Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomóżcie... Gra Mi Się Zawiesza ;/
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
Marej71
Proszę pomóżcie gra mi się zawiesza podczas rozgrywania meczu ;/ Mam wgrany OE patch i wszystko działa, wczoraj wgrałem nowe piłki i jak grałem też działało, a dziś wgrałem 3 pary butów i jak gram mecze to mi się zawiesza gra - 1 mecz - na przerwie, 2 mecz - jak piłka wyszła na aut i 3 mecz - jak mnie sfaulowali sad.gif To napewno nie wina kompa jak coś, bo jest dobry.
Proszę pomózcie!!! Co mam zrobić???
Marej71
Myślę, iż jest coś z edytowaniem zespołów sad.gif
Bo jak zmienię składy, ustawienia w kilku zespołach to potem podczas meczu obraz mi się zawiesza na przerywnikach tych, np. kiedy sędzia pokazuje kartkę i itp.
Jak myślicie co może to powodować???
PLX Pomóżcie!!!
Marej71
Pomoże ktoś???? please...
Pro-Evo-S
zagraj z wyłączonym kitserverem i sprawdź czy gra ci się zawiesza.

Jeśli nie to znaczy że to wina kitserverea, możliwe że tych butów które wrzuciłes ...

Wtedy spróbuj je usunąć i znowu sprawdź co z grą
Marej71
no właśnie, wybrałem stroje alternatywne z kitservera, czyli 3 albo 4 i w pewnym momencie zawiesiła mi się gra sad.gif

A gdy zagrałem znowu ten sam mecz, ale stroje zostawiłem takie jakie są w grze to wszystko działało dobrze.

Używam najnowszego Kitserverera 7.2.0 by Juce, tego z faceserverem.

Czy ktoś wie czemu stroje z niego zawieszają mi grę???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.