Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Best Issonline Facemaker! Konkurs 2009 !
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit
Mortin
Witam. Serwis ISSONLINE.pl organizuje konkurs na najlepszego polskiego facemakera.
Glownym opiekunem calej zabawy jestem ja wiec wszelkie pytania prosze kierowac do mnie (PM). W tych wiadomościach można będzie również skladac propozycje w postaci kopert. ( kto ma wiedziec ten wie:DDDDDDDDD)
Zawody beda wygladac nastepująco:
Do dnia 5.01.2009 (poniedzialek) godz. 19:00 osoby chetne powinny umiescic w tym temacie post o nastepujacej tresci.
"nick- biore udzial".
Zasady konkursu sa banalnie proste. Bedzie skladal sie on z 2 etapow- eliminacje a nastepnie final.
Do kazdego z etapow zostanie przeznaczona fotka gracza ktorego bedzie trzeba w jak najlepszy sposob odwzorowac. W sklad calkowitej oceny za prace beda liczone:
-jakosc tekstury twarzy
-model twarzy (podobienstwo do fotki)
-model wlosow
-tekstura wlosow

Pozdrawiam i licze na liczne zgłoszenia

z powodow osobistych, ktorych nie chcialbym tutaj przedstawiac, nie moglem zarzucic fotki i rozpoczac drugiego etapu-eliminacji. Ale co sie odwlecze to nie uciecze:

Etap pierwszy uwazam za zakonczony

O to konkursowa fotka:

Biny nalezy wysylac do mnie poprzez PW do wtorku (13.01.09) do godziny 19. Rowniez prosze o potwierdzenie wyslania plikow w tym temacie
np. nick - plik wyslany

pozdrawiam i zycze powodzenia

3 osobowe Żiri w skladzie: Mortin, Timak i Mani3k wybrało szesciu finalistow:
bartek-brt, szolpas, norek, don rxf, ryba i bobex77
Wybor był bardzo trudny, gdyz pare prac było na podobnym poziomie i nie obeszlo sie bez sprzeczek pomiedzy jurorami.

Finałowa fotka:

Prace oddajemy do srody 21 stycznia do godziny 19
Zycze powodzenia w finale... Napewno sie przyda ^^
potter
A w finale bedzie mogl kazdy glosowac czy nadal Jury ? W pierwszym etapie praca norka mi najbardziej przypadla do gustu
szejk
Wysoki poziom closedeyes.gif ,

kilka osób zaskoczyło mnie na plus kilka na minus.

Po niektórych spodziewałem sie czegos wiecej a po niektórych duzo duzo mniej a wyszlo im super(pozdro sebinho kozak praca oby tak dalej)

Dzięki za konkurs i życze powodzenia w finale.
Mortin
CYTAT(potter @ Jan 14 2009, 23:52) *
A w finale bedzie mogl kazdy glosowac czy nadal Jury ? W pierwszym etapie praca norka mi najbardziej przypadla do gustu

tylko jury

Kamiloxx
kurde wiedzialem ze nie przejde sad.gif szkoda :/ ale Powodzenia dla Finalistów smile.gif I czy można wiedzieć czy byłem ostatni czy przedostatni?
ryba
Nie liczylem na to ze przejde , ale fajnie ze sie udalo smile.gif
Co do pozostalych prac to Szolpasa IMO najlepsza wink.gif
Jamnik
Gratuluję wszystkim smile.gif IMO praca Bartka najlepsza smile.gif
kostek
Bartek i norek najlepsi.
Kamiloxx
Sorry za offtop smile.gif Dla mnie najlepiej zrobili: bartek-brt,Szołpas,don rfx i norek a miłą niespodzianką była bardzo dobra twarz Sebinha a zawód? tylko mój face :/
szołpas
/szolpas - plik wysłany. tongue.gif
bartek-brt
bartek-brt - plik wysłany
uff...
Mortin
W zwiazku z problemami niektorych uczestnikow konkursu, postanawiam przedluzyc okres oddawania prac do piatku 23.01.09 do godziny 19

pozdrawiam
norek
Witam, chciałem poinformować że jestem zmuszony zrezygnować z konkursu. Powód jest jeden, mianowicie termin finału pokrył się z sesją którą trzeba w lepszym bądź gorszym stylu zaliczyć. Półfinał pokazał mi że jednak "jakieś" umiejętności facemakerskie posiadam (przypuszczałem że po takiej przerwie będe głeboko w dupie). Pozdrawiam i życzę reszcie finalistów powodzenia. Osobiście obstawiam zwycięstwo bartka smile.gif
ryba
ryba - plik wysłany
Mortin
Jako, ze komisja w skladzie Mani3k, T-mc i ja, nie mogla sie spotkac o tej samej porze na gg, poniewaz kazdy z nas ma swoje zycie i ciezko jest sie zgrac w czasie, wynikl dosyc spory poslizg w ogloszeniu najlepszego facemakera roku panskiego 2009. Lecz jak to mawiaja starzy gorale, co sie odwlecze to nie uciecze. I tym sposobem, wylonilismy najlepszego mordoroba na polskiej scenie edycyjnej, popularnej, szostej czesci z serii kopanin od Konami.
Oto jak prezentuja sie miejsca na podium:

1. szołpas
2. bartek-brt
3. ryba

Jest mi przykro, ze trzech sposrod szesciu finalistow zrezygnowalo juz w przedbiegach.

Co do poziomu konkursu to w 1szej fazie byl dosyc wysoki i niektorzy zaskoczyli mnie bardzo pozytywnie, natomiast finalowa fotka sprawila wam dosyc sporo trudnosci. Jedynie bartek-brt wybrnal z tej fotki z bardzo dobra tekstura, lecz model wlosow nie byl najlepszy, dlatego tez zajal drugie miejsce.

Gratuluje zwyciezcom i zapraszam za rok, na kolejny konkurs facemakerski wink.gif
szołpas
blink.gif ohmy.gif ph34r.gif ale zaskoczenie do samego konca myslalem ze wygra bartek.
chcialbym podziekowac wszystkim uczestnikom tego konkursu i szanownemu żiri wink.gif
szkoda,ze nie wszyscy oddali finałowe prace smile.gif
pozdro
Jamnik
Gratulacje smile.gif
perONE
Gratulacje szolpas i pozostałym.
Riber'ego najlepszego moim zdaniem wykonał Bartek, natomiast ustariego zdecydowanie szolpas.

P.S mozna się spodziewac downloadów tych twarzy? wink.gif
JustMe1987
Wszystkie facjaty na wysokim poziomie. Gratuluje zwyciezcy. Mi natomiast japa bartka-brt lezy najbardziej wink.gif
bartek-brt
Dzięki za konkurs! Ciesze że udowodniłem (w szczególności sobie) że jak chce to potrafię zrobić dobrą mordę bo na ogół nie przepadam za swoimi pracami:P
Szolpo OLE!
ryba
Gratulacje dla zwyciezcy smile.gif
Ja jestem z siebie zadowolony , na wiecej nie liczylem bo w sumie to byla moja 2ga morda po baaaardzo dlugiej przerwie tongue.gif
Na szczescie rewanz za rok cool.gif tongue.gif
reS
oba etapy w mojej opinii zdecydowanie wygrał szołpas, dlatego zgadzam się z ostatecznym werdyktem jury wink.gif
gratuluje świetnych twarzy oczywiście całej finałowej trójce, pzdr
Kamiloxx
Ja bym ocenił włosy najlepsze ryba a face szołpas wink.gif Szołpi graty największe,bartek też i dla mnie minimalnie lepszy szołpi. A ryba naprawdę miło mnie zaskoczył wink.gif
JimmyWef
АлкоБарьер – эффективное средство, которое выводит токсины из организма и устраняет тягу к спиртному. Янтарная кислота и фибрегам в составе АлкоБарьера выводят токсины из организма после приема алкогольных напитков и оказывают общеукпрепляющее действие. Уникальный растительный компонент - экстракт артишока – снимает психологическую зависимость от алкоголя.
Официальный сайт: http://alko.1stbest.info/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.