Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Patchem
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
mientkivv
Mam następujący problem z patchem YNWA do pes2008. Przy instalacji wywala mi komunikat:
Nie można otworzyć pakietu instalacyjnego. Zweryfikuj, czy pakiet istnieje i masz do niego dostęp lub skontaktuj się z producentem aplikacji w celu sprawdzenia, czy jest to prawidłowy pakiet Instalatora Windows.

Zna ktoś ten problem, bądź wie ktoś ajk to rozwiązać? Mam SP3 najnowszy instalator i w dalszym ciagu nic to nei pomaga. Nawet jave przeinstalowalem, jak gdzies tam radzono...

Pomocy!!!
hak23
CYTAT(mientkivv @ Sep 20 2008, 10:23) *
Mam następujący problem z patchem YNWA do pes2008. Przy instalacji wywala mi komunikat:
Nie można otworzyć pakietu instalacyjnego. Zweryfikuj, czy pakiet istnieje i masz do niego dostęp lub skontaktuj się z producentem aplikacji w celu sprawdzenia, czy jest to prawidłowy pakiet Instalatora Windows.

Zna ktoś ten problem, bądź wie ktoś ajk to rozwiązać? Mam SP3 najnowszy instalator i w dalszym ciagu nic to nei pomaga. Nawet jave przeinstalowalem, jak gdzies tam radzono...

Pomocy!!!

Jaki masz system operacyjny, XP czy Viste??, jeśli Vistę to spróbuj plik instalacyjny otworzyć jako administrator.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.