Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Euro 2008 Mod
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
Roberthinio
Czy jest ktos uprzejmy i mogl by mi opisac dokladna instalacje euro 2008 mod poniewaz ja nie moge sobie poradzic i wyskakuje mi jakis blad

PS Prosze o Pomoc
Roberthinio
Czy jest ktos taki który mi pomoże?

Jak Włączam moda to wyskakuje mi taki napis

CYTAT
Either the file is damaged or was not correctly installed.Please uninstall before installing it again

Nie Wiem o co chodzi Czy to trzeba do jakiegos danego folderu wgrac czy do folderu z pes-em moze cos zle zrobilem, niech mi ktos wytlumaczy co i jak.
Kubbas
Zobacz czy to co ściągnąłeś ma taki rozmiar jaki powinno, mogłeś źle ściągnąć a wtedy i mod nie zadziała.
Roberthinio
CYTAT(KubbasOG @ Jul 13 2008, 10:59) *
Zobacz czy to co ściągnąłeś ma taki rozmiar jaki powinno, mogłeś źle ściągnąć a wtedy i mod nie zadziała.

Mod 1.0 ma 199Mb areszta upgreadów czyli 1.5 , 1.7 , 2.0 ma po 50 mb
Kubbas
... sprawdź na stronie, z której ściągałeś czy te pliki powinny tyle ważyć.
Roberthinio
wszystko dobrze sciagnelem bo sprawdzalem
Roberthinio
ok juz udalo mi sie zainstalowac ale mam pytanie czy jak gram turniej Euro 2008 to czy moge zmieniac na jakich stadionach beda grac i o jakiej porze?Bo gram polską i wszystkie mecze gram w klagenfurcie i to w dzien huh.gif wiec jezeli jest taka opcja niech mi ktos powie jak ją uruchomić
PAV
Nie mam tego patcha, ale mogę przypuszczć, że masz tam kitservera. Jeśli tak jest to przed meczem w główym menu turnieju naciśnij Page Up i będziesz wybierał stadion.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.