Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2010 - Online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
TwojaTata
mam takie pytanie, wie ktoś czy będą grupy w pes 10 ? Świetnie się grało grupy w pes 6 ,fajnie jakby to powróciło..
kostek
Może byś sprecyzował?
Jakie grupy?
lowrider
chodzi mu pewnie o tworzenie kilkuosobowych Online Teamów
TwojaTata
;o mecze grupowe 2vs2 to była główna atrakcja pesa 6 ;o wie ktoś coś o tym typie rozgrywki w nowym pesie?
Rasialdinho0
2v2 jest
TwojaTata
nom spoko ale grupy też ??
Rasialdinho0
Ludzie jak online??? niech ktos napisze czy sa lagi czy nie ma?? jutro chce poleciec do sklepu i kupic jak nie ma lagow smile.gif niech ktos napisze dzisiaj ;P
barcafan85
wlasnie jak onlain???
Rasialdinho0
zeby grac online pewnie bedzie potzrebny "konami id"

https://id.konami.net/pc/top.jsp

tutaj jest link do zrobienia konta , "konami id quick registration"
Bakel
Konami zrezygnowało z tego bzdurnego pomysłu. Przynajmniej takie były zapowiedzi.
TwojaTata
ehh Bakel.. to dupa zbita ponieważ ja tylko dla tego trybu chciałbym kupić grę
Rasialdinho0
lol ^

online rusza jutro o 13
radekPL
panowie jezeli wpisalem game id i haslo w online i biore next to wyskakuje mi "your version pes 2010 is incompatibile" czy to jest spowodowane tym ze serwery jeszcze nie sa uruchomione?? kazdy tak ma??
jcts
tak, serwery jutro o 13 ruszą, narazie każdemu tak pisze.
jcts
jestem po 1 meczu w online, i jestem narazie pozytwynie zaskoczony.
Wygrałem 1-0. SSC Napoli 0-1 Athetico Madrid
Zero lag, nic nie przerywa. Zobaczymy jak będzie później. smile.gif

mils
masz oryginał czy można grać na piracie? pytam bo premiera miała być 23.10 a tu już online?
jcts
oryginał, mieli włączyć serwery dzisiaj o 13 ale już wcześniej można było grać
HarryBoy
a czy to aby na pewno z PCta.
Pewnie jakiś xbox czy playstation...
jcts
PC, sam robiłem, potwierdzenie:

ide dalej grać biggrin.gif
Rasialdinho0
Online juz dziala , 2 mecze rozegrane wink.gif

0 lagow , wszystko pieknie , az chce sie grac:)
PolChicken
Konami się wreszcie postarało. Gra się komfortowo. Miałem tylko raz problem. Skorzystałem z matchingu i dostałem rywala którego połączenie było cały czas czerwone. Lag był niewyobrażalny. Ja nie mogłem grać, a koleś robił niemal co chciał wink.gif To był jednorazowy przypadek jak narazie. Dostaliśmy nawet community online. Myślę, że to świetna sprawa. Duży plus dla konami.
cOtReZ
Czytam wlasnie na innym forum mnostwo negatywnych komentarzy odnosnie online. To samo co w 09, lagi desynchronizacje.
khalee
Na PS3 na pięć meczów nie zagrałem na razie żadnego w przynajmniej dobrych warunkach. W ostatnim lagi miałem i ja i przeciwnik, w pozostałych byłem statystą...
Xantario
U mnie wszystko działa świetnie do momentu wyskoczenia komunikatu "This match will abandoned as play cannot continu due to unforeseen circumstances". Wtedy wychodzi do lobby i tak przy każdym meczu w róznym momencie jego trwania... :/
radekPL
to samo mi sie dzieje Xantario raz mialem dobry mecz zero lagow zero rozlaczen biggrin.gif
Master88Ruda
Witam. Mam problem z grą online a mianowicie nie mogę się zalogować.Rejestracja przeszłą pomyślnie więc wchodzę w opcje online później ten komunikat wyskoczył więc zaakceptowałem i wchodzę w login wpisuje GAME ID i GAME ID password to samo które wpisywałem podczas rejestracji naciskam login i wyskakuje mi komunikat unable to login...
Antywirus wyłączony zapora Windowsowa wyłączona i nic...Nawet port odblokowałem i dalej nic...Macie jakieś pomysły??

Pozdrawiam
Marsin
CYTAT(Master88Ruda @ Oct 22 2009, 19:16) *
Witam. Mam problem z grą online a mianowicie nie mogę się zalogować.Rejestracja przeszłą pomyślnie więc wchodzę w opcje online później ten komunikat wyskoczył więc zaakceptowałem i wchodzę w login wpisuje GAME ID i GAME ID password to samo które wpisywałem podczas rejestracji naciskam login i wyskakuje mi komunikat unable to login...
Antywirus wyłączony zapora Windowsowa wyłączona i nic...Nawet port odblokowałem i dalej nic...Macie jakieś pomysły??

Pozdrawiam

Mam to samo... zarejestrowałem się, mam GAME ID, i KONAMI ID, zalogowałem się na stronie, ale gdy logujesz się w grze, wyskakuję mi błąd... :/
Rasialdinho0
ktorym loginem sie logujecie?

na konami robi sie 2 ID

pierwszy jest tylko na strone konami

drugi jest do gry
Master88Ruda
tym GAME ID a nie KONAMI ID... Jak próbowałem się zalogować tym KONAMI ID to wyskoczyła mi informacja An Error Has Occurred więc już sam nie wiem co robić
ogorek
Mam nadzieję że poprawili rozgrywkę online w stosunku do pesa 09 bo nie po to kupiłem oryginał tak szybko, żeby debilnie napisana gra mi powodowala lagi...
soszmen
ja tam zazwyczaj mam lagi ale się już przyzwyczailem tongue.gif Chętny ktoś na jakiś sparing? piszcie na gg 3913599 jak będziemy razem z PL to nie powinno lagować ;]
messjash
Patcha od konami sobie zainstalujcie który jest na ich stronie, podobno poprawia online.
r.a.j.a.n
Bez patcha chyba online nawet nie działa
cOtReZ
Napiszcie przy okazji na jakich predkosciach lacz internetowych gracie.
p3sman
rozumiem że bez oryginalnej wersji nie zagra się przez neta? ;>
siekierolandia
"your version pes 2010 is incompatibile" o co chodzi??  moze ktos pomoc ??

messjash
Patcha od Konami zainstaluj.
r.a.j.a.n
Ja natomiast zauważyłem, że gra w trybie online ma takie same opóźnienia jak te w demie...
Czy Wy też tak macie? glare.gif
ogorek
Tak, spieprzyli totalnie online muszę to powiedzieć.mam łącze 2mb 0 ściągania i w ogole, a wiekszosc ludzi ma u mnie czerwoną kropkę, co jest niemożliwe.A w meczu to wszystko opoznione 2 sek wiec podanie z trudem sie robi, nie mowiac o jakimś zwodzie!
r.a.j.a.n
W takim razie wolałem te lagi, niż takie opóźnienie, bo faktycznie czasami jest OGROMNE
Nie mówiąc już o tym, że na 5 meczy udaje mi się rozegrać jeden do końca, bo często po 2 minutach gry, następuje przerwanie połączenia - nie wiedzieć czemu
ogorek
no ja miałem podobnie ale znalazłem jakiegoś typa i o dziwo nie bylo lagów wiec gralismy z 2h:)
L3gion92
rajan napisz na gg 821351 bo mamy ten sam problem zobaczymy czy tez nas rozloczy bo moze szansa jest ze nie..
drako1
gra ktoś online na PS3 ??Jak tak to opiszcie dokładnie czy są lagi etc .Bo piszecie ze są a nie wiadomo na która platforme....
hala16
u mnie grając z ludźmi (gram na pc) co mają czerwone to gra chodzi płynnie, tylko udało mi się rozegrać narazie 1 mecz bo często wywala nie wiem czemu, może dlatego że wczoraj dopiero była premiera, mam nadzieje że to kwestia czasu i wszystko będzie ok cool.gif
seba200
CYTAT(hala16 @ Oct 24 2009, 10:24) *
u mnie grając z ludźmi (gram na pc) co mają czerwone to gra chodzi płynnie, tylko udało mi się rozegrać narazie 1 mecz bo często wywala nie wiem czemu, może dlatego że wczoraj dopiero była premiera, mam nadzieje że to kwestia czasu i wszystko będzie ok cool.gif

aha poczekacie sobie - do kolejnej wersji np.2011?smile.gif
granie po sieci jest spierdolone od wersji 06 dlatego w tym roku mam pirata i poczytam sobie ile to trzeba wydac na granie po sieci i nic z tego nie miec.
powodzenia.
JTK
CYTAT(seba200 @ Oct 24 2009, 10:59) *
aha poczekacie sobie - do kolejnej wersji np.2011?smile.gif
granie po sieci jest spierdolone od wersji 06 dlatego w tym roku mam pirata i poczytam sobie ile to trzeba wydac na granie po sieci i nic z tego nie miec.
powodzenia.

W przypadku dobrego połączenia gra się bardzo dobrze i przyjemnie, więc wypada pilnować aby grać z osobami o dobrym łączu. Co do rozłączania to niestety też i w moim przypadku była 3 razy sytuacja gdzie mimo porządnych warunków po 2 minutach lost.

Co do samej rozgrywki to gra się rewelacyjnie i dwa razy miałem 0-0 na 13 meczy (w tym jeden przeciw Barcelonie, czyli moralne zwycięstwo, bo udało mi się obrońcą odebrać piłkę Messiemu wciskając się przed niego a potem arogancko okiwać zwykłym balansem biggrin.gif). Można zakładać "zamki", wychodzić 3 precyzyjnymi podaniami sam na sam, grać na 1-0, a co do minusów to jeszcze niestety "cyborgowatość" czasem daje znać o sobie, ale porównując to do wersji 6,08 i 09 jest dużo lepiej.
khalee
22 i 23 października spędziłem na przeklinaniu Konami, że znów spierniczyli Online. Gram na PS3, mam jednomegowe łącze, na którym hulają mi wszystkie onlajnowe gierki, ale PES nie chciał.

Wczoraj w nocy i dzisiaj to już bezlagowa rozgrywka i banan na twarzy. Właśnie jakichś trzech Niemców i Dwóch Francuzów płacze, że pobił ich Polaczek. biggrin.gif

JEŚLI MASZ LAGI NA PS3:

- Podłącz neta przez kabel. Masa osób tak zrobiła. Wcześniej mieli opóźnienia, teraz lag to przeszłość. smile.gif

Jeśli masz tylko wifi, a nie masz opcji by podłączyć net po kablu:

- Przesyłaj neta po kablu udostępnianym z kompa. Ja tak zrobiłem. Wydaje się, że PS3+PES nie radzą sobie z moim ruterem. Podpiąłem PS3 kablem do laptopa i ZERO lagów.
lolek725
Jak włączyć czat?
ostry76
CYTAT(drako1 @ Oct 24 2009, 09:10) *
gra ktoś online na PS3 ??Jak tak to opiszcie dokładnie czy są lagi etc .Bo piszecie ze są a nie wiadomo na która platforme....

Witam gram na ps3 i z przykroscia stwierdzam ze wystepuja opoznienia.
Musze przyznac ze jest to frustrujace ciezko jest skonstruowac jakas dobra akcje a o dobrym prostopadlym podaniu to juz nie wspomne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.