Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2009 Ps2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
kurtus
Witam,zna ktos jakies strony gdzie moge zobaczyć gameplay pes'a?? 9 na ps2?,wiem,ze pewnie duzo nie zmienili,ale chciałbym zobaczyć.
barman_2000
a ta gra ma wyjsc wogole na PS2
kurtus
no... -.-
dawiddawido
Jeżeli będą jakieś zmiany to bardzo niewielkie, aktualizacja składów , dodanie nowych drużyn, zmienione menu.
Pozdro
kurtus
NO nie wiem,jak dla mnie 08 od pesa6 rózni sie dość mocno..,chociażby mocniejsze strzały,dynamiczniejsza...pare nowych animacji..
FunKeeRebel
Tez z checia bym zobaczyl jakis gamepaly ;/ Szukalem troche i takze nic nie znalazlem:( W sumie to raczej nie zobaczym czy sie rozni wzgledem osemki dopoki nie zagramy. Mam nadzieje ze zmienili gameplay na ten z 5 + kosmetyczne zmiany wink.gif moze jakas nowa animacje udalo sie upchnac;) zobaczymy:) Jak ktos cos znajdzie jakies info film lub co kolwiek odnosnie wersji na PS2 dajcie znac smile.gif Pozdro smile.gif
kurtus
Znalazłem coś takiego : http://www.youtube.com/watch?v=Vj7l3_ATeJY ,to chyba nie fake.smile.gif
FunKeeRebel
CYTAT(kurtus @ Sep 24 2008, 14:06) *
Znalazłem coś takiego : http://www.youtube.com/watch?v=Vj7l3_ATeJY ,to chyba nie fake. smile.gif

Raczej Fake wink.gif Popatrz na znaczek przywileju korzysci wink.gif Taki znaczek pojawial sie bodajze w 4 i 5 wiec albo to fake albo wrocili do systemu znanego z PESa 5 czyli moim zdaniem szybszego i z efektowniejszym dryblingiem wink.gif Jak dla mnie system z "piatki" jest najlepszy i moga wrocic wlasnie do niego ( badz zaimpletowac w ogole inny system chodz watpie zeby komukolwiek sie chcialo dopieszczac wersje na czarnulke smile.gif Pozdro smile.gif
mjetanas
Znalazlem cos takiego:

http://uk.youtube.com/watch?v=KlQgF3KIU1s
ADAM WIECEK
Wiadomo cos o opcji online i dokladnej daty wydania
?
FunKeeRebel
Na EvoWeb mozna znalezc juz demo nowego PESa wink.gif W dziale PS2 owe demo sie znajduje wink.gif wiec jesli nie chce sie wam czekac do konca miesiaca na Full wersje mozecie obczaic demo smile.gif Ogolnie z tego co ludzie pisza jest duzo lepsze od PESa 2008. Z tego co wyczytalem prawa galka nie zrobimy juz np ruletki :> wiec wychodzi na to ze do trickow wykorzystywac bedziemy "krzyzak" ;] co jeszcze...? Jakis koles smile.gif napisal ze sa oryginalne buty pumy, nike, adidasa, wiec odnosnie btow jest git:) (zeby nie byl skad wie bo to tylko demo;) napisal ze otwieral te pliki na laptopie i sprawdzal;) ) ze stadionow nie znalazl Wembley ale Anfield i Old Trafford juz tak:) No chyba tyle jesli ktos chce wiedziec cos wiecej to pod TYM
Linkiem jest wiecej info na temat DEMA
ADAM WIECEK
Po paru meczach moge przyznac ze gra sie narazie dos dobrze zobaczymy czy w czasie gry z zywym przeciwnikiem jakies wieksze bledy nie wyjda dzienki wielkie za linka do dema
FunKeeRebel
Wiadomo juz moze cos nt Community Mode? Bedzie czy usuneli kosztem Be A Legend? Lubilem ten tryb z kolesiami mozna bylo fajne turnieje Offline urzadzac:D Ogolnie zastanawia mnie czy w ogole beda jakies statystyki odnosnie meczow z zywym graczem smile.gif Oby biggrin.gif
PS.
Jak wrazenie z dema sa jakies zmiany ? Jak gameplay? zmieniony calkowiecie czy np podobny do starszego PESa? Dawac info biggrin.gif
szarak
CYTAT(FunKeeRebel @ Oct 7 2008, 23:23) *
Wiadomo juz moze cos nt Community Mode? Bedzie czy usuneli kosztem Be A Legend? Lubilem ten tryb z kolesiami mozna bylo fajne turnieje Offline urzadzac:D Ogolnie zastanawia mnie czy w ogole beda jakies statystyki odnosnie meczow z zywym graczem smile.gif Oby biggrin.gif
PS.
Jak wrazenie z dema sa jakies zmiany ? Jak gameplay? zmieniony calkowiecie czy np podobny do starszego PESa? Dawac info biggrin.gif

Comunity raczej bedzie bo jest w menu dema tak samo będzie Be a Legends też w menu jest , demo nawet dobre i czuć trochę róznicy w porównaniu do PES 2008.
Crv+
Gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=PElJMgn7jOs

kurtus
Jak nagraliscie to demo??.Po prostu sciągam,iso nagrywam np dvd decrypterem?, i odpalam SM?,czy trzeba sie troche"bawić"?
Crv+
CYTAT(kurtus @ Oct 11 2008, 16:11) *
Jak nagraliscie to demo??.Po prostu sciągam,iso nagrywam np dvd decrypterem?, i odpalam SM?,czy trzeba sie troche"bawić"?

1.Otwieramy nasz plik ISO z demem programem ISO Buster kopiujemy dane do Folderu x
2. Skanujemy pliki z folderu x programem
DVDscanlite 3.7 zaznaczmy DVD

3.Nagrywamy taki plik na płytkę
(tylko ten )

za pomocą

Nero Burning ROM
i nagrywamy CD-ROM/DVD-ROM (UFD/ISO)

Link do programów

http://ps2ddl.blogspot.com/2007/02/ps2-tools.html
kurtus
Wiadomo kiedy Full bedzie??
szarak
31 pażdziernika.
mate1212
JEST JUZ PES 09 NA PS2 wink.gif
mate1212
W PES 09 NA PS2 :

NIE MA LIGI MISTRZOW TAK JAK NA PS3

NIE MA OPCJI SIECIOWEJ.
JEST POPROSTU SPIER*OLONA W 100%

NIE KUPUJCIE BO NIE WARTO.
kovar
znasz jeszcze jakies roznice? bo zastanawiam sie czy nie kupic lepszej grafy na kompa i tam nie popykac
mate1212
zdecydowanie odradzam kupno na ps2.

Szkoda kasy,zmienil sie trochu gameplay.
Ale brak licencji daje o sobie znac,brak trybu Champions League.Nie ma rozgrywki ONLINE. sad.gif
na kompa zdecydowanie lepsza grafa.

Pozostane jednak przy zpatchowanym PES 08 DEKAZET smile.gif

A Online mam pes 6 smile.gif
kovar
a jak jest z samą grywalnością? to jest w sumie najważniejsze
Crv+
CYTAT(mate1212 @ Oct 25 2008, 09:17) *
W PES 09 NA PS2 :

NIE MA LIGI MISTRZOW TAK JAK NA PS3

NIE MA OPCJI SIECIOWEJ.
JEST POPROSTU SPIER*OLONA W 100%

NIE KUPUJCIE BO NIE WARTO.

klawa mi się zepsuła za błędy ortograficzne to nie moja wina tongue.gif
Człowiek który grał w PES'a na X-360,PC i PS2 twierdzi że wersja na PS2 jest najbardziej grywalna.
co do braku ligi mistrzów za mieśąc powinien ukazać się OF poprawiający tą niedogodnosć
kovar
a co rozumiec pod pojeciem "grywalna'. w sumie nie ma sporo zwodow, ktore sa na pc. nie gralem w pozostale czesci(poza 2008) wiec nie wiem czy duzo sie poprawilo.np taki trik jak udawanie faula, niby malo istotny a szkoda, ze go nie ma.to taki przyklad a moze jest ich duzo wiecej...
radus69
Sory,że w tym temacie ale mysle,ze nikt sie nie obrazi. Zapraszamy wszystkich chętnych zarówno graczy jak i kibiców na Turniej
PES2009(pro evolution soccer) na konsoli PS2 w Pubie Boston 29
stycznia(czwartek) w Olsztynie o godzinie 17tej. Dobra zabawa gwarantowana !!
Info: Boston Pub, lub Radek 508531025
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.