Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bundesliga, kolejki 5-7
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > ISS Online Club Challange 2012 > Bundesliga
lukasz44

Do drugiej rundy CC 2012 awansują po dwa najlepsze zespoły z grup.
Zostanie utworzona kolejna mini-liga w której zagra 10 najlepszych ekip turnieju.

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie kolejek 5-7 to 28.07.12 (24:00)
Numery GG do wszystkich graczy ---> TUTAJ
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

Kartki i kontuzje nie będą w tym turnieju liczone.

POWODZENIA !!!
Ferat

FeratZibi

Składy:
zapomnialem;/

Screeny:

Strzelcy:
Muller
Robben
Robben
Ribery
Ribery
Mario Gomez
samobój

Opis:
nie napisze zbyt wiele, bo nie chce sie irytowac.. zapytam tylko: po co?

http://www.youtube.com/watch?v=st-BBLJVOgs...eature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=vhubHHDScNY...eature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=WvoseXBSE94...eature=youtu.be

Bohater Spotkania:
Robben

Wolrid

WolridZibi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Mickel - sam
Rosenberg
Westermann - sam

Opis:
Konami postanowiło dać mi ostego kopa... Sam Zibi chyba może przyznać, że nie wygrał tego spotkani w pełni zasłużenie. Każda bramka to jakiś błąd bramkarza czy obrońcy. Najpierw ostre dośrodkowanie Marina z końcowej lini, bramkarz zamiast złapać jakimś cudem piąstkuje do własnej bramki. Następnie zagranie z pierwszej piłki do Rosenberga, ten oddaje strzał bez przyjęcia i jakims cudem lobuje bramkarza... Myślałem, że już gorzej być nie mogło, ale się pomyliłem, otóż Westermann zamiast wybić piłkę po wrzutce za pole karne, oddaje strzał głową do własnej bramki i oczywiście lobuje mojego wspaniałego bramkarza. A żeby nie zwalać całej winy na obronę, należy też spojrzeć na atak który na 11 strzałów marnuje każdą setke, i oddaje tylko 1 celny strzał.

Bohater Spotkania:

Ferat

FeratKubbas

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Robben
Robben

Opis:
Wyrownany mecz ze stosunkowo mala iloscia sytuacji podbramkowych, skuteczniejsi Bawarczycy majacy w skladzie robbena, dzieki i powodzenia dalej.

Bohater Spotkania:
Robben

Wolrid

WolridEdii

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Rudnev
Rudnev
Rudnev

Olic
Orozco

Opis:
Mecz zaczął się od bardzo groźnych ataków Wolfsburga, jeden z nich zamienił na bramkę Olić w 23 minucie. Miałem trochę szczęścia, gdyż Edii mógł prowadzić znacznie wyżej. Przed końcem pierwszej połowy, ma miejsce bardzo dziwna sytuacja (dokładnie nie pamiętam jaka graliśmy 2 dni temu ^^)po której Rudnev strzela baaardzo przypadkowego gola. Chwału mu jednak za to, że stał tam gdzie stać powinien i wbił piłkę do bramki. Na ekipę "Wilków", bramka stracona tuż przed zejściem do szatni musiała podziałać bardzo negatywnie. W drugiej połowie ich gra nie wyglądała rewelacyjnie. Rudnev dobija rywala strzelając dwie bramki. Co prawda Edii miał jeszcze szanse na remis, gdyż Orozoco strzela bramkę na 3 : 2, jednak zaraz po rozpoczęciu gry od środka sędzia skończył spotkanie. Dzięki za meczyk wink.gif

Bohater Spotkania:

Arstjom Rudnev
Kubbas.

KubbasPiecia

Screeny:

Strzelcy:

Farfan
Lewandowski
Gotze
Bender

Opis:
Wyrównany mecz ale niestety porażka

Bohater Spotkania:
Lewandowski, bramka ustawiła spotkanie

KubbasEdi

Screeny:

Strzelcy:

Hoogland
Farfan
Mandzukic
Opis:
Mecz w miłej atmosferze, wyrównany

Bohater Spotkania:
Hoogland

zibii75

zibii75Grigorian

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Marko Marin
Marko Marin
Borowski
Borowski

Opis:

W końcu dobre zawody w wykonaniu zawodników Werderu, mądra gra w linii pomocy oraz przerywanie ataków przez obrońców zapewniło zero z tyłu. Natomiast linia ataku cierpliwie wyczekiwała na dogodne sytuacje, które w końcu musiały się nadarzyć, wynik w tym meczu zasłużony widać przyjezdni mieli dziś słaby dzień.

Bohater Spotkania:
Borowski & Marin X2

Grigorian

Grigorianpiecia

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Babel
Babel

Lewandowski

Opis:

Sptokanie bardzo wyrównane. Niezła gra obrońców Hoffenheim spowodowała, że goście wykorzystali tylko jedną okazję.

Bohater Spotkania:

Babel - wykorzystał dwie szanse, ale także dobrze przetrzymywał piłkę

Jason Bourne
6 kolejka

pieciaferat

Składy:
zapomniałem ;/

Screeny:

Strzelcy:

Lucas Barrios
Grosskreutz
Robben
Ribery
Mario Gomez

Opis:

Beznadziejnie kolejne spotkanie. Mecz wyrównany, ale chyba nie jest mi dane wygrać z Feratem. Juz mam po turze i cieszę się, bo strasznie mi się gra BVB. Powo dalej Ferat
Bohater Spotkania:
Chyba nikt się nie wyróżnił

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.