Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa || Tydzien 3. || 09.VII-15.VII || kolejki 9-12
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 3
JustMe1987

Witu

Mecz numer: 090
WituStuart

Screeny:
niestety... brak, ponieważ coś mi się z pesem zepsuło i dwa razy miałem błąd exe, po pierwszej i po drugiej połowie, rywal w razie czego wynik potwierdzi...

Strzelcy:
Mieciel
Bonin
Artur Golanski

Marcin Zewlakow
Dawid Nowak

Opis:
Znakomite spotkanie jak na polskie drużyny, dużo walki i na prawdę to był mecz który dało się oglądać, bo a ni trochę to nie przypominało typowej polskiej kopaniny. Pierwsza połowa to przewaga ŁKS'u udokumentowana jedną bramka Marcina Mięciela, druga połowa toczyła się już akcja, za akcje i skończyło się na wyniku 3 : 2 dla ŁKS'u, chociaż powinno być 3 : 3, ale Marcin Żewłakow w 89 minucie zmarnował stu procentową sytuacje uderzać obok bramki. Dzięki za mecz i powo dalej

Bohater spotkania:
Obie ekipy Za znakomite spotkanie

Mecz numer: 099
WituPiecia

Screeny:
Screen z 1 meczu

Screen z dogrywanego

Strzelcy:
Szczot

Tadic
Tadic

Opis:
Mecz w miarę wyrównany, już w 4 minucie Szczot daje prowadzenie Łodzianom, niestety ŁKS nie dowiózł tego wyniku do końca, ponieważ znakomity mecz zagrał Tadić, który najpierw wyrównał stan meczu, a w drugiej połowie strzelił zwycięskiego gola, ŁKS zasłużył na remis, lecz za brakło trochę zimnej krwi pod bramką Gdańszczan. Dzięki za mecz i powo dalej.

Bohater spotkania:

Josip Tadic - To on zapewnił wygraną Lechii w tym meczu.
Stuart17

Mecz numer: 081
Stuart17Wolrid

Screeny:
Brak skrinów z powodów technicznych, ale Wolrid może potwierdzić wynik.

Strzelcy:
Donald Djoussé
Dawid Nowak
Dawid Nowak
Grzegorz Baran

Opis:
Mecz pod dyktando GKS-u, lecz to Pogoń pierwsza zdobyła bramkę. Graczom z Bełchatowa udało się odrobić straty z nawiązką i po dobrych kontrach uzyskali korzystny wynik.

Bohater spotkania:

Dawid Nowak

woodi

Mecz numer: 092
woodiEdi092

Screeny:

Strzelcy:
Kupisz
Plizga

Opis:
Najgorszy dotąd mecz przed własna publicznoscia :/ gospodarze grali lepiej stwarzaliw iecej sytuacji podbramkowych ale h.. z tego jak w bramce gości stoi Sandomierski na czerwo formie i nic nie da sie wbic choćby skały srały :/ a mój wpuszcza 2 szmaty i po 1 połowie goście oddali tylko 2 celne strzały i mieli 2 gole które dały zwyciestwo... Żygać sie chce po takich meczach tongue.gif dzieki i powo dalej

Bohater spotkania:
Samdomierski - zdecydowanie zasługuje na to miano nie mogłem nic zrobic przeciwko jego interwencjom :/ nawet z 2 metrów strzał wyciągał bez problemu...

Wolrid

Mecz numer: 102
WolridSzymson

Screeny:

Strzelcy:
Sotirovic

Melikson
Melikson
Romell Quioto
Romell Quioto
Iliev

Opis:
Kolejna porażka, kolejny baty... Cały zespół gra fatalnie, brakuje szybkości, zwinności, ustawienia. Miałem nadzieję, że chociaż Janukiewicz będzie mnie chronił od strarty bramek, a tym czasem w meczu z Wisłą po jego błędach pada większość z bramek. Melikson zniszczył mnie w pojdynke.... aż grać się odechciewa gdy w czasie całego spotkania strzelasz jedną bramkę po bardzo przypadkowej okazji. Dzięki za mecz.

Bohater spotkania:
Tak naprawdę w zespole Wisły nie było słabego ogniwa, każdy zagrał na swoim optymalnym poziomie, a to wysarczyło aby rozgromić Szczecińską Pogoń.

Jason Bourne

Mecz numer:108
pieciaStuart

Screeny:

Strzelcy:
Lukjanovs
Vucko
A. R. Traore

Buzała
Baran

Opis:
Mecz mógł się podobać. Pełen ofensywy i znów zmodyfikowana formacja przyniosła skutek. Tym razem każda formacja wpisała sie na liste strzelców i w końcu strzelił coś Traore. Mecz wyrównany, choć od 60 min Lecha zaczęła dominować. Do rewanżu Stuart- w końcu nowy- stary gracz nie preferujący schematyczną grę.

Bohater spotkania:
Cała Lechia! Pany Pomorza!

JustMe1987

Mecz numer: 084
JustMe1987Szymson

Screeny:

Strzelcy:

Ubiparip
Ubiparip
Ubiparip
Kaminski
Stilic
Tonev
Melikson

Opis:

Pewne zwyciestwo z Polonia Warszawa zdaje sie byc nieprzypadkowe. Kolejny dobry wystep przed wlasna publika zespol notuje w jednym z klasykow naszej ligi. Goscie przegrali zdecydowanie za wysoko bo mecz byl wyrownany na co wskazuja statystyki. Mysle ze beda niesamowicie zmotywowani w rewanzu na Reymonta gdyzy okazji mieli bez liku. Popracuja nad skutecznoscia i mozemy miec odwrotny wynik jesli w Lechu znowu cos sie zatnie. Ptfu! Oby nie tongue.gif

Bohater spotkania:

Wiele na to wskazuje ze Poznanska Lokomotywa jest na wlasciwych torach!

T-Mac

Mecz numer: 080
T-MacWitu

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Dobry mecz z obu stron, lepszy w tym meczu byl Witu, no ale nie udalo mu sie wygrac tego spotkania, moj slupek doskonale obronil strzal napastnika z lodzi w koncowym fragmencie gry. Powodzenia dalej

Bohater spotkania:

Kujawa

lukasz44

Mecz numer: 95
lukasz44Wolrid

Screeny:

Strzelcy:
Ćwielong
Madej
Każmierczak
Djousse

Opis:
Pierwsza połowa bardzo wyrównana, masa chaosu w poczynaniach obu zespołów i błędów. Gdy wydawało się że obie ekipy zejdą na przerwę przy remisie 0-0 na przebojową akcję zdecydował się Ćwielong i strzałem a'la Kuba Błaszczykowski w meczu z Rosją pokonał golkipera gości. Od tego momentu inicjatywę przejęli gospodarze i tempo meczu było dyktowane przez nich.Drugą bramkę po przerwie dorzucił Madej strzałem głową, ale szybko odpowiedział ładnym trafieniem Djousse. Ale gdy Każmierczak w 65 minucie wykorzystał błąd obrony Pogonii i zdobył gola zza pola karnego było po meczu. Piłkarze gości spuścili głowy i czekali już tylko na końcowy gwizdek. Spotkanie zakończyło się wynikem 3-1, co chyba odzwierciedla przebieg spotkania. Na plus postawa Wolrida, walka fair play i bez lamerskich zagrań, mimo że przyszło mu walczyć tak słabą ekipą jak Pogoń.
Dzięki, powo dalej.

Skrót spotkania:

Bohater spotkania:

Sebastian Mila - gola nie zdobył ale rządził w środku pola
Jason Bourne

Mecz numer:089
pieciaT-Mac

Screeny:

Strzelcy:
Lukjanovs

Demjan

Opis: Janosiku
Passa 3 zwycięstw pod rząd poszła ..... Szkoda prowadziłem kontrolowałem, ale T-Mac wyrównał. Więcej strzałów w meczu oddali Janosiki i jeden z nich wpadł. Znów bawiłem się taktyką i tym razem nei wypaliło. Dzięki i do rewa:]

Bohater spotkania:

nikt

WKS

Mecz numer: 066
WKSRKSŁukasz

Screeny:

Strzelcy:
Hubnik

Opis:
Kolejny ligowy hit. Mecz nie był ten bez powodu nazywany hitem. Obie ekipy potwierdziły to na boisku. W pierwszej połowie przeważanie Legii. Zdarzało się, że Śląsk nie potrafił wyjść z własnej połowy. Jednak nic to nie dało. Chłopaki obijali słupki i poprzeczki. Jednak nie zdołali trafić do bramki fantastycznie dziś dysponowanego bramkarza Śląska. Jednak po tej nawałnicy, Śląsk również pokazał, że nie przyjechał tutaj od tak aby popatrzeć na ten spektakl i sami wzieli sie do roboty. Legioniści próbowali ich zatrzymywać jednak coraz bardziej im sie nie udawało. Nerwowość w Ekipie Legii rosła ponieważ wszystko było wyjmowane jakimś cudem ale w 29 urwał się Michał Hubnik i tym razem bramkarz Śląska był bezradny ! 1:0 ! Jednak Legia nie spoczełą na laurach i nie cofneła się. Co kibicom na trybunach się spodobało a widowisko nie ucierpiało gdyż nie grała tylko jedna drużyna. Choć mecz stopniowo się wyrównywał. W drugiej połowie to już iluzoryczna przewaga Śląska. Choć Legia też zaczeła atakować. Myśle, że pech Legii i Śląska w sumie był prawie taki sam. Jedni jak i drudzy nie mogli zmienić wyniku już do końca. Fantastyczne sytuacje miał Cristian Omar Diaz jak i inni gracze Śląska. Jednak albo zatrzymywali sie dziś na fantastycznie dysponowanym Dusanie Kuciaku jak i kapitalnym Dicksonie Choto. Jestem zadowolony z mojej defensywy w tym spotkaniu choć przydarzały im sie głupie błędy i braki pokrycia. Również na + będzie u mnie Albert Bruce który uczestniczył w atakach jak i w obronie. Myślę, że mecz mógł się podobać i spokojnie należy do jednych z najciekawszych w tej rundzie nie patrząc w przyszłość. Po to Ekstraklasa na ISSOnline była utworzona aby takie spektakle przyćmić przez realnych grajków i nam jako ligowcom się to udaje smile.gif. Dobrze również, że nie wlicza się kontuzji bo bez Blanco mogło by być trudniej w następnych spotkaniach tongue.gif No ale Legia to nie jeden zawodnik i akurat w ataku mam dużą konkurencje to i tak Blanco pokazał w tym meczu Kunszt...niemocy. Choć w innych spotkaniach jest jak igła. Dzięki wielkie za mecz Łukasz wink.gif Kapitalne spotkanie. Do rewanżu, mam nadzieje iż też będzie w nim wiele emocji tak jak tutaj smile.gif

Skrót Spotkania:

Bohater spotkania:

Jedyny, który potrafił odnaleźć droge do siatki rywala z zespołu Legionistów wink.gif

lukasz44

Mecz numer: 77
lukasz44JustMe1987

Screeny:

Strzelcy:
Cristian Diaz
Voskamp
Tonev
Mozdżeń

Opis:
Mecz był otwarty, ciekawy i trzymający w napięciu do ostatnich minut. Nikt nie cisnął na chama aby wbić tą jedyną bramkę, staraliśmy się stworzyć ładne widowisko i myślę że się udało. Kibice mogli odnieść wrażenie że minimalnie lepszy był Śląsk, ale jednak wynik remisowy jest chyba sprawiedliwszy. Szkoda trochę szansy Ćwielonga który dostał świetną piłkę na 18 metrze pod koniec meczu, ale uderzył fatalnie i piłka powędrowała w trybuny...
Dzięki, do rewanżu w Poznaniu smile.gif

Skrót spotkania:

Bohater spotkania:

Henriquez - bardzo aktywny w ataku w przeciągu całego spotkania
zibii75

Mecz numer:076
zibii75Szopa

Screeny:

Strzelcy:
Ben Dhifallah
Ben Dhifallah

Kiełb
Korzym
Korzym
Korzym
Sobolewski

Opis:
2 połowa meczu to totalne wypunktowanie gospodarzy i zasłużone 3 punkty dla Korony. Jeden mój gol to lama więc wynik 2:5.

Bohater spotkania:
Łysol Korzym

JustMe1987

Mecz numer: 101
JustMe1987woodi

Screeny:

Strzelcy:

Ubiparip
Ubiparip
Slusarski
Sernas
Bilek

Opis:

Minimalne zwyciestwo nad druzyna gosci. Po pierwsze nie jestem zadowolony z tego spotkania bo sprezentowalem dwa gole rywalowi zaliczajac niemal asysty. Dwa ze moja obrona dopuscila do zbyt wielu sytuacji strzeleckich i podzialu punktow udalo sie uniknac jedynie dzieki strzeleckiej indolencji Sernasa i jego kolegow z formacji ofensywnej. Znowu kolejny dobry meczu Ubiparipa.

Bohater spotkania:

Vojo Ubiparip za wzorowe wywiazywanie sie ze swoich obowiazkow w ostanich meczach!

zibii75

Mecz numer:094
zibii75DonKryst

Screeny:

Strzelcy:
Ben Dhifallah
Bzdega
Kedziora
Kedziora

Opis:
Wykkoszenie na konte podstawowego gracza Ben Dhifallaha + 2 czerone kartki i po meczu.

Bohater spotkania:

donkryst
CYTAT(zibii75 @ Jul 8 2012, 20:25) *

Mecz numer:094
zibii75DonKryst

Screeny:

Strzelcy:
Ben Dhifallah
Bzdega
Kedziora
Kedziora

Opis:
Wykkoszenie na konte podstawowego gracza Ben Dhifallaha + 2 czerone kartki i po meczu.

Bohater spotkania:

Wykoszenie? Nie widziałeś, że to był CPU? Tyle lat mnie znasz i czy chociaż raz gdy ze mną grałeś skosiłem Cię jak wychodziłeś z kontrą?
donkryst

Mecz numer: 105
DonKrystTomek93

Screeny:

Strzelcy:
Kędziora
Smektała

Opis:
11. minuta, błąd obrońców Ruchu, piłkę przejmuje Kędziora i płaskim strzałem z narożnika pola karnego otwiera wynik. Minuta 40. , Niedzielan zostawiony bez opieki, strzela, Korbecki broni, jednak wobec dobitki Smektały jest bezradny. Poza tym mecz toczył się głównie w środku pola, rywal postawił trudne warunki i mogę stwierdzić bez zastanowienia, że był to najcięższy mecz, jaki grałem Piastem w tym sezonie wink.gif Dzięki i powo dalej.

Bohater spotkania:
Nikt szczególny.

Szopa1910

Mecz numer: 087
Szopa1910Tomek93

Screeny:

Strzelcy:

Sobolewski
Sultes
Piech
Korzym
Opis:
Meczyk wyrownany i bardzo mily dla oka. Korona poraz pierwszy w tym sezonie traci punkty, lecz nie z byle kim. Ruch postawil Koroniarzom bardzo wysoko poprzeczke. Wszystkiego nie da sie wygrac. Dzieki za meczyk, powodzenia dalej!

Bohater spotkania:
Obie jedenastki.

Szymson

Mecz numer: 075
SzymsonGracz2

Screeny:
[/u][/b]

Strzelcy:
Kirm
Garguła
Melikson

Bandrowski
Bandrowski
Frankowski

Opis:
Dośąć wyrównane spotnaie jak to bywa w lidze polsiej nie ma faworytó ui każdy może wygrać z każdym;d.Walczymy dalej cel na koniec sezonu jest jasny być w pierwszej 5 a patrząc na to jak spłaszczona jest czołowka będzie ciekawie,dzięki za mecz i pwodzenia dalej;)

Bohater spotkania:
nie ma

Mecz numer:093
SzymsonWKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Boguski
Boguski
Małecki

Wolski
Albert Bruce
Hubnik

Opis:
Ligowy klasyk nie ma co;)Myślę że zdecydowanie nie zawiódł on kibiców,grad bramek,dramaturgia czerwona kartka i heroiczna walka dońca o 3 punkty;)Jestem dumny z chłopaków bo mimo gry w osłabieniu pokazali charakte i mieli nawe sznase na punkciki,dzięki za meczyk i powodzenia dalej,pozdro

Bohater spotkania:
Boguski-on dał impuls do ataku po czerwonej kartce;)

T-Mac

Mecz numer: 098
T-MacSzopa1910

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Oj coraz ciezej idzie mi gra ta druzyna, akcje sa - wymiana ciosow i czesto tak jak w tym meczy przegrywam to.
Powodzenia dalej

Bohater spotkania:
brak

Jason Bourne

Mecz numer: 078
Tomek93Piecia

Screeny:

Strzelcy:
Abott
Niedzielan

Surma
Wilk
A. R. Traore

Opis:
Yyy z tego co pamiętam to Ruch był lepszy, jednak skuteczniejsi Lechisci. Fenomenalna skuteczność, daje spokojną wygrana- Tomek w końcówce strzela na 2-3. Zbyt wiele nie pozwolili Gdańszczanie Chorzowianom

Bohater spotkania:

Lechia i ich Kibice, za świetne widowisko.

Edi092

Mecz numer:103
EdiZibi

Screeny:

Strzelcy:
Frankowski
Frankowski
Frankowski
Zahorski

Ben Dhifallah

Opis:
[b]Mam tylko jeden screen,nie zapisał mi program reszty. Zasłuzona wygrana Jagi która atakowała z wiekszym animuszem,dzięki za mecz i powodzenia w następnych ! [/b]

Bohater spotkania:
Frankowski - Był tam gdzie powinien

Szopa1910

Mecz numer: 107
Szopa1910Witu

Screeny:

Strzelcy:

Kiełb
Korzym
M.Gancarczyk
Opis:
Mecz bardzo wyrownany. W pierwszej polowie lekka przewage mieli Koroniarze co upieczetowali dwoma bramkami. Druga polowa to zas przewaga ŁKSu lecz brakowalo im wykonczenia. Dopiero w 83 minucie z pomoca bramkarza, ktory sam wpakowal pilke do wlasnej bramki wynik brzmial 2:1. Dzieki za mecz, powodzenia.

Bohater spotkania:
Korzym

woodi

Mecz numer:079
woodiDomino

Screeny:

Strzelcy:
Marozas
Marozas
Marozas
Abwo
M. Traore

Opis:
Mecz zostawiam bez komentarza... Żygać sie chce po takich meczach... powo dalej

Bohater spotkania:
Marozas - za hat-tricka

donkryst

Mecz numer: 083
DonKrystWoodi

Screeny:

Strzelcy:
Bzdęga
Docekal
Zganiacz
Cicman
Sernas

Opis:
Szybko rozstrzygnięty mecz, Woodiego stać było tylko na bramkę honorową w drugiej połowie. Kilka ładnych akcji, dwa fajne gole, dzięki i powo dalej wink.gif

Bohater spotkania:
Nikt.

Domino

Mecz numer: 085
Dominozibii75

Screeny:

Strzelcy:

Nakoulma
Milik
Jonczyk

Matusiak

Kwiek
Ben Dhiffalah

Opis: Mecz typowy jak na warunki ligi polskiej. Dużo strat w środku pola, zmarnowane okazje.Jedynie co odbiega od polskiej piłki to wynik.Dzięki za mecz.

Bohater spotkania:

Cała drużyna Górnika

Domino

Mecz numer: 106
DominoT-Mac

Screeny:

Strzelcy:
Nakoulma x2

Opis:
Mecz rozgrywany w szybkim tempie.Co chwila znajdowalismy sie pod obiema bramkami.Duzo sytuacji , ale i mnostwo zmarnowanych.Dzieki za mecz.

Bohater spotkania:

Nakoulma

Tomek93

Mecz numer:096
Tomek93Domino

Screeny:

Strzelcy:
Sultes
Wodecki

Opis:
Wielkie Derby Śląska na remis. Chorzowianie długo prowadzili grę, ale końcówka meczu należała dla piłkarzy Górnika. Dzielnie i szczęśliwie udawało mi się odpierać ich ataki. Kiedy już zbierałem się do szatni... Kiedy wpisałem sobie już 3 pkt do mojej tabelki ... Wodecki wpakował mi piłkę do bramki mad.gif
Dzięki za fajny meczyk i powodzenia dalej !!!

Bohater spotkania:

Niedobry Wodecki laugh.gif

GooFy

[font="Comic Sans"]Mecz numer:091
GooFyJustme

Screeny:

Strzelcy:
Krivets
Rok Straus
van der Biezen
Rok Straus
van der Biezen

Opis:
Fatalna szmaciuga Kaczmarka na początku. Craxa jednak się nie podłamała i naciskała. Raz po raz sytuacje marnował Grzelak. Zmiana na Van Der Biezena to strzał w dziesiątkę, udało się wyrównać i wyjść na wysokie prowadzenie. Mimo wysokiej wygranej mecz nie należał do najłatwiejszych.

Bohater spotkania:
Van Der Biezen

WKS

Mecz numer: 100
WKSRKSGooFy

Screeny:

Strzelcy:
Gol
Gol
Ljuboja
Wolski
Saganowski

Opis:
Legia w meczu numer 100 podejmowała u siebie Cracovie. Ekipe nieprzewidywalną potrafiąca wygrać z Wisłą, Koroną, Lechem. Było się czego bać szczególnie,że z Goofym rozegrałem troche meczów i na pewno karty na stole rozłożyliśmy wcześniej niż przed tym meczem. Obaj z nas nie mogli być pewni jednego - dyspozycji swoich zawodników. Musiałem troche namodzić aby wystawić 11 taką aby żaden z zawodników nie był na blue. JEdnak sie nie udało i ostatecznie Blanco musiał grać mimo swojej choroby[powiedzmy...]. Okazało się że i tyle wystarczyło na piłkarzy[lub też kopaczy] z Krakowa. Mecz do 20 minut był zacięty później nastąpił kluczowy moment w 22 minucie fajną bramkę bo od słupka strzelił Janusz Gol. Dosłownie minute później z dystantsu trafił Ljuboja a strzelenie trzeciej bramki Legionistom zajeło dwie minuty po drugiej i to Wolski siekną z takiego konta ze do tej poryn ie wiem jakim cudem ona wpadła. W drugiej połowie po bramce Gola , Goofy nie wytrzymał i zmienił bramkarza jedank to nie wiele dało bo z dystansu zdecydował się strzelić Saganowski i trafił do bramki. Było również pare sytuacji aby podwyższyć dorobek jednak i drugi bramkarz Krakowian zszedł przedwcześnie xD Trzecim został Radek Cierzniak i jako jedyny potrafił zachować czyste konto biggrin.gif Przynajmniej Goofy wiesz który bramkarz zasługuje na bluze z numerem jeden xD. Szkoda, że tak się to potoczyło bo takie mecze znięchecają. Na pewno ekipa nie oddaje potencjału trenera. Powodzenia dalej.

Bohater spotkania:

Zaskarbił serca kibiców swoim talentem i czystym kontem. Zdecydowany numer jeden w ostatnich 7 minutach meczu xD

lizaku

Mecz numer:079
lizakuWKS

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Może ktoś czytając ten opis powie że jestem nie normalny, ale ten mecz był na remis. Po prostu goście wykorzystali swoje okazję a Poloniści razili nie skutecznością. Chciałbym mieć w swoich szeregach choć jednego napadziora z duetu Blanco & Ljuboja. Dz za mecz.

Bohater spotkania:
Blanco & Ljuboja - super skuteczność.

Wolrid

Mecz numer: 088
WolridLizaku

Screeny:

Strzelcy:
Edi Andradina
Sotirovic

Cani

Opis:
Jeszcze w żadnym spotkaniu ligowym, granym Pogonia Szczecin nie miałem tyle szczęścia co w tym spotkaniu. W pierwszej połowie lagowało Lizakowi, jednak udało mu się ustrzelić bramkę. W drugiej połowie lagi miałem ja, i udało się strzelić dwie bramki. Co prawda obydwie bardzo przypadkowe, najpierw Frączak strzela z dystansu w słupek, piłka jakimś cudem wraca pod nogi Ediego i ten pakuje do pustej bramki. Przy drugiej bramce fanstatyczne podanie otworzyło okazję Sotrivociovi, który z zerowego kąta strzela obok bramkarza. Dzięki za mecz.

Bohater spotkania:

Edi Andradina i Vuk Sotirovic

GooFy

Mecz numer: 071
GooFyDonkryst

Screeny:

Strzelcy:
Docekal
Urban
Hałgas
Suvorov
Grzelak
Grzelak
Grzelak

Opis:
Początek to wymiana ciosów. Prowadzenie Piasta, potem wyrównanie i wyjście na prowadzenie gospodarzy. Druga połowa to szaleńcze ataki gości, kontrowane przez Cracovię. Doprowadziło to do wielu sytuacji bramkowych, z których Cracovia wykorzystała tylko dwie. Po wyjściu na wysokie prowadzenie 4:1 nastąpiło rozluźnienie w defensywie gospodarczy co o mały włos nie spowodowało katastrofy, gdyż Piast doszedł do 4:3.

Bohater spotkania:
Grzelak

lizaku

Mecz numer: 104
lizakulukasz44

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Jak to mecze z Łukaszem zawsze były widowiskiem wspaniałego otwartego Footballu tak i w tym meczu, obie ekipy zagrały 3-4-3 i stąd w meczu było aż 38 strzałów. Po pierwszej połowie 1-0 dla gości, choć gosp też mieli swoje okazje. To Co zrobił Cani w 50 min to bajka, tylko nie wiem czy tu błąd nie popełnił bramkarz ale bramka była fenomenalna z około 35 m. Wszystko wskazywało na remis no i stało się, piłka wyprowadzana od bramkarza do obrońcy, obrońcą chce podać a tu klops, pad za nie mógł i Voskamp zabrał mi piłkę wślizgiem i mamy 2-1. Załamałem się bo bramkę zafudował mi sprzęt sad.gif. Zaraz poszła kontra i mamy 3-1. W doliczonym czasie Poloniści jeszcze strzelają bramkę po zamieszaniu w polu karnym, ale to nic nie zmienia. Jest nie dosyt bo remis był jak najbardziej w zasięgu. Czas chyba zmienić pada bo to nie pierwszy raz taki klops. Dzięki za wspaniały mecz i do rew.

Bohater spotkania:
Nikt się tak szczególnie nie wyróżnił, ale jeśli już kogoś To Cani i Voskamp

GooFy

Mecz numer: 082
EdiGooFy

Screeny:

Strzelcy:
Zahorski
Grzelak
Grzelak
Grzelak

Opis:
Mecz rozegrany prawie 2 tygodnie temu. Niestety brak wpisu i całkowity brak odzewu zarówno do mnie jak i Justme.

Bohater spotkania:
Grzelak

+
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.