Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: REZYGNUJE I ZA WSZYSTKO DZI
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
albin
chciałbym podziękować wszystkim graczom za te wspaniałe 2 latka z wami. moja rezygnacja jest spowodowna sprawami osobistymi i tym że pracuje raz na 14-22, raz od rana. ale bardziej tym co sie stało w moim życiu:( dziękuje jeszcze raz i 3 mam kciuki za wszystkich:)
nie będe pozdrawiał nikogo bo kazda osoba z ligi jest szczegòlna i tyle:)

dziekiiiiiiiiiiiiiii
lucio
Albin no co ty.... Zostawiasz mnie samego w walce z legalizacją....1-2 smile.gif ? no ale uszanuję twoją decyzję - Żegnaj i powodzenia...
JAACA
Dzieki Albin za wszystkie meczyki jakie razem zagralismy;) Pamietam do dzis nasze spotkanie w moim pierwszym sezonie w ekstraklasie:) Dzialo sie Ajj! Mam nadzieje, ze Ci sie wszystko pouklada i keidys do nas wrocisz:) Pozdro ziomek!
Bakel
Albinos dzifko ;p
Szkoda chopa, Albinek należał do tzw. starej gwardii, hehe Albin teraz to Ty lepiej kołuj jakiś mały tournament u siebie, abyś mògł wreszcie pokazać who iz da best na psxie ;-)
Pozdr
kemot
Pozdrowienia z Gdyni, i tyle

PS: Kruszymy sie...
gutted
szacuneczek ziomek
T-Mac
to ja ci tyle razy emulator pomagalem ustawic a ty teraz odchodzisz smile.gif
nie no zartuje na kazdego przychodzi pora i konczy ta zabawe za jakies 3 tyg tez mnie to czeka
pozdro legionisto
JTK
Wracaj :] gdzie idziesz ? Z IO nie ma odwrotu wink.gif
Pozdrawiam i poukladaj te sprawy osobiste.
Bart_io
ALBIn ty pazdrakosie ;D dlaczego odchodzisz z ligi?? zreszta lige z toba to co tydzien mam smile.gif wiec dla mnie rybka BARTEK ..... JUVE GOLI FRAJEROW Z LIVERPOLU POZDRO
albin
w życiu bym nie odszedł stąd na maxa:) tylko juz grać nie będe.zawsze bede pisał!!! dzięki za miłe słowa:):)haha

lucio nie bòj nic:) 1-2 zawsze będzie smile.gif jaaca nie martw sie już 3 punktòw na mnie nie będziesz miałsmile.gif , bakel zapraszam kiedy chcesz:) skopie ci dupsko i tyle:) spać masz gdzie:) działke kupiliśmy:)haha.ale szczerze zapraszam, t.mac ty tam na saksach uważaj na siebie:) kemot:) nie kruszymy sięsmile.gif ja na serio mam doła max i juz 25 lat stuknęło:( zapierdalam w tartaku że sił nie mamm w domu:( laska mnie walneła za wszystkie dziecinady:) trzeba coś zmienić w życiu:) JTK - bardzo bym chciał aby sie ułożyło all, dzięki guciu też za pozdròwka, a ty bartek wiesz kto goli i gra z fają w gębie:)jedyne czego żałuje że nie spotkam raczej nigdy żadnego z was:) pozdro!!!!!!!!!!!
kemot
Atmosfera jest tak gesta ze trzeba zrobic ten pierdolony zlot wink.gif
JTK
Albin mamy prawie tyle samo na liczniku biggrin.gif
I nie wiem czym sie martwisz przeciez w Polsce o stabilizacje trudno przy 20% bezrobociu smile.gif pozatym nie wiesz ze dziecinady robi sie jak kobieta nie widzi smile.gif najwazniejsze aby nie dac sie zlapac smile.gif
Aros
Albin, szkoda, szkoda ....

Trzymaj sie jakos! W zyciu nie jest latwo, sam to wiem, ale na pewno sobie poradzisz.

Mnie teraz czeka robota - walkowery musze popisac. Wybacz, taka powinnosc kata.

Pzodr.!
Aros
albin
Albin, szkoda, szkoda ....

Trzymaj sie jakos! W zyciu nie jest latwo, sam to wiem, ale na pewno sobie poradzisz.

Mnie teraz czeka robota - walkowery musze popisac. Wybacz, taka powinnosc kata.

Pzodr.!
Aros

no więc.........kacie moge mieć ostatnie życzenie?! zròb to szybko i bezboleśnie:(
przynajmniej nie kłamałem jakie miałem powody smile.gif
lazy_bum
no więc.........kacie moge mieć ostatnie życzenie?!  zròb to szybko i bezboleśnie:(
przynajmniej nie kłamałem jakie miałem powody :)

Powiedział albin zalany Komandosami. (-;

(nie mogłem się powstrzymać. :-P )
Pio G
heh albin nie wiem co mam pisac po prostu szkoda i tyle sad.gif ale jak mus to mus smile.gif dzieki za twoje uczestnictwo w ligach (oj dzialo sie dzialo ) :wink:
snake
Atmosfera jest tak gesta ze trzeba zrobic ten pierdolony zlot wink.gif

Jestem za ! Gdzie robimy ? w Łodzi może [wkońcu centrum Polski co nie] ?
Bart0o0sh
Szkoda ... trym sie tam i pozdro wink.gif

Tak to bywa w zyciu sad.gif
StraY
eee... no dupa tongue.gif czym się ;P
albin
jakbyście byli w okolicach drawska prosze dać znać!! zawsze ugoszcze szanownych ligowcòw:)smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.