybym wiedział, że do soboty to bym napisał przed wyjazdem prośbę o przedłużenie.
waldi198
da się jeszcze cofnąć ten WO z młodym? bo młody przegapił że mecz jest do soboty a ja też nie zwróciłem uwagi heh rozegrali byśmy ten mecz w najbliższym terminie smile.gif
waldi198
prosze o przedłużenie mojego meczu z 4.kolejki waldi198 - camel11 bo nie mogliśmy się zgadać w terminie a dzisiaj juz nie dam rady zagrać bo mnie nie bedzie do jutra!
Mani3k
Kolejka 15
Mani3k - reyty
Proszę o przedłużenie, kolega za routerem jest i blokuje połączenie, w najbliższym czasie postara się to naprawić...
Matis08
Kolejka 14 Mlody08 - milerinho
Nie możemy się złapać, jeżeli nie zdążymy zagrać dzisiaj, proszę o przedłużenie smile.gif
Orange_91
Kolejka 16
Orange_91 - Niewczas

Proszę o przedłużenie, ponieważ kolegę ciężko złapać ostatnio na gg.
siwers99
znowu proszę o przedłużenie moich meczy w moim komputerze fatum ;p teraz po karcie graficznej monitor nie działa , postaram sie jak naszybciej naprawic usterkę.
jarek
Proszę o przedłużenie terminu rozegrania meczu z Robcio...nie mogliśmy się zgrać...zawsze komuś nie pasowało...
Teraz wyjeżdżam na weekend i wracam w poniedziałek...
camel11
Kolejka 17
Młody08 - camel11

Kolejka 13
waldi198 - camel11

Proszę o przedłużenie, nie mogliśmy się złapać. Wiem, że waldi już raz przedłużał, no ale znowu raz go na gg tylko widziałem, i nie udało się zagrać. A grać teraz będę mógł w niedzielę dopiero.
tomaj
19 Kolejka: Tomaj - Snajper
Tylko raz udało nam się skontaktować, ja na weekend wyjeżdżam, więc proszę o przedłużenie do wtorku wink.gif

18 Kolejka: Czubinho - Tomaj
Mecz rozegraliśmy wczoraj wieczorem, Czubinho miał dzisiaj wpisać wynik.
snajper1929
18k

snajper - miler

20k

snajper-młody

W sumei mijaliśmy się MŚ robią swoje wink.gif

Proszę o przedłużenie
Robcio
19 kolejka

reyty - robcio

Nie dostałem nawet ani jednej wiadomości od gospodarza w sprawie meczu, mam nadzieje że w weekend to zagramy.

20 kolejka

Robcio - Bakel

Jakoś nie mogłem złapać Bakela

Proszę o przedłużenie obydwu meczy.
Mani3k
Kolejka 15
Mani3k - reyty
Nie uporaliśmy się z problemem, dlatego proszę jeszcze o kilka dni zwłoki, na dniach rozegramy ten mecz.
Milerinho
Prosze o przedluzenie wszystkich moich meczy nierozegranych ostatnio malo czasu na wszystko, bede nadrabial jak bede mogl.
waldi198
witam
proszę o przedłuzenie mojego meczu 20.kolejki z siwersem ponieważ nie mogliśmy się zgadać w terminie:)
lukasz44
Proszę o przedłużenie meczu z 18k.
Bakel chyba wyjechał na parę dni smile.gif
waldi198
CYTAT(waldi198 @ Jun 20 2010, 08:33) *
witam
proszę o przedłuzenie mojego meczu 20.kolejki z siwersem ponieważ nie mogliśmy się zgadać w terminie:)

mecz został właśnie zagrany i jest już wpisanysmile.gif

wielka niewiadowa jest jeszcze w meczu waldi198 - camel11 13.kolejki ponieważ camel cały tydzień sie nie odezwał i nie odpisuje na wiadomości
camel11
CYTAT(waldi198 @ Jun 20 2010, 12:04) *
wielka niewiadowa jest jeszcze w meczu waldi198 - camel11 13.kolejki ponieważ camel cały tydzień sie nie odezwał i nie odpisuje na wiadomości

jakbym jeszcze jakieś dostał unsure.gif
waldi198
CYTAT(camel11 @ Jun 20 2010, 17:08) *
jakbym jeszcze jakieś dostał unsure.gif

a to co to jest? mam się prosić żebyś zagrał ze mną mecz?
camel11
I to są te Twoje wiadomości, jedna z ostatniej środy, widać bardzo chciałeś zagrać.

Mecz został już zagrany. Po sprawie.
Matis08
Kolejka 14 Mlody08 - Milerinho
Kolejka 20 snajper1929 - Mlody08

Miler dopiero od wczoraj może rozgrywać mecze. udało nam się zagrać jedynie MŚ. Niedługo wyjeżdżam i wrócę dopiero w niedzielę.
Ze snajperem nigdy nie mogliśmy znaleźć razem chwili na zagranie meczu. smile.gif
tomaj
24 kolejka: Tomaj - reyty
Problem ze zgraniem terminu
reyty
Proszę o przedłużenie o tydzień moich meczy. Od poniedziałku ruszę z kopyta biggrin.gif
waldi198
prosze o przedłużenie mojego meczu 22.k waldi198 - Bakel ponieważ mnie już dzisiaj nie będzie i nie dam rady zagrać
arczi333
prosze o przedłużenie mnoich meczy z Jarek i Siwers bo jutro z rana wyjezdzam imnie nie bedzie do ponoiedzaiłku jak dotad nie udało sie nam zagrac
Edi092
Kolejka 26
milerinho - Edi092
jutro wyjeżdzam i wracam w niedziele wieczorem lub w nocy , wiec prosze o przedłużenie smile.gif
Milerinho
22k
milerinho - siwers99

przeciwnik nie odpowiada w sprawie meczu wnosze o wo.
MM.
Proszę o przedłużenie terminu

Kolejka: 26
Mecz: MM-snajper1929
Powód: Problem z ustaleniem terminu
Niewczas
Kolejki: 26 i 27
Mecze: Niewczas - Mani3k i Niewczas - MM
Powód: Ostatnio nie mam w ogóle czasu, jestem na komputerze tylko w godzinach wieczornych. Nadrobię to w następnym tygodniu.
Mani3k
Kolejka: 27
Mecz: Mani3k - waldi198
Powód: Nie mogę złapać kolegi, proszę o przedłużenie.
Robcio
Kolejka 25
Robcio - waldi198

Coś ostatnio nie miałem czasu na grę. Proszę o przedłużenie.
siwers99
nie mam komputera od tygodnia proszę o przedłużenie nie rozegranych meczy.. ;/
snajper1929
Proszę o przedłużenie:

26.mm - snajper

27.snajper - jarek (tu będzie problem wink.gif )
waldi198
przepraszam że tak późno pisze o przełożenie ale w piątek zapomniałem napisać i nie było mnie przez weekend w domu:)
mecz to waldi198-orange
siwers99
CYTAT(milerinho @ Jul 2 2010, 17:04) *
22k
milerinho - siwers99

przeciwnik nie odpowiada w sprawie meczu wnosze o wo.

nie było mnie przez tydzien a Ty napisałeś raptem dwa razy , najwidoczniej nie zależy Ci na spotkaniu , a jak ja napisze to nie odpowiadasz to ja wnoszę o walkower!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.