Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przeniesienie Skłądów Z Pes 2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Macu
Witam.

Czy jest możliwe, aby w jakiś sposób przenieść zawodników i składy z PESa 2008 do 2009? Jak wiadomo, aktualność składów w nowej części gry woła o pomstę do nieba, natomiast w moim PESie 2008 wszystko jest tip-top. Zależy mi zatem, aby nie utracić mojej wielogodzinnej roboty i przenieść ją do nowej części gry.
dissident
CYTAT(Macu @ Oct 24 2008, 09:38) *
Witam.

Czy jest możliwe, aby w jakiś sposób przenieść zawodników i składy z PESa 2008 do 2009? Jak wiadomo, aktualność składów w nowej części gry woła o pomstę do nieba, natomiast w moim PESie 2008 wszystko jest tip-top. Zależy mi zatem, aby nie utracić mojej wielogodzinnej roboty i przenieść ją do nowej części gry.

Przeciez wychodza OF'y z aktualnymi skladami, nawet jest taki do gry online...
Macu
CYTAT(dissident @ Oct 24 2008, 11:49) *
Przeciez wychodza OF'y z aktualnymi skladami, nawet jest taki do gry online...

Wiesz. Dla niektórych aktualne, to kiedy Robinho gra w Man City, a Romaric w Sevilli. Dla mnie aktualny jest wtedy, kiedy w Fulham, Valenciennes itp. są wszyscy zawodnicy, którzy siedzą na ławce, a nie ma tych, którzy są na wypożyczeniach, albo są sprzedani do słabszych klubów 2 ligi. No i warto by dodać np. takiego Busquetsa do Barcy itp.

Ale jeżeli znasz takiego OF, będę wdzięczny za linkowanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.