9 kolejka lukasz44 (Polska) 0:1 Orange_91 (Belgia)
Mirallas 24'
Mecz zaczął się żle dla Polaków, gdyż gola w 24 minucie zdobył Mirallas, płaskim strzałem w długi róg. Swoje okazje mieli Jeleń i Brożek, ale wyrównujący gol nie padł. W przerwie miałem black-screen.W drugiej połowie wynik się już nie zmienił, Belgia wygrywa z Polakami!
8 kolejka
Grecja (Mlody08) 0:5 Polska (lukasz44)

Mecz prawdy dla obu ekip, Polacy prawie pewni awansu dziś chcieli przypieczętować swój udział w Euro 2010 i wyszli na ten mecz bardzo zmotywowani. Już w 22 minucie Polacy wyszli na prowadzenie za sprawą Irka Jelenia, który pewnie wykorzystał rzut karny. W 31 minucie znów rzut karny dla Polaków, strzela Jeleń, broni bramkarz, dobitka Brożka i 2-0 dla biało-czerwonych. Póżniej Jeleń znów podwyższył wynik po akcji sam na sam i minięciu bramkarza. Grecy stracili nadzieję. Mieli swoje szanse, ale dyspozycja Kuszczaka była niesamowita, robił w bramce cuda, czyścił wszystko. Po wznowieniu stron kolejną bramkę dołożył Robert Lewandowski płaskim strzałem z 20 metra. Trzy minuty póżniej wrzutkę ze skrzydła Obraniaka wykorzystał Jeleń i zdobył hat-tricka. DO końca meczu wynik nie uległ zmianie. Polacy zdemolowali Greków i już świętują awans. dzięki za mecze.