Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najważniejsze Wydarzenie/Zaskoczenie Roku.
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości > Plebiscyt 2009
Orange_91
1. Oddajemy głos na jedno z wydarzeń z naszego forum bądź strony. Oprócz podania linku i tytułu, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji.
2. Wszystkie posty, które nie będą formą "głosu" będą usuwane a autorzy karani.
Jamnik
Powrót E9 i jego OFa. Choć jeszcze nie wyszedł to i tak powrót tego pana jest dla mnie wydarzeniem roku
demiano7
Największym wydarzeniem według mnie była premiera patcha PES 6.5 v4 z racji tego ile osób na nią czekało smile.gif
WKS
Chociaz jestem zwolennikiem Ekstraklasa patch i watpie zebym kiedys sciagnal pewnie znakomity patch kubassa musze przyznac racje Demiano , chociaz wchodzilem w temat o PES6.5 patch kiedy byl download i widzialem ilu uzytkownikow przeglada ten temat to naprawde imponujaco wygladalo takze glos na PES6.5 patch !
El Polacco
Premiera 6.5 v.4. Bo liczby nie klamia.

siwers99
Powerpatch

Dla mnie wydarzenie najlepsze jakie mogło sie stać!
Daro.
Nie wiem czy można to uznać za wydarzenie jeszcze 2009 roku, ale podobnie jak siwers99 mój głos oddaje na PowerPatch!
czubinho
PowerPatch

Najważniejsze wydarzenie roku biggrin.gif
Orange_91
Start ligi PES6 na IO - Bardzo fajna sprawa. tongue.gif
radar222
PES6.5 patch !
WOW!Długo na to czekałem
T-Mac
PowerPatch - nie sadzilem ze dadza rade smile.gif
zreszta fajna nazwa smile.gif
Bakel
PowerPatch, klasa sama w sobie już od czasów PES5. wink.gif
torin
PowerPatch-też nie sądziłem, że ujrzy światło dzienne. Aż się łezka w oku zakręciła z myślą o 5 wink.gif
Bakel
Wyniki plebiscytu na Wydarzenie Roku 2009:

1. PES6.5 v4 - 4
2. Liga PES6 i OF E_9 - 1

(PowerPatch będzie się kwalifikował do Wydarzenia Roku 2010)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.