Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Puchar Ligi IO 1/2 finału.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2 > Puchar Ligi IO
Orange_91
Czas rozpocząć 1/2 Pucharu Ligi IO. Gramy do dwóch wygranych meczy. W tym temacie wpisujemy wyniki spotkań tak samo jak w tematach z kolejkami ligowymi. Mecze możemy rozgrywać do 02.12.09r. Ustawienia 1/2 pucharu wyglądają następująco:

Czas trwania meczu: 10 minut
Limit czasu: Zwykły
Liczba przerw: 3
Forma: Zwykła
Kontuzje: Nie
Dogrywka: Tak
Rzuty Karne: Tak
Czas: Dzień/Noc
Pogoda: Dobra
Pora: Lato

Pary 1/2

amarje - siwers99

Mani3k - snajper1929
Mani3k
snajper1929 Mani3k

Brak screenów z tego spotkania... chyba byłem roztrzęsiony porażką. tongue.gif

Spotkanie ogólnie wyrównane, ale prostopadłe podania snajpera1929 w tym meczu były zbyt trudne dla Rzymskiej defensywy przez co stracili aż 3 bramki. Gola honorowego dla gospodarzy strzelił T. Rocchi w końcówce meczu.

Mani3k snajper1929

Zdecydowana poprawa w grze obronnej Lazio Rzym, którzy umiejętnie odcinali od podań napastników Celticu. Rzymianie stworzyli sobie kilka dogodnych sytuacji z czego dwie zdołali wykorzystać i odnieść pierwsze zwycięstwo.

snajper1929 Mani3k

W spotkaniu tym nie brakowało dogodnych sytuacji po obu stronach boiska. Zespół Celticu wyszedł na prowadzenie dzięki trafieniu Maloneya w 57 minucie. Rzymianie zaś odpowiedzieli golem wyrównującym na kwadrans przed końcowym gwizdkiem. Gola na wagę awansu zdobył Julio Cruz w 82 minucie strzałem głową z rzutu rożnego.

Stając na przeciw snajperowi1929 myślałem iż jego awans do finału to tylko formalność. Z moja formą ostatnio bywało różnie, nie bardzo wierzyłem w awans do finału... jak się okazało wiara we własne umiejętności pozwoliła mi cieszyć się z końcowego triumfu.
Dzięki za grę.
siwers99
amarje siwers99

[size=4] siwers99 amarje

amarje siwers99

DOGR:

KARNE:

Te trzy mecze to było arcydzieło. Zawodnicy obu ekip wypocili litry potu i przebiegli tysiące kilometrów. W pierwszym spotkaniu bramka szybko strzelona ustawiła mecz, choć w kilku sytuacjach Hildenbrand bronil jak natchniony.
Drugie spotkanie z 2-0 zrobilo się 2-2 i nerwowo w szeregach Żyrondystów ale na szczęście był Chamakh.
Trzecie spotkanie to już oddzielna historia , dramaturgia do ostatnich minut z świetnymi sytuacjami. Demba Ba chyba będzie pamiętał swoje sytuacje do końca życia. Musiała zakończyć się karnym w których:

1 seria:
Ibisevic 0-0 Chamakh
Ba 1-1 Cavenaghi
Zucculin 2-2 Wendel
Obasi 3-3 Bellion
Eduardo 3-4 Gourcuff

Świetne mecz i otwarta gra która spowodwała że ten mecz dla kibiców którzy go nie widzieli będzie swoistym fetyszem.
Dzięki za mecze tongue.gif
amar
Z bolącym sercem potwierdzam wynik sad.gif

Gratzy i powodzenia w finale!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.