Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa A
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Remes Puchar Polski
siwers99
Mecze rozgrywamy do 20 stycznia. Prosze zapoznać sie z regulaminem turnieju : http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16975. Szablon prezentacji wyników: http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry305744

Numery GG:

lukasz44- 286124
Edi092- 9372203
Cziczinho- 1870039
Snajper1929- 2387633
Kubbas- 6104027

lukasz44
Mecz nr.11

edi092 lukasz44
Opis meczu:
Na pierwszy mecz pucharu polski gracze Górnika wyszli jakby przestraszeni, co zaowocowało golem już w pierwszej akcji meczu, Dziewicki świetnie uderzył w długi róg i zdobył gola. Od tego momentu dominować zaczęła Polonia, a w 21 minucie kolejną bramkę dołożył Ivanovski, tuż przed gwizdkiem kończącym pierwszą połowę kontaktową bramkę zdobył Bonin przytomnym uderzeniem z główki. Gdy wydawało się że ekipa z Zabrza ma szansę na zdobycie choć jednego punktu to świetnie w polu karnym zachował się Ivanovski i strzałem nie do obrony pokonał drugi raz bramkarza gości.

Screeny:
Mecz nr.1
lukasz44 edi092

Opis meczu:
W rewanżu to Zabrzanie pierwsi objęli prowadzenie za sprawą Szczota, który technicznym strzałem pokonał golkipera polonii. Piłkarze Górnika nabrali wiatru w żagle, i co chwile stwarzali okazje pod bramką rywali. Ale dziś brakowało im skuteczności, co chwile marnując dogodne sytuacje. Po wznowieniu gry drugą bramkę dołożył Szczot, tym razem po indywidualnym rajdzie i minięciu bramkarza, gospodarze nie atakowali już z takim impetem i cofnęli się do obrony. Tuz przed końcowym gwizdkiem na indywidualną akcję zdecydował się Kosmalski,minął 3 rywali i strzałem w okienko pokonał Vaclavika.
Screeny:
dzięki za mecze.
lukasz44
Mecz nr.15
Cziczinho lukasz44

Opis meczu:
W kolejnym meczu Grupy A spotkały się ekipy Widzewa i Górnika Zabrze. Widzewiacy jako pierwsi zaatakowali, ale świetnie w bramce gości spisywał się Vaclavik, niewykorzystane sytuacje z początku spotkania zemściły się w 26 minucie, gdy piękną bramkę z linii pola karnego zdobył Tomasz Zahorski, były reprezentant Polski świetnie przymierzył i nie dał szans golkiperowi gospodarzy. Ten gol uskrzydlił Zabrzan, którzy zaczęli atakować z impetem, ale wynik mimo wielu świetnych okazji się nie zmienił.
Screeny:

Mecz nr.5
lukasz44 Cziczinho

Opis meczu:

W Zabrzu gospodarze nie mieli zamiaru się bronić i od początku meczu narzucili szybkie tempo, którego nie wytrzymała ekipa Widzewa, w 36 minucie po zamieszaniu w polu karnym gola zdobył Pazdan, a sytuacje które seryjnie marnowali przed przerwą jeszcze Jarka i Zahorski pozostawmy bez komentarza.W drugiej połowie piłkarze z Łodzi wzięli się w garść i sami stworzyli kilka dobrych sytuacji, ale gola nie udalo im się zdobyć. W ostatnich minutach poprzeczka uratowała jeszcze gości od większej porażki, a strzelał Besta. Chwilę póżniej sędzia zakończył mecz.
Screeny:

dzięki za mecze.
Cziczinho
SPOTKANIE NR: 3

WYNIK

Cziczinho Snajper1929

SCREENY

OPIS

Spotkanie wyrownane obfitujace w duzo dobrych pojedynkow. Obie strony "daly sobie po razie" zza pola karnego i to by bylo na tyle.

SPOTKANIE NR: 13

WYNIK

Snajper1929 Cziczinho

SCREENY

OPIS

Drugi mecz juz ewidentnie ze wskazaniem na przeciwnika ale wydaje mi sie ze na bramke honorowa zasluzylem.

Dzieki za oba spotkania i dobra gre.
snajper1929
Jeśli zasłużyłeś na honorową to w 1 meczu zasłużyłem na wygraną smile.gif
snajper1929
edi snajper1929

Ciężki wyrównany mecz gdzie przeciwnik bronił się czasami i 8 zawodnikami ale w końcu Fabus strzałem z 13 metrów dał 3 pkt.

snajper1929 edi

Tym razem zwycięstwo Chorzowian zdecydowane. Dwie bramki do przerwy, pierwsza po krótkim rozegraniu wolnego i bombie pod poprzeczkę, druga po dobitce Niedzielana. Potem gol dla Polonii po jednym błędzie i koncert Sobiecha który ustrzelił hat-tricka
Edi092
Edi Cziczinho

Mecz ciężki lecz myśle z lekką przewagą dla mnie co widac po strzałach na bramke. Mierzejewski pewnie wykorzystał rzut karny i
tym sposobem zrobiło sie 1-0 dla gospodarzy i takim wynikiem skończył się mecz.

Dzięki za mecz
Kubbas
2 przyjemne mecze dla oka, raczej przewaga po mojej stronie przez 90% czasu, 1 wynik trochę mylny ze względu na czerwoną strzałkę Nowaka, co wpłynęło znacząco na wynik, dobrze, że przez losowe formy głupio nie zremisowałem. Wole zielonki.

Cziczinho
SPOTKANIE NR: 12

WYNIK

Cziczinho Edi

SCREENY

Niestety screenow brak.

Ivanowski.

OPIS

Polonia wygrala po strzale Ivanowskiego z glowy. W zasadzie wiecej groznych atakow przeprowadzil Widzew ale nie przelozylo sie to na zdobycz bramkowa. Dzieki za gre

Tak btw

CYTAT(Kubbas @ Jan 11 2010, 21:57) *
2 przyjemne mecze dla oka, raczej przewaga po mojej stronie przez 90% czasu

wink.gif
Kubbas
Taka przewaga w strzałach i posiadaniu ma takie znaczenie jak dzisiejsza WKS przeciwko Burkina Faso, poza tym chyba dobrze wiesz, że obydwa mecze były pod moje dyktando, mimo, że boli Cię porażka?

Jedyna rzecz dzięki, której nawiązałeś jakąkolwiek walkę to forma Nowaka i to chyba też wiesz? 61 67
snajper1929
snajper lukasz44

Chorzowianie stracili 2 punkty nie wykorzystując rzutu karnego

lukasz44 snajper1929

plus samobój

Tym razem zdecydowane zwycięstwo Ruchu.
lukasz44
Co do pierwszego meczu :
Obrałem ostrożną taktykę i liczyłem na zdobycie choć jednego pkt i to się udało smile.gif karnego w ostatnich minutach wyciągnął Vaclavik, ale również ja mogłem zgarnąć 3 pkt bo akcja w ostatnich minutach meczu Jarki mogła być decydująca tak samo jak karny,

W drugim zagrałem dużo bardziej ofensywnie, czerowna kartka dla Vaclavika przy stanie 0-1 była decydującym momentem.
snajper1929
Nie wyciągnął nie wyciągnął wink.gif Niedzielan nie trafił wink.gif
snajper1929
snajper kubbas

STRZELCY : Fabus - Traore

kubbas snajper

STRZELCY: Pawłowski - Pulkowski Fabus
siwers99

lukasz44
kubbas lukasz44
[/size]
[size="4"]Strzelcy:
Jackiewicz - Zahorski
Mam nadzieję że kubbas zrobił screeny.
Zachowanie Kubassa też było nie na miejscu , w przerwie między drugą połową pisze do mnie "Ładna lamka panie organizatorze " no lol ale czy techniczne uderzenie to lama ? Mam nawet screen z tego momentu.
Czułem że jest to prowokacja, aby wyprowadzić mnie z równowagi, ale czy warto robić takie sceny ? Wszyscy wiedzą że to ty jesteś fanem takich goli, a twoja samoocena własnych umiejętności jest sporo zawyżona laugh.gif . Teksty w czasie drugiej połowy także pozostawie bez komentarza.
Według mnie masz "za duże mniemanie o sobie i tyle r2.gif "
lukasz44 kubbas
Screen:
Na początku wyrównana gra, gola na 1-0 ładnym strzałem zdobywa Zahorski, lecz kilka minut póżniej samobójcze trafienie zaliczył Karwan i zrobiło się 1-1. Kilka minut po straconym golu drugą żółtą kartkę dostał Karwan i musiał opuścić boisko. Pózniej gole zdobyli jeszcze Traore i Micanski, a dla Górnika po raz drugi trafił Zahorski. Mecz ułożył się szczęśliwie dla gości, czerowna kartka ustawiła mecz.
Kubbas
CYTAT(lukasz44 @ Jan 16 2010, 18:19) *
kubbas lukasz44
Mam nadzieję że kubbas zrobił screeny.
Zachowanie Kubassa też było nie na miejscu , w przerwie między drugą połową pisze do mnie "Ładna lamka panie organizatorze " no lol ale czy techniczne uderzenie to lama ? Mam nawet screen z tego momentu.
Czułem że jest to prowokacja, aby wyprowadzić mnie z równowagi, ale czy warto robić takie sceny ? Wszyscy wiedzą że to ty jesteś fanem takich goli, a twoja samoocena własnych umiejętności jest sporo zawyżona laugh.gif . Teksty w czasie drugiej połowy także pozostawie bez komentarza.
lukasz44 kubbas
Screen:
Na początku wyrównana gra, gola na 1-0 ładnym strzałem zdobywa Zahorski, lecz kilka minut póżniej samobójcze trafienie zaliczył Karwan i zrobiło się 1-1. Kilka minut po straconym golu drugą żółtą kartkę dostał Karwan i musiał opuścić boisko. Pózniej gole zdobyli jeszcze Traore i Micanski, a dla Górnika po raz drugi trafił Zahorski. Mecz ułożył się szczęśliwie dla gości, czerowna kartka ustawiła mecz.

1 nie mam skrinów bo klawiatura mi nie latała, dopiero teraz naprawiłem
2 celebrowanie bramek nie jest zakazane i good game dopóki się nie zdejmie koszulki right?
3 to była lama, ale w sumie sram na to bo itak mam 4 pkt i nie uznaje zbyt tego zakazu gdyż odbieranie bramek suckz
4 czerwona kartka nie ustawiła żadnego ze spotkań, obydwa nie skończyły się pogromem z powodu moich marnowanych setek
5 prowokacja? Po co skoro w 90% spotkań mamy winy z tobą, po prostu celebrowałem trochę bramki, Golllllasssso jest zakazane? Good game?
6 czy samoocena własny umiejętności zawyżona? Nie wiem sporo ugrałem odkąd gram online, panie organizatorze, a mniemanie o sobie mam wysokie i w każdym spotkaniu oczekuje od siebie zwycięstwa
7 jeżeli piszesz, że wszyscy to poprzyj to jakimiś nazwiskami, nikt nie narzekał chyba na jakieś bramki moje z lamy podczas pucharów i lig na io, jak tak to proszę cytaty i oczywiście się zgodzę panie organizatorze
8
CYTAT
Teksty w czasie drugiej połowy także pozostawie bez komentarza.
CYTAT

No to jednak pozostawisz bez komentarza czy nie?

pzdr Gbur Kubbas
lukasz44
CYTAT(Kubbas @ Jan 17 2010, 00:55) *
1 nie mam skrinów bo klawiatura mi nie latała, dopiero teraz naprawiłem
2 celebrowanie bramek nie jest zakazane i good game dopóki się nie zdejmie koszulki right?
3 to była lama, ale w sumie sram na to bo itak mam 4 pkt i nie uznaje zbyt tego zakazu gdyż odbieranie bramek suckz
4 czerwona kartka nie ustawiła żadnego ze spotkań, obydwa nie skończyły się pogromem z powodu moich marnowanych setek
5 prowokacja? Po co skoro w 90% spotkań mamy winy z tobą, po prostu celebrowałem trochę bramki, Golllllasssso jest zakazane? Good game?
6 czy samoocena własny umiejętności zawyżona? Nie wiem sporo ugrałem odkąd gram online, panie organizatorze, a mniemanie o sobie mam wysokie i w każdym spotkaniu oczekuje od siebie zwycięstwa
7 jeżeli piszesz, że wszyscy to poprzyj to jakimiś nazwiskami, nikt nie narzekał chyba na jakieś bramki moje z lamy podczas pucharów i lig na io, jak tak to proszę cytaty i oczywiście się zgodzę panie organizatorze
8
No to jednak pozostawisz bez komentarza czy nie?

pzdr Gbur Kubbas

Super wytłumaczenie, każdy może zrobic normalnie screena tylko jednemu coś lata ...
"Nie wiem sporo ugrałem odkąd gram online, panie organizatorze"
a co niby takie osiągnąłeś ? laugh.gif dojście do finału pucharu zimowego to takie wielkie osiągnięcie ?
skromność jak zawsze wielka.
Skoro mówisz że techniczny strzał w długi róg bramki to lama to brawo ... ( Lama - to jest ścinanie ze skrzydla, miniecie kilku i podanie do pustej) a czy w tej sytuacji tak było ? widać nawet na screenie .

Chcesz śmiesznych przykładów to masz :

nie szukajmy daleko
"2 przyjemne mecze dla oka, raczej przewaga po mojej stronie przez 90% czasu"

Zmniejszono: 64% z oryginalnej wielkości [ 800 x 600 ] - Kliknij, aby zobaczyć cały obrazek

świetnie to ująłeś laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ostatni mecz z O_91 w pucharze zimowym też nieżle podsumowałeś laugh.gif
tu też nieżle :
http
://board.issonline.pl/index.php?showto...=0&start=0

Mogę ci więcej wysłać itp. ale nie chce mi się już tematu wydłużać.

tępić takich noobkow.
Kubbas
ojć panie organizatorze czemu obrażasz? Czyżby argumentów brak?

Dobra nie chce kontynuuować mi się tego nie wyskakuj mi więcej na gadu z pytaniami jak się używa Frapsa, trudny w obsłudze nie jest ;] Widziałeś mój mecz z Cziczim, że się wypowiadasz? Pewnie ten z Orangem też widziałeś ! Oj chyba nie, czy może jednak masz jakiś ukryty talent, który Ci na to pozwolił?

Kubbas 80

lukasz44 54

a i guess what w tym pucharze mam od ciebie więcej pkt przy 2 meczach jeszcze do rozegrania ;] Tak odpisz, że to tylko fun wink.gif

Finał zimowy i chyba letni, letniego nie jestem pewien nie chce się wyliczać jak czegoś nie pamiętam, panie organizatorze.

A i czy to, że klawiatura mi nie łączy to już się nie może zdarzyć? Każdy mecz zawsze oskrinowuje a teraz mi się klawiaturka zjebała, no sorry moja wina, pewnie to specjalnie zrobiłem.

pzdr Gbur Kubbas

itak mi nikt nie przyzna racji mimo tylu argumentów
lukasz44

Obrażam xD ?
Po postach zarówno Orange jak i Cziczinho można się wszystkiego dowiedzieć.
przez caly sezon strzelałeś piękne bramki i rozpływałeś się nad swoją grą, a jak przegrywałeś
to zawsze byl pech i to że nie umial wykorzystac swoich 100% sytuacji.
Trochę pokory, bo przeceniasz się i to bardzo. W temacie power patcha widzę też nieżle się spinasz, ale tak bywa gdy ktoś robi coś lepiej^^^

"Finał zimowy i chyba letni" - blink.gif zimowy i chyba tylko to ^^
http://www.issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1250769524
snajper1929
Dziecinada Panowie... i niestety Kubbas tamta bramka to nie była lama...
Kubbas
Z serii let the game speak for yourself:

Pierwszy mecz duża przewaga Ediego, drugi przewaga moja do 70 minuty dominacja i z 4 setki spudłowane

Dzięki za mecze

CYTAT(Kubbas @ Jan 17 2010, 00:55) *

pzdr Gbur Kubbas

CYTAT(snajper1929 @ Jan 17 2010, 16:15) *
Dziecinada Panowie... i niestety Kubbas tamta bramka to nie była lama...

Wg słownika Milera, już kiedyś z nim dyskutowałem na ten temat.

Nie jestem fanem tego zakazu więc się kłócić nie będę bo itak awansowałem a w normalnej lidze by się tego itak nie odejmowało.

Mniejsza, ja już swoje powiedziałem, bramka zaliczona
lukasz44
Rozgrywki w Grupie A zostały zakończone. Do ćwierćfinału awansowali Snajper1929 (Ruch Chorzów) i Kubbas (Zagłębie Lubin).

Końcowa tabela:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.