Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Offtop
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 3
Bakel
Zapraszam
WKS
Siema , naprawili mi dysk szybciej niz myslalem , prosze o kontakty w sprawie rozgrywania meczów bo nie moge ogarnac wszystkiego , jestem dzisiaj do 22:30 i jutro caly dzien , w niedziele praktycznie też.
reyty
Poradźcie coś. Z wieloma osobami nie mogę rozegrać meczu na gs, po wybraniu ustawień meczu robi się black screen i koniec. Z niektórymi moge a z innymi nie. Patcha mam dobrego, zapora, antywir wyłączone.
WKS
Nie moge sie polaczyc z reytym jak i z tez z wieloma innymi osobami , osoby bardziej doswiadczone niech doradza , jest jakas roznica kiedy lepiej sie gra ? tzn lepiej sie gra w nocy niz w dzien ? czy cos takiego , bo naprawde terminy coraz blizej a tu klopot jak zagrac :/
artur2406
Właśnie nie mogłem rozegrać meczu z WKSRKS. Problem ten sam co opisany wyżej. Coś ten serwer jest to bani. Mam nadzieję, że nasz forumowy PZPN spojrzy na to łaskawym okiem wink.gif
Niewczas
Spokojnie pes6j niebawem ruszy, już forum działa a na stronce pojawił się taki komunikat:
CYTAT
"The website and the server is currently going through a maintenance. Please be patient and stay tuned."
Myślę, że rozsądnie będzie przedłużyć nierozegrane mecze, dopóki serwer nie zacznie działać.
Bakel
PSL GoalServer6 GUIs v1.22

http://www.megaupload.com/?d=AWUBUR87

Dziecinnie prosta aplikacja do łączenia się p2p z rywalem.

Jedyne, czego wymaga to posiadania przekierowania portu 5739 (domyślny PESowy)

Wrzucamy pliki do katalogu z PES6.exe, uruchamiamy plik PSL Client GS6 v1.22.exe jeżeli chcemy dołączyć do gry, albo PSL Host GS6 v1.22.exe jeżeli będziemy hostować grę.

Dla klienta wpisujemy adres IP hostującego grę.
Będąc hostem wpisujemy swój zewnętrzny adres IP.
Bakel
Aby nieco ułatwić znalezienie terminarza na dany tydzień, aktywne tygodnie rozgrywek zostały zaznaczone kolorem zielonym:
http://issonline.pl/terminarz.php?liga=1
waldi198
kiedy będzie nowy terminarz?
Milerinho
Losowanie pucharu ligi odbedzie sie dzis o godzinie 20:00 na kanale justin dostepnym pod tym linkiem smile.gif ->> Justin TV Godzina 20
WKS
I gdzie to losowanie ?
Milerinho
Bedzie jutro i nie bedzie live. Do poludnia podam wyniki.
Matis08
CYTAT(milerinho @ Feb 23 2010, 21:10) *
Bedzie jutro i nie bedzie live. Do poludnia podam wyniki.

haha biggrin.gif
camel11
główni sponsorzy transmisji niestety wycofali się biggrin.gif
Milerinho
CYTAT(Matis08 @ Feb 23 2010, 23:05) *
haha biggrin.gif

Dzis bylo praktycznie zerowe zainteresowanie wiec nie ma sensu robic live jutro bedzie losowanie fazy play off. i do poludnia wstawie na forum.
Matis08
Żeby nie było , to nie chciałem Cię zacytować, nie zauważyłem tego po prostu, a potem już nie chciałem zmieniaćsmile.gif

I nie śmiałem się z Ciebie czy coś takiego, tylko po prostu miałem akurat wtedy dobry humor biggrin.gif
Cimono222
Jak coś to ja gram za gracza o nicku adams_fcb moje gg 17020881
piwlak
Witam! Czy jest jakaś możliwość zapisania się do ligi?
Wiem, że wcześniej odbywało to się poprzez ranking,lecz teraz z tego co zauwazyłem nie jest on zbyt "ożywiony" wink.gif
reyty
Będzie jakaś klasyfikacja strzelców?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.