Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 10 30.11 - 06.12, kolejki 37-40
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2
Orange_91
kolejka 37

siwers99 - lukasz44
amarje - JustMe1987
Cziczinho - lowrider89
snajper1929 - MM
Bakel - bobex77
acidd - Tomaszzz
pablo109 - Mani3k
milerinho - Orange_91
Czubinho - szolpas
Kubbas - jarek

kolejka 38

JustMe1987 - siwers99
lowrider89 - lukasz44
p3sman - amarje
MM - Cziczinho
Tomaszzz - Bakel
Mani3k - dikhet
Orange_91 - acidd
szolpas - pablo109
jarek - milerinho
Kubbas - Czubinho

kolejka 39

siwers99 - lowrider89
JustMe1987 - p3sman
lukasz44 - MM
amarje - bobex77
snajper1929 - Mani3k
Bakel - Orange_91
dikhet - szolpas
acidd - jarek
pablo109 - Kubbas
milerinho - Czubinho

kolejka 40

p3sman - siwers99
MM - lowrider89
bobex77 - JustMe1987
Tomaszzz - amarje
Mani3k - Cziczinho
szolpas - snajper1929
jarek - Bakel
Kubbas - dikhet
Czubinho - acidd
milerinho - pablo109
lowrider
cziczinho lowrider89

Mimo znacznej przewagi mecz nie należał do łatwych. Genoa stwarzała bardzo groźne okazje - raz uratował mnie słupek, dwukrotnie Khudzamov, w drugiej połowie Crespo z 10 metrów stojąc na wprost bramki mając przed sobą tylko portero fatalnie przestrzelił. Wynik meczu otworzył Srna, mijając ze stoickim spokojem golkipera i pakując piłkę do pustej bramki. Gol nr 2 to dobitka strzału Jadsona. Następnie padła bramka kontaktowa, której autorem był Crespo skutecznie egzekwując rzut karny. Gol na 3:1 to samobój. IMO bardziej sprawiedliwy wynik to 4:3 dla Szachtara, który większość swojego czasu gry przebywał na 20-30 metrze od bramki Genoi i często niepokoił ją strzałami
Milerinho
Milerinho 4:1 O91

Błędy w obronie Espanyolu były głównym czynnikiem porażki w tym meczu.

Dzieki closedeyes.gif
Mani3k
Mani3k Cziczinho

Gospodarze mogą mówić o niesamowitym pechu, a interwencja Bizarriego (GK Lazio) bez komentarza. Mecz powinien skończyć się minimum 3:0, a zakończył się jak widać.
lowrider
MM lowrider89

sry za brak screenów

szkoda straconych punktów, szczegolnie gdy Srna znów nie strzelił karnego... pierwsza połowa bardzo wyrównana tak druga to szturm bramki Portsmouth i brak wykończenia.
Dwukrotnie ratował mnie słupek, kolegę MM raz.

Powodzenia i dzięki!
siwers99
siwers99 lukasz44

Bordeaux zaprezentowało formę z meczów w lidze francuskiej. Zero gry i jeszcze raz zero gry. Pierwsza bramka po kontrze podlamała Francuzów i potem padły dwie bramki również po kontrze. Dzięki za mecz;)
MM.
MM - Cziczinho 0:1
Bakel
Bakel Orange_91

http://picasaweb.google.com/bakel85/LigaPE...958662877547874

Bramka zdobyta już w pierwszej akcji po dwójkowej akcji Dioufa z McCarthym ułatwiła mi grę w pierwszej połowie. Po rzucie rożnym wykonywanym przez Emertona podwyższyłem prowadzenie. O91 w pierwszej połowie nie radził sobie dobrze grającą obroną Wyspiarzy, czego efektem była cyfra 0 przy strzałach w podsumowaniu pierwszej połowy.
W odsłonie drugiej O91 był zdecydowanie bardziej groźny i tylko ofiarny wślizg Samby obronił mnie przed utratą gola.
Dzięki za mecz.
Mani3k
Mani3k Dikhet

Dobry mecz w moim wykonaniu, ale wynik mógł być ciut wyższy. Przeciwnik ustrzelił poprzeczkę w jednej z akcji. Ogólnie zaprezentował dobry poziom.

Bramki:
1:0 (6') - mocno bita piła wzdłuż linii bramkowej, obrońca wykonał niefortunny wślizg i wpakował piłkę do własnej bramki.
2:0 (13') - prostopadłe podanie do wychodzącego na czystą pozycję Ledesmy, który silnym strzałem w lewy/górny róg bramki nie dał szans bramkarzowi.

Dzięki, powodzenia.
czubinho
czubinho szoplas

Milerinho
Milerinho 3:0 Czubinho

Dzieki tongue.gif
JustMe1987
JustMe1987 siwers99

Robie wszystko aby wyladowac w strefie spadkowej...
lowrider
siwers99 lowrider89

Pierwszy mecz z serii "mecze z wielką szóstką". Pierwsza połowa dość wyrównana, obie ekipy stwarzały sobie okazje. Raz spojenie ratowało Bordeaux przed utratą gola. Wynik bezbramkowy. Druga połowa rozpoczęła się od natychmiastowej bramki Szachtara, który kontrolował przebieg meczu. W 60 minucie po dobrze rozegranym ataku pozycyjnym był remis. Dwa kolejne gole to efekt skontrowania rywala i jego wysokiej gry linii defensywy.
Orange_91
Orange_91 acidd

W meczu przeważał drużyna z Hiszpanii co udokumentowała trzema strzelonymi bramkami w pierwszej połowie. W drugiej połowie bramki już nie padły i tempo gry było już nieco wolniejsze.
snajper1929
snajper maniek

Cóż o wyniku wg mnie zadecydowała sytuacja z początku 2 połowy gdy będąc sam na sam z bramką gra się na mnie wypięła i zawodnik stanął zamiast strzelić(wynik opóźnienia) co było widoczne a jak już się odwiesił to trafił w obrońcę biggrin.gif więc nie powiem że przegrałem słusznie tongue.gif 3 bramka też z dupy obrońca zamiast wybić też sie przywiesił stracił piłkę i gol biggrin.gif

snajper MM

Dominacja Celtów mecz bez historii wysokie a mogło być wyższe zwycięstwo tongue.gif
Mani3k
snajper1929 Mani3k

Arcyważne spotkanie w lidze z bardzo wymagającym przeciwnikiem.
Rzymianie wyszli na prowadzenie już w 11 minucie po strzale Eliseu, lecz ich radość nie trwała zbyt długo gdyż Celtowie zdołali wyrównać w 23 minucie, a co więcej wyjść na prowadzenie w doliczonym czasie gry pierwszej połowy. Goście schodzili do szatni ewidentnie podłamani. Przegrywali choć spisywali się w pierwszej odsłonie bardzo dobrze.
W drugiej połowie gracze Lazio Rzym wyszli bardziej zdeterminowani, wiedzieli jak ważne jest to spotkanie. Mimo iż stwarzali sobie wiele dogodnych sytuacji podbramkowych nie potrafili pokonać Boruca, który dzisiejszego wieczoru był w wybornej dyspozycji. Przeciwnik także stworzył sobie kilka dogodnych sytuacji, z których co najmniej jedna powinna zostać zamieniona na bramkę lecz Bizzari zawsze był na posterunku. Dobra gra Rzymian została udokumentowana golem wyrównującym w 76 minucie meczu autorstwa Manfrediniego. Gdy wydawało się, że spotkanie zakończy się podziałem punktów koszmarny błąd w obronie popełnił jeden ze stoperów gospodarzy, który zabawił się z piłką w 89 minucie! spotkania... przytomnością umysłu wykazał się Tomasso Rocchi, który przejął futbolówkę i dał arcyważne 3 punkty gościom.
Spotkanie było niezwykle szybkie i dynamiczne z wieloma akcjami po obu stronach. Bohaterami spotkania można okrzyknąć obu bramkarzy, którzy wznieśli się dzisiaj na wyżyny, co chwile ratowali swoje zespoły w wydawało by się beznadziejnych sytuacjach.
Dzięki za mecz powodzenia.
czubinho
Czubinho acidd

szołpas
szolpas 2 - 0 pablo109
Druga połowa meczu dogrywana z powodu blackscreena u pablo smile.gif
ps.skrinow niestety zapomnialem zrobic za co przepraszam closedeyes.gif
p@blo
CYTAT(szołpas @ Dec 2 2009, 14:17) *
szolpas 2 - 0 pablo109
Druga połowa meczu dogrywana z powodu blackscreena u pablo smile.gif
ps.skrinow niestety zapomnialem zrobic za co przepraszam closedeyes.gif

Potwierdzam. 3 niewykorzystane setki gosci i wynik jaki jest
MM.
lukasz44 - MM 2:3

p@blo
pablo Mani3k

Mecz fantastycznie rozpoczal sie dla gosci. Juz w swojej pierwszej akcji zdobyli prowadznie. Bo rozpoczeciu o srodka po wspanialym prostopadlym podaniu swoja 100% sytuacje zmarnowal Hourau.Kolejna akcja gospodarzy przyniosla skutek w postacji bramki. Gracze lazio kontrolowali przebieg spotkania. Pod koniec pierwszej polowy podwyzszyli na3-0. W 2 polowie gracze gosci mieli pare okazji do podwyzszenia ale futbolowka mijala naprzemian okienka bramki PSG. Na otarcie łez gospodarzom pozostala piekna bramka zdobyta przez Giulego.

jarek
Kubbas jarek

Mecz wyrównany, zacięty ale mimo wszystko zasłużone zwycięstwo Schalke 04 wink.gif
Dzięki za mecz...

Kubbas
Potwierdzam, załamała mnie bramka Asamoaha, dzięki jarek, 2 razy mnie pobiłeś wink.gif
Kubbas
Kubbas - Czubinho

Milerinho
jarek 1-3 Milerinho

Ciekawy ostry mecz. po pierwszej polowie jarek prowadzil w drugiej w garsc wzieli sie napastnicy Evertonu i dwoma ladnymi bramkami z dystansu plus jedna sam na sam dali 3pkt.

Dzieki. tongue.gif
Milerinho
milerinho 3-0 pablo109

Dobre zawody w wykonaniu Evertonu, nieskutecznosc z pierwszej polowy w drugiej nadrobil Yakubu.

Dzieki, powodzenia dalej happy.gif
bobex77
bobex77 JustMe1987

Mecz niewykorzystanych sytuacji. Zarowno ze strony gospodarzy, ktorzy mogli znacznie powiekszyc swoj dorobek bramkowy, jak i ze strony gosci. Ozdoba spotkania byla kapitalna bramka strzelona przez Cleytona z ok 35m.
Dzieki za mecz.

szołpas
szolpas snajper1929

Foto
Milerinho
prosze usunac post.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.