Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polska Liga - screeny
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2
T-Mac

[/list]
walczu
No ładnie timak! Brawo biggrin.gif
rolf
cool
stQ
wypas biggrin.gif juz nie moge sie doczekac tongue.gif szkoda ze RUCHU tam nie bedzie :twisted: tongue.gif
kucharz
wysmienicie to wyglada :wink: Bravo tongue.gif
korzen
No no ...swietne są ;]
kemsi
Jak już jest tak robiona liga polska to może zrobić by ją spolszczoną? Wiem, że ktoś robił na tym forum spolszczenie.
cro1
Super jestem pod wrażeniem. Jedyne czego brakuje mi do szczęścia to zdobycia ukochanym Lechem Złotej Nike. Szkoda że nie ma takiej opcji. Ale może kiedyś, kto wie może Ktoś coś takiego wymyśli wink.gif.
-Pozdrawiam
orzeł
widze że będzie miodzio.....
T-Mac
Cytat
Super jestem pod wrażeniem. Jedyne czego brakuje mi do szczęścia to zdobycia ukochanym Lechem Złotej Nike. Szkoda że nie ma takiej opcji. Ale może kiedyś, kto wie może Ktoś coś takiego wymyśli wink.gif.  
-Pozdrawiam

spolszczenie bedzie - jest wlasciwie skonczone
Pik
Cytat
Jak już jest tak robiona liga polska to może zrobić by ją spolszczoną? Wiem, że ktoś robił na tym forum spolszczenie.

Timak pisał tam że spolszczenie będzie wydane wraz z patchem laugh.gif ja aż rączki zacieram ;]
culles
Wszystko OK tylko zabardzo grzesia widać w tle...
T-Mac
to co ze go widac
przeszkadza ??
Szeryf
Co się tak wszyscy do tego Rasiaka przyczepiają ważne żeby bramki strzelał nawet jak jest drewniany. Mam prośbę czy jest możliwość podania wszystkich zespołòw występujących w patchu z polską ligą ?
T-Mac
culles
Za exit to bym polecił Colinę dającego czerwoną kartkę biggrin.gif
rolf
T-Mac
Cytat
Za exit to bym polecił Colinę dającego czerwoną kartkę biggrin.gif

szukalem starych korkow, przebitej pilki i nie znalazlem
to dalem colline jak konczy mecz
walczu
Co prawda to tylko pròby, ale Timak powiedział że można pokazać. Jeżeli zrobimy coś lepszego od tego to będzie zmiana smile.gif. Sory za jakość screena, ale chciałem żeby jak najmniej zajmowało.

kemot
Tylko nie kibice Legii na tle, blagam

I jakis wislak musi byc na pierwszym planie...
T-Mac
troszke zmienilem ikonki

walczu
Cytat
Tylko nie kibice Legii na tle, blagam

I jakis wislak musi byc na pierwszym planie...

Wiślaka dodam, a w tle będę kibice naszej kadry smile.gif
kemot
to wymaz ta eLke z prawego gornego rogu wink.gif
korzen
Kemot: Pozwole sobie zacytowac twoją rozmowe zemna i z Kamilo.
Powiedziałes że Legia ma najlepszych kibicòw .... itp. więc Czemu ?? biggrin.gif
-------------------------------------------------------------------
kemot
korzen, jak nie wiesz o czym gadalismy to nie pisz, chodzilo mi o ultras, dziekuje i do widzenia...

PS: Najlepszych kibicow ma Arka z Gdyni - calej Polski bogini , to tyle ode mnie wzgledem kibicow...
dj_adamus
szkoda że nie będzie Ruchu Chorzòw sad.gif(((
stQ
Cytat

no wlasnie ale co zrobic :evil:
i tak dobrze ze polska liga bedzie ;]

PS moze by ktos zrobil mi stroje do RUCHU? :twisted:
Łysy
powiem wam jedno JAGA ma najlepszych kibicòw i tyle !!!!!!! 8)
kemot
bylem bylem, rzeczywiscie ma najlepszych :twisted:

PS: Radzilbym zakonczyc ten off topic...
Pik
Cytat
Cytat

no wlasnie ale co zrobic :evil:
i tak dobrze ze polska liga bedzie ;]

PS moze by ktos zrobil mi stroje do RUCHU? :twisted:

szkurwa no czego tak dupy męczycie, skonczą robote to jak dobrze do odpowiedniej osoby zagadacie, to moze Wam zrobi koszule, pozniej ( tak mi sie wydaje tongue.gif ) instalujecie chamionshipa, i robicie skład w edit pes4 option file ( przynajmniej ja tak bede probowal robic Stal Rzeszòw ). Pozatym juz byla na ten temat rozmowa na forum, nawet w tym dziale ( jeden temat nizej - ten z koszulkami )
luny
Za jaką ligę robicie polską?? W pierwszej lidze gra tylko 14 drużyn więc będzie kilka miejsc wolnych. Dobrze by było gdybyście zapełnili je jakimiś drużynami drugoligowymi. Ja proponuję 4 pierwsze po rundzie jesiennej 8)
damian1988
chcialbym sie dowiedziec kiedy wychodzi ten patch z liga polską??????
piszcie na gg...z goey dzieki...mam nadziieje ze wyjdzie za nie dlugo...
luny
podobno niebawem smile.gif
bits
z tego co widziałem to patch zapowiada się bardzo dobrze ale poczekajmy jak wyjdzie to ocenimy smile.gif
T-Mac
wiele osob ciagle wypytuje o patcha kiedy wypuscimy go
zapewniam was juz niebawem smile.gif
dla oczekujacych pare screenow

user posted image
user posted image
user posted image
[img]http://img8.exs.cx/img8/9513/49hu.jpg[/img]
[img]http://img8.exs.cx/img8/364/57xd.jpg[/img]
michau000
a fuj! paskudne to logo!wink.gif ale zawsze lepiej niz znaczek PZPN.
co do samych screenòw, wygląda na dobrą robotę :wink:
luny
Zostawiacie Panathinaikos 8) 8) Całe szczęście ;D
Tomak
widać panowie , że odwalacie kawał naprawde zajebistej roboty !!
kazikcky
No no no .. po screenach widac ze sie nie nudzicie panowie ;D Wyglada to naprawde na kawal solidnej roboty.
StraY
wow, zajebisty motyw z Idea Ekstraklasą, niby oczywiste, ale przyjebałem szczęką w podłoge i tak tongue.gif
boberto
Dobra robota panowie :wink: widze ze sie nie nudzicie i dzialacie caly czas... juz nie moge sie doczekac zdobycia ligi cracovia :!: :!: :twisted:
raczek
Tylko czy to przypadkiem nie bedzie platne jak gowno wydawane przez CF do Fify zwane MPPL?
T-Mac
hehhehe smile.gif
download bedzie darmo
ale mozliwe ze zrobimy taka opcje dla osob ktore maja slabe lacze i im sie schodzi ze sciagnieciem, wiec beda mogli zamowic unas cd z wgranym patchem oczywiscie za kase tongue.gif
matias
No przedstawia się ładnie. smile.gif

PS1: Ile to będzie wogòle zajmowac ?
PS2: Czy w patchu będą udoskonalenia dzwiękowe?
Jocker
No wyjebanie to jest zrobione :wink: Good job boys ;D

PS : Czy ten patch bedzie z holenderską lige czy international ??
raczek
Mnie bardzo interesuja trzy sprawy:

Czy bedzie jakis polski station w tym dodatku ( troche watpie ze bedzie bo podobno nie zostaly udostepnione zrodla jak edytowac modele 3D ale pytam sie na wszelki wypadek )

Jaki bedzie rozmiar tego patcha?

Ekhm tym pytaniem moge zdenerwowac tu co niektorych ale raz kozie smierc smile.gif Samobojstwem jest pytanie o dokladna date wydania patcha wiec pytam w jakim miesiacu nastapi jego premiera ? smile.gif
baski18
Jocker Ty chyba w ogle nie patrzysz na screeny ktore Ci daja ... przeceiz widac ze liga polska zastepuje 14 zespolow z rest of world
baski18
Patch wyjdzie w przeciagu 2 tyg. ... informacje poparte jedna z wypowiedzi w innym temacie ...
Mały
No po sreenaach widac kawal dobrej roboty
Jutro jeszcze wychodzi mppl do fify i napewno bede mial w co grac biggrin.gif
Raffels
Już się nie mogę doczekać ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.