Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Of Do Pes 09 Na Dzień 05.09.2008 + Dodatki!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
brtek00
Parę dni temu został stworzony jeden z najaktualniejszych OF-ów jak nie najaktualniejszy do PES 09.

Opis:

- wszystkie transfery w 97% na dzień 05.09.2008r.

- poprawne nazwy wszystkich drużyn.

- poprawne loga wszystkich drużyn.

- dwie nowe drużyny NK Slaven Belupo i HNK Hajduk Split z ligi chorwackiej.

- OF działa na czystej grze jak i zarówno na Ga Community Patch Beta 0.1-0.2!.

Link:

http://rapidshare.com/files/157097499/Aktu...nsfery.rar.html
Lub
http://www.speedyshare.com/498536429.html
lub
http://files.filefront.com/Aktualny+OF+97+...;/fileinfo.html

Edit^

Bundesliga w trakcie robienia!
witek21
CYTAT(brtek00 @ Oct 22 2008, 22:18) *
SIema mam dla was OF w 95% aktulane transfery!! jak i dodałem oryginalne nazwy drużyn jak i loga
dodam jeszcze ze patch działa na czystym pesie jak i na
Gamingaccess Patch PES2009 Beta biggrin.gif
Link-
http://www.speedyshare.com/683365846.html
aj oczywiście zawsze czego zapominam biggrin.gif proszę was abyście pisali jakie blędy są w patchu albo może o jakimś ominionym transferze przezemnie biggrin.gif z góry dziękuje

Pozdrawiam

sprawdzał to ktos czy działa?? i w jakim stopniu aktualne??
dissident
Czy to dziala w trakcie BaL? czy trzeba od poczatku? chodzi o nazwy druzyn, bo transfery wiem, ze nie...
brtek00
dziala
kris15j
brawo, fajnie że to wrzuciłeś, jak na razie wszystko działa biggrin.gif
Pelajs
Czy mozecie mi dokladnie napisac co mam zrobic gdy to sciagne? Bo moze uznacie mnie za kogos kto niby takich prostych rzeczy nie wie ale naprawde nie wiem co dalej. Wytlumaczcie mi po koleji co potem zrobic.
Pzdr.
manio3
1.Rozpakuj to
2.Pes01_edit podmieniasz w MOJE DOKUMENTY/KONAMI/PRO EVOLUTION SOCCER 2009/SAVE/
3.Plik cv0a.img z folderu IMG podmieniasz w PROGRAM FILES/KONAMI/PRO EVOLUTION SOCCER 2009/IMG
4.Wchodzisz do gry...
Rand
Zgadzam się z podtytułem warte uwagi. Składy na szybko przejrzałem i miło mnie zdziwił widok m. in. V. Sacheza, Pedro i S. Busquetsa w Barcie. Mam nadzieję ze doczekam się jeszcze Bundesligi. Jakby tak się stało to w sumie Ofa nie zmieniłbym aż do zakończenia zimowego okienka transferowego.
Na tą chwilę polecam zwłaszcza tym co chcą mieć aktualne składy.
Zresztą ja tam nigdy na grafe nie zwracałem uwagi , sprawy takie jak bandy, stadiony, koszulki czy nawet twarze mi totalnie nie robią. Ważne że składy i statsy są aktualne. Dlatego mi do szcześcia wystarczy zwykły OF, a nie cały plik patch po 1 gb :-P

Dzięki za Ofa i licze może na update'a z Bundesligą ;-)

Pozdrawiam.
warson
Wszystko Super Fajnie ale Brak Koszulek Choćby w Lidze Angielskiej Razi sad.gif Wczesniej Miałem a tu Lipka...
brtek00
heh spokojnie biggrin.gif za nie dlugo wyjdzie najnowszy kitserver z gdb folderem itp to bedziesz mial swoje koszulki smile.gif ja tam wole grac na dobrym ofie i bez koszulek niz na slabym ofie z koszulkami biggrin.gif
Rand
Pytanek pare mam :-P

1. Ogólnie czyj to OF?? @brtek00 sam robiłeś czy gdzieś znalazłeś??

2. Kiedy można się spodziewać uaktualnienia, znaczy z Bundesligą??

Pozdrawiam.
totek7
super of:D gratki
David
tylko sie nie denerwuj
perez gra w twente
kazimierczak nie gra w porto
arrache z maryslii do stade reims
d. milito gra w gonoua
kalou w heerenveen
sobis nie gra w betisie
nano gra w valladolid

brtek00
Zrobiłem uaktualnienie do tego Of-a dodałem nowe transfery i zrobiłem cos z paroma błędami proszę oto link

http://www.speedyshare.com/843318776.html
David
powiem ci ze jak sprawdziłem to robi wrażenie
bravo
PrzemGKM
ja wgrałem tego OFa ale z ligi niemieckiej mam tylko nazwy druzyn biggrin.gif
Kamson
Co ten of zmienia w porównaniu z GamingAccess patchem?
Teco
Może i robi wrażenie ale jest wiele wad np: narodowości młodych piłkarzy Ty masz inne a są inne lub wcale, numery w zespołach z tym jest problem,leto nie gra w Liverpoolu jest wypożyczony i inne takie tam:)
krycha23
Witam.Mam pytanko w sprawie OF-a.Podmienilem oczywiscie pliki.Z tymze w save nie bylo pliku PES2009_EDIT1.bin.W kazdym razie wkleilem ten z OF-a.Zauwazylem zmiane herbow.Nie jestem jednak pewien czy wszystko jest tak jak powinno byc.Powiedzcie prosze cos chrakterystycznego co zmienia ten OF,abym mogl sprawdzic czy u mnie jest wszystko git,jakakolwiek zmiane.Np. kilku zawodnikow,ktorzy po wgraniu OF-a zmienili kluby.Z gory dziekuje.
Rand
Przykładowo w Barcelonie powinieneś mieć zawodników których w podstawie nie było czyli:
-Gudjohnssen
-S. Busquets
-V. Sanchez
-Pedro

Chyba starczy możesz już sprawdzić czy OF się wgrał :-)

PS. brtek00@ jeśli sam tworzysz Ofa to na Bundeslige chyba troche poczekamy co ?? Powiedz jak to będzie z tą ligą niemiecką, bo już bym sobie zaczął granie ML.
Pozdrawiam.
krycha23
Dzieki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.