Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 4 | 26.05 - 03.06 | kolejki 16-19
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 9 (II sezon MLO) > Sezon 9 - II liga
WKS

Tydzień 16
Bedziu (Benfica) - piecia1990 (Espanyol) 3:1
JustMe1987 (Twente) - Filips (Trabzonspor) 4:0
GooFy (Spartak) - barthinio (Olympiacos) 2:2
Tomek93 (Celtic Glasgow) - kuba12-15 (Ajax) 0:0
Witu (Hoffenheim) - kksm (Hannover) 2:2
nachos (Besiktas) - Szopa1910 (Stuttgart) 1:6
Wolrid (Athletic) - T-Mac (Bayer) 2:1
adonim (WBA) - Waski90 (Fulham) 6:1
przemosek123 (Parma) - Grigorian (Blackburn) 6:2
zibii75 (Braga) - tobinho (Newcastle) 2:2

Tydzień 17
piecia1990 (Espanyol) - JustMe1987 (Twente) 3:2
Bedziu (Benfica) - GooFy (Spartak) 7:1
Filips (Trabzonspor) - Tomek93 (Celtic Glasgow) 3:2
barthinio (Olympiacos) - Witu (Hoffenheim) 0:3
kuba12-15 (Ajax) - nachos (Besiktas) 4:1
kksm (Hannover) - Wolrid (Athletic) 3:2
Szopa1910 (Stuttgart) - adonim (WBA) 6:2
T-Mac (Bayer) - przemosek123 (Parma) 0:7
Waski90 (Fulham) - zibii75 (Braga) 2:6
Grigorian (Blackburn) - tobinho (Newcastle) 4:1

Tydzień 18
GooFy (Spartak) - piecia1990 (Espanyol) 3:2
Tomek93 (Celtic Glasgow) - JustMe1987 (Twente) 1:4
Witu (Hoffenheim) - Bedziu (Benfica) 2:3
nachos (Besiktas) - Filips (Trabzonspor) 2:2
Wolrid (Athletic) - barthinio (Olympiacos) 2:0
adonim (WBA) - kuba12-15 (Ajax) 1:2
przemosek123 (Parma) - kksm (Hannover) 3:1
zibii75 (Braga) - Szopa1910 (Stuttgart) 1:3
tobinho (Newcastle) - T-Mac (Bayer) 1:2
Grigorian (Blackburn) - Waski90 (Fulham) 6:1

Tydzień 19
piecia1990 (Espanyol) - Tomek93 (Celtic Glasgow) 1:1
GooFy (Spartak) - Witu (Hoffenheim) 1:3
JustMe1987 (Twente) - nachos (Besiktas) 5:3
Bedziu (Benfica) - Wolrid (Athletic) 2:2
Filips (Trabzonspor) - adonim (WBA) 1:0
barthinio (Olympiacos) - przemosek123 (Parma) 4:7
kuba12-15 (Ajax) - zibii75 (Braga) 0:2
[color="#2E8B57"]kksm (Hannover) - tobinho (Newcastle) 5:0
Szopa1910 (Stuttgart) - Grigorian (Blackburn) 6:1
T-Mac (Bayer) - Waski90 (Fulham) 2:1

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000

CYTAT
Zawieszenia za kartki\kontuzje

3 żółte kartki
skutkuja 1 tygodniem zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
1 czerwona kartka to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Zwykła kontuzja to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia ( 8 kolejek nastepnych dwoch tygodni )
WKS
CYTAT
Zawieszeni w Tygodniu 4 (kolejki 16-19)
Makoun(Bartinho, Olympiacos)
Coloccini (Tobinho, Newcastle)

Oduro (Przemossek, Parma)
Paulo Barreto (Bedziu, Benfica)
Pienaar (Wolrid, Athletic)
Cana (KKSM, Hannover)

PAUZY:
czerwony - kartki
niebieski - lekka kontuzja
Barthinio
17 kolejka
barthinioWitu

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Vagner Love x2
Ibisevic

Opis:
Pierwsz połowa wyrównana i nie wykorzystane sytuacje oraz głupio stracona bramka , druga zaś duzo błedów z mojej strony, niecelne podania i duzo straconych piłek.Kolegi gole głownie opoierały sie na minieciu GK Gdybym zachował wiecej zimnej krwi w ataku i obrobnie był by napewno remis. Niestety stare powiedzonko sie sprawdza... Natomiast zółta kartka to prowokacja obroncy Hoffenhein, ktory wogóle nie miał zamiaru podac koledze z druzyny
Powodzenia dalej oraz wiecej wyobrazni w strzelaniu bramek

Kartki:

Sturridge

Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:
Ibisevic za gola bez miniecia GK

Jason Bourne
17 kolejka
pieciaJustMe1987

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Guerrero
Ebanks-Blake
Ebanks-Blake

Kanoute
Kezman

Opis:
Szczerze- liczyłem na max 1 pkt. Pozycja Justa nie odzwierciedla jego potencjału i umiejętności. Po 1 połowie 2-1 dla Twente i byłem pewien porażki. Na szczęści uratował mnie.... wiecznie rezerwowy- Ebanks-Blake. Czarna perła strzela 2 bramki i przesądza o wyniku. Just w ost minutach ciśnie, ma szanse, ale jej nie wykorzystuje. Po zdjęciu Gutiego, mecz należał do mnie. Pierwsza połowa Justa, druga moja. Wyrównane spotkanie.

Kartki:

czyściutko
Kontuzje:

-
Bohater spotkania:
Ebanks-Blake- do tej pory rezerwowy, w końcu dostał swoją szansę tylko z powodu słabych form Ode i Dioufa. Strzelił 2 bramki. Świetny mecz.

zibii75
16. kolejka
zibii75tobinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Iaquinta
Arshavin
Iaquinta
Best

Opis:
Twarde męskie spotkanie, walka na każdym centymetrze boiska, oba zespoły walczyły o wygraną. 2 zółte kartki, 3 kontuzje oraz 4 gole mówią same za siebie, liczyło sie tylko zwycięstwo i jak to bywa w takich meczach zakończyło się sprawiedliwym remisem. Dzięki Tobinho za fajny mecz i powo dalej.

Kartki:
Diaby zółta
Javier Zanetti żółta

Kontuzje:
Omotoyossi 2 tygodnie
Best 1 tydzień
Obertan 1 tydzień

Bohater spotkania:
Janot, troche nawyciągał szkoda że nie o 1 strzał więcej smile.gif

Grigorian
17 kolejka
GrigorianTobinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Shevchenko
Shevchenko
Shevchenko
Trezeguet

Honda

Opis:

Początek spotkania należał wyraźnie dla piłkarzy z Blackburn. To oni rzucili się na rywali czego efektem były dwie szybko zdobyte bramki. Gdy gościom udało się zdobyć kontaktowego gola Shevchenko szybko sprowadził ich z powrotem na ziemię zdobywając trzecią bramkę. Druga połowa to optyczna przewaga gości, którzy za wszelką cenę chcieli odmienić losy spotkania. Gospodarze ograniczyli się do kontrowania. Jednak mądra gra w obronie Rovers spowodowała, że gospodarze nie stracili już bramki, a w ostatniej akcji spotkania po ładnej kontrze Trezeguet ustalił wynik meczu na 4:1 dla Blackburn.

Kartki:

brak

Kontuzje:

Trezeguet - lekka

Bohater spotkania:

Andriy Shevchenko - przypomniały mu się w tym spotkaniu lada młodości gdyż sam zaaplikował rywalom 3 bramki prowadząc swój zespół do wysokiego zwycięstwa.

Tobinho
... kolejka
TobinhoTimak

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Helder Postiga
Itamar
Itamar

Opis:
Mecz bardzo wyrównany. Początek nalezał do moich piłkarzy jednak gwiazda(Itamar) z Bayeru pokazała że nadal świeci i chce wygrywac mecz dla swojego klub.

Kartki:
KAdar - żółta kartka

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Itamar

Skrót spotkania:
http://www.youtube.com/watch?v=_cnZtxVXSJU...eature=youtu.be

JustMe1987
Tydzien 16.
JustMe1987Filips

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Kaladze
Kaladze
Kanoute
Henry

Opis:

Wow. Panowei zagrali jak z nut. Absolutnie sie tego nie spodziewalem. Wieczny rezerwowy postanowil udowodnic mi ze nieslusznie siedzi na lawie i strzelil dwa gole. Wszystko byloby ok gdyby nie fakt ze zrobil to.. srodkowy obronca. Oby wiecej takich spotkan.

Kartki/Kontuzje:

Bohater spotkania:

@=> Kakhaber KALADZE

Wejscie z lawki, wejscie w pole karne przeciwnika, wejscie smoka!

Witu
16 kolejka
Witukksm

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Vagner Love
Firmino

Ya Konan
F.Inzaghi

Opis:
1 połowa to znakomita gra w obronie obu ekip, nic nie zapowiadało na to, że kibice zobaczą więcej niż 1 maks. 2 bramki. Druga połowa jednak wyglądała całkowicie inaczej, od początku obie drużyny znakomicie sobie radziły w ofensywie, efektem tej gry było bardzo szybkie wyjście na prowadzenie drużyny Hoffenheim bo już w 46 min po znakomitym zagraniu Vagnera Love'a gola zdobył inny Brazylijczyk Firmino, 9 minut po raz kolejny ta Brazylijska para wprowadziła w radość kibiców "wieśniaków" tym razem w roli odgrywającego głową piłkarza wystąpił Firmino, a Vagner Love wpakował piłkę do siatki, która po drodze zahaczyła o nogi rywala i zmyliła całkowicie Palopa. Po tych dwóch ciosach charakter pokazała drużyna gości wejście smoka zaliczył Ya Konan, który w 57 minucie w swoim pierwszym kontakcie z piłką zdobył gola po rzucie rożnym i zrobiło się 2 : 1, a wynik ustalił super "Pippo", który wykorzystał, chwilowy brak orientacji, zaczadzenie umysłu, sam nie wiem jak to nazwać Vorsaha i przepychając go strzelił z najbliższej odległości obok Carrizo do bramki, potem obie drużyny próbowały strzelić bramkę przechylającą szalę zwycięstwa na swoją korzyść, jednak bez skutku, sprawiedliwy wynik tego spotkania. Dzięki za mecz i powo dalej.

Kartki:
Brak

Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:
Obie Ekipy za znakomite widowisko.

Witu
18 kolejka
WituBedziu

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Babel
Diego Tardelli

Nolito
Torje
Kranjcar

Opis:
Fatalne pierwsze minut Hoffenheim najpierw gol stracony po rzucie rożnym, potem fatalnym błąd defensywy a konkretnie Catali który podał za mocno do Toure w pole bramkowe i rywal tylko dostawił nogę, wbijając gola na 0 : 2, na szczęście dla mojej ekipy kontaktowego gola bardzo szybko zdobywa Babel i jest nadzieja, jednak ataki nic nie dawały, a rywal czekał na szanse do kontrataków i jedna z takich kontr zakończyła się golem na 3 : 1 i to był gwóźdź do trumny dla Hoffenheim, co prawda potem dalej atakowali moi grajkowie, ale zdobyli tylko jednego gola autorstwa Diego Tardelliego. Dzięki za mecz i powo dalej.

Kartki:

Kontuzje:

Bohater spotkania:
Cała ekipa z Portugalii, bardzo dobra gra w defensywnie i znakomite przejścia z defensywy do ataku.

Bedziu
19 kolejka
BedziuWolrid

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Scholes
David Suazo
Kranjcar
Showunmi

Opis:
Szybko strzelam gola na 1:0, lecz niestety... Gol Chamakha nie może być uznany, bo to hidden. Po chwili ja tracę dwa gole i sytuacja zmienia się diametralnie. Na szczęście pozbierałem się i przed przerwą doprowadzam do wyrównania. W drugiej połowie żadnemu z nas nie udało się przechylić szali zwycięstwa. Dzięki i powodzenia.

Kartki:

Kontuzje:

Bohater spotkania:
Enoch Showunmi w ostatniej akcji pierwszej połowy doprowadza do remisu, choć kilka minut wcześniej było jeszcze 0:2.

Tomek93
18 kolejka
Tomek93JustMe1987

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Kanoute
Owen
Kanoute
Kanoute
Henry

Opis:
Ekipa Celticu od dłuższego czasu daje dupy, mecz w sumie wyrównany, ale co z tego wink.gif. Wynik mówi sam za siebie. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Kartki:
Czysto

Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:
Kanoute & całe Twente - za pogrążenie nadziei kibiców z Glasgow na dobry sezon. A już nawet VdV zaczął dobrze grać...

T-Mac
19 mecz
T-MacWaski90
Screeny:

Składy

Strzelcy:
Sam
Derdiyok

Dembele

Opis:
Klatwa wlasnego boiska sciagnieta smile.gif pierwsza wygrana ale i tak ledwo ledwo - choc przewaga w sytuacjach byl ogromna.

Kartki/Kontuzje:
Perisic

Man of the match:

Sidney Sam - bardzo dobra zmiana

GooFy
19 mecz
GooFyWitu
Screeny:

Strzelcy:
Obasi
Ibisevic
Ibisevic
Luuk de Jong

Opis:
Dokładna kopia spotkania Spartaka z Bayerem. Spartak atakuje, naciska, Hoffenheim robi kontre i pada bramka. I tak x3.

Kartki/Kontuzje:
BRAK

Man of the match:

Drużyna Spartaka Moskwa, która postanowiła charytatywnie dostarczać punkty wszystkim w lidze.
przemosekk
16 kolejka
Przemosek123Grigorian

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
LuaLua
Jelen
Jelen
Kerzhakov
Jelen
Jelen
Paulo Machado
Renato Abreu

Opis:

Początek spotkania nieco zaskoczył piłkarzy Parmy i to przepięknym golem dla Blackburnu strzelil Paulo Machado. Później była walka w środku pola, akcja za akcją i wkońcu gola wyrownującego strzelil LuaLua. Poźniej to już było worek z bramkami po 45 minutach było 3-2 dla Parmy. W drugiej połowie już piłkarze Parmy dali w kosc Blackburnowi i strzelili kolejne 3 bramki. Wynik się zakończył 6-2 dla Parmy. Mecz był grany w spokojnej atmosferze. Gralismy na hoscie Grigoriana bo u mnie był ukos. Dzięki za mecz Grigorian i do rewanżu smile.gif

Kartki/Kontuzje:

Givet - żółta kartka
brak kontuzji

Man of the match:

Ireneusz Jeleń - super snajper ktory zanotował kolejne 4 bramki w meczu.

przemosekk
17 kolejka
T-MacPrzemosek123

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Kerzhakov
Kerzhakov
Jelen
Jelen
Jelen
Jelen
Quaresma

Opis:

Totalna miazga zespołu Parmy, która wygrywa znaczną przewagą 7 goli i bez zadnej straconej bramki. Każda druzyna miał klarowne okazje do strzelenia goli ale lepsza skutecznie okazała się drużyna Parmy. Dzięki za mecz T-Mac i do rewanżu smile.gif

Kartki/Kontuzje:

brak kartek
brak kontuzji

Man of the match:

Ireneusz Jeleń - super snajper ktory zanotował kolejne 4 bramki w meczu.

Wolrid
16 kolejka
WolridT-Mac

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Ilan
Rosicky

Cordoba - sam

Opis:

Uważam, że moje zwycięstwo to nie sprawiedliwy wynik. Bayer zagrał o wiele lepsze spotkanie, szczególnie znakomita gra w obronie Dante i Topraka którzy nie pozwolili na nic Suazo, po za jedną sytuacja, w której to reprezentant Hondurasu wybiega na czystą pozycję oddaje strzał, Leno broni, piłka szczęśliwie wpada pod nogi Ilana który nie ma kłopotów z wykończeniem akcji. Od tamtego właśnie momentu to Bayer dominował (szczególnie w II połowie, gdzie ja oddałem 1 strzał zakończony golem, a Bayer oddał ich około 10 równie z jedną bramką). Dzięki za mecz, i zostaje mi tylko podziękować szczęściu jakie miałem w tym spotkaniu. Powodzenia smile.gif

Kartki:
Czysto

Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:

Dante - Według mnie to on zasługuje na wielkie wyróżnienie. Razem z całą defensywą Bayeru nie pozwolił mi praktycznie na nic.

18 kolejka
WolridBartinho

Składy:

Screeny:

Mecz grany na raty.
Strzelcy:
David Suazo
David Suazo

Opis:
Bilbao z wygrywa z widoczną przewagą. Olympiakos wprawdzie miał 2 - 3 dogodne sytuacje, ale żadna z nich nie znalazła drogi do bramki. Fantastyczny mecz Jadsona, który dwa razy dogrywa przecudnie po ziemi do Suazo a ten ze spokojem wykańcza akcje.

Kartki:
Brak

Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:

David Suazo - tym razem 2 bramki które dają pewne zwycięstwo.

JustMe1987
Tydzien 19.
JustMe1987nachos

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Kezman
Kezman
Recoba
Kanoute
Camoranesi
Misimovic
Granero
Granero

Opis:

Rywal wyprowadzil dwie akcje i oddal dwa strzaly. Wynik 0 - 2. Zmiana formacji. Jedna roszada w skladzie i szalony poscig i terror pod jego bramka. Koniec meczu 5-3! Byl to mecz z cyklu inspirowanych filmem "Never back down"

Kartki/Kontuzje:

Danny Murphy

Bohater spotkania:

@=> Mateja KEŽMAN

Strzelal, asystowal, walczyl i gryzl trawe!

Grigorian
18 kolejka
GrigorianWaski90

Składy:

Screeny:

screen z końcówki I połowy:

Strzelcy:

Samaras
Samaras
Adriano
Adriano
Samaras
Adriano

Fred

Opis:

Inicjatywa od początku należała do gospodarzy, jednak goście z Londynu odgryzali się kontrami i kilka razy zagrozili bramce strzeżonej przez Paula Robinsona. Piłkarze Rovers byli jednak skuteczniejsi i do przerwy prowadzili 2:0 (w przerwie nas rozłączyło). W drugiej połowie gospodarze ponownie rzucili się do ataku zdobywając kolejne gole. Gościom w końcówce udało się zdobyć honorową bramkę za sprawą pięknego strzału z dystansu Freda.

Kartki:

brak

Kontuzje:

brak

Bohater spotkania:

Napastnicy Blackburn - zarówno Samaras jak i Adriano rozstrzelali rywali, zaliczając po hattricku.
Szopa1910
19 kolejka
Szopa1910Grigorian
Screeny:

Składy:

Strzelcy:

Quagliarella
Nakamura
Quagliarella

Trezeguet
Quagliarella
Nakamura
Quagliarella

Opis:
Koncertowa gra gosci, znowu swietne spotkanie rozegral Quagliarella, a takze Nakamura. Nie mniej jednak na pochwale zasluguje caly zespol. Dzieki za mecz, powodzenia.

Kartki/Kontuzje:
Hangeland

brak

brak

Man of the match:

Fabio Quagliarella

Swietne spotkanie i kolejne 4 bramki dopisuje na swoje konto.
Tomek93
16kolejka
Tomek93Kuba 12-15

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Nudny mecz, bezbramkowo, bez fajerwerków. Dzięki i powodzenia dalej.

Kartki:
Miguel Veloso - żółtko

Kontuzje:
Siem de Jong (lekka)
Sharonov (lekka)

Bohater spotkania:
Brak

GooFy
18 kolejka
GooFypiecia

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Valdivia
Tchoyi
Hamouma
Maxi Moralez
Keirrison

Opis:
Bardzo ciężki mecz. Jeden z najcięższych w mojej dotychczasowej karierze. Po poprzednich trzech porażkach, gdzie prowadziłem grę i przegyrwałem, postanowiłem oddać przeciwnikowi inicjatywę. Ustawiłem szaleńczą formację z trzema stoperami. Z założenia miałem pozwolić przeciwnikowi prowadzić grę, jednak dzięki świetnemu ustawieniu pomocników tak się nie stało, wyszedłem na prowadzenie. Jednak przeciwnik nie zamierzał się łatwo poddać. Wynik cały czas był kontaktowy. Mecz był pełen symboliki, od zawsze grało mi się trudno z Piecią i mimo prowadzenia gry przegrywałem. Piecia również powtarzał, że ciężko mu się ze mną gra. Ja miałem za sobą 3 porażki z rzędu, on 2. Obaj chcieliśmy przełamać złą passę i to było czuć w meczu. Tym razem wyszedłem z tej rywalizacji zwycięsko, choć równie dobrze mogło być odwrotnie. Dzięki za mecz. Czekam na rewanż.

Kartki:

brak

Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:
Valdivia - piękna bramka z dystansu i ciągłe stwarzanie zagrożenia pod bramką rywala.

Bedziu
[quote name='GooFy' date='May 30 2012, 01:57' post='347033']
16 kolejka
Bedziupiecia

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Javi Garcia
Sergio Garcia
Javi Garcia
Saviola

Opis:
Mecz pod moje dyktando, niestety podobnie jak w przypadku meczu o Euro, rywal nie potrafi pogodzić się z porażką. Atakuje kosami, czego efektem jest kontuzja Javiego Garcii. Na szczęście 3 punkty idą sprawiedliwie na moje konto.

Kartki:

Kontuzje:
Javi Garcia (Benfica) - lekka kontuzja

Bohater spotkania:
Javi Garcia - Strzelec dwóch bardzo ważnych goli dla gospodarzy.

Jason Bourne
Chłopie kosami? Człowieku co do Twojego stylu to nie będę się wypowiadał. Tylko wspomnę o tym- Trzy bramki takie same. Podanie na róg pola karnego i techniczne uderzenia. Plus wejścia lamerskie w pole karne. No ale juz się do tego przyzwyczaiłem i trzeba się dostosować do "pięknego stylu" takich graczy jak ty. I w ogóle miałem 2 faule, więc gdzie tu chamska gra!!!!! Facet weź sie zastanów co piszesz i bezpodstawnie nie oskarżaj. Ty miałeś 6 fauli i to ja mam podstawy, by mieć pretensje do ciebie. Trochę wiecej finezji, bo jak się nie wygrywa to gra się chamsko i lamersko. I to wiekszość stosuje. A jak się strzeli gola, to dopiero próbuje się akcji bardziej efektownych A to że doznał kontuzji to nie moja wina. Było po wślizgu. Nie rzucaj takich oskarżeń, bo to jest pomówienie. To że kontuzjowany jest Twój za pewne najlepszy zawodnik to nie powód, by takie wałki wkręcać. Fakty mówią same za siebie i liczby. 2 faule do 6. Kto grał ostrzej? Ty
przemosekk
18 kolejka
Przemosek123kksm

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Jelen
Jelen
Kerzhakov
F.Inzaghi

Opis:

Mecz był grany na raty. W 1 połowie było 1-1, pozniej nas rozłączyło. W 2 połowie zaś było niezłe widowisko. Popis obronców i bramkarza z Parmy. w lepszej sytuacji był kksm, ale po błędach obrony napastanicy wykorzystali swoją skutecznsc strzelecką i Kerzhakov jak i Jeleń strzelili po jednym golu. Później całkowita dominacja oraz pressing zespołu Hannoveru 96, ale obroncy nie dawali sie pokonywac i tak zostal wynik 3-1 dla Parmy. Kolejne 3 pkt lecą do włoskiej Parmy smile.gif. Dzięki za mecz kksm i do rewanżu smile.gif

Kartki/Kontuzje:

brak kartek
brak kontuzji

Man of the match:

Ireneusz Jeleń - super snajper ktory zanotował kolejne 2 bramki w meczu z Hannoverem 96.

Jason Bourne
19 kolejka
pieciatomek93

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Sergio Garcia
Frei

Opis:
Mecz yyyyyy dziwny. Obaj szkoleniowcy wystawili dosyć zachowawcze taktyki tak jakby żadne z nich nie chciał wygrać. Na szczęście piłka nożna jest tak cudowna, że splatała figla kibicom. 1-0 prowadzenie Celticu. Espanyol zaczyna atakować 5 napastnikami. W 87 minucie wchodzi Sergio Garcia (na zielono). 90 Minuta piłka do Santa Cruza rykoszet pika bezpańska dobiega Sergio i strzela do pustej bramki. Po 2 porażkach remis.

Kartki:

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:

Sergio Garcia- wszedł zdobył bramkę- dała remis.
Bedziu
17 kolejka
BedziuGoofy

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Guardado
Guardado
Showunmi
Showunmi
Showunmi
McGeady
Showunmi
Chamakh

Opis:
Pierwsza połowa ciężka. W drugiej jednak Showunmi dał pokaz skuteczności i rozprawił się z bezradnymi obrońcami Spartaka. Rywala stać było tylko na gola honorowego. Dziękuję za mecz smile.gif

Kartki:
ŻK - McGeady (Spartak)
CZK - Gabriel Milito (Spartak)

Kontuzje:

Bohater spotkania:
Showunmi - strzelec 4 goli, zabójczo skuteczny (jak nigdy!)
zibii75
18. kolejka
zibii75Szopa

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Quagliarella
Quagliarella
Quagliarella
Janko

Opis:
Jeden człowiek rozwalił mój zespół, strzelec 3 goli Quagliatella, jedynie moge powiedzieć zę 2 gole tro po błędach mojej obrony gdzie podali piłke pod same nogi kolegi. Jednak przewaga po stronie przyjezdnych i 3 oczka dla nich. Powo dalej smile.gif

Kartki:
Brak

Kontuzje:

Brak
Bohater spotkania:

Strzelec 3 goli

zibii75
17. kolejka
Waski90zibii75

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Welbeck
Welbeck
Welbeck
Welbeck
Welbeck
Zamora
Zamora
Iaquinta

Opis:
Koncert jednego grajka, co strzelił zamieniał na gola i tyle. Dzięki za mecz Waski i powodzenia dalej smile.gif

Kartki:
Brak

Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:
Welbeck strzelec 5 goli.

kksm
19 kolejka
kksmTobinho

Screeny:

Strzelcy:
Giovinco
Giovinco
F.Inzaghi
F.Inzaghi
Aubameyang

Opis:
Mecz pod dyktando gospodarzy. Goście grali ostro i zdecydowanie, ale to nie przeszkodziło swobodnie grającemu zespołowi Hannoveru. Cenne 3 pkt w walce o czołowe miejsca tabeli. Powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:
Kadar
Dan Gosling
brak
Rausch - lekka

FAIR PLAY

Man of the match:

Super Pippo - stary ale jary xD

przemosekk
19 kolejka
BarthinioPrzemosek123

Składy:

screen z 2 polowy meczu ktory byl dogrywany na raty

Screeny:

screen z pierwszej polowy meczu

Strzelcy:
Sturridge
Sturridge
Elias
van Nistelrooy
LuaLua
LuaLua
LuaLua
Andy Johnson
Ikechukwu Uche
Ikechukwu Uche
Jelen

Opis:

Mecz był grany na raty. Po pierwszej połowie nas przerwało i był stan 3-5 dla Parmy, później dogralismy 2 polowe i skonczylo sie 2-1 dla mnie, łącznie było 4-7 dla Parmy. Totalna miazga zespołu Parmy, która wygrywa znaczną przewagą 7 goli i tylko 4 bramki traci w tym meczu. Każda druzyna miała klarowne okazje do strzelenia goli ale lepsza skutecznie okazała się drużyna Parmy. Drużyna Parmy po pierwszych 19 meczach bez zadnej porazki. Dzięki za mecz Barthinio i do rewanżu smile.gif

Kartki/Kontuzje:

brak kartek
brak kontuzji

Man of the match:

Lomana LuaLua - super snajper ktory zanotował kolejne 3 bramki w meczu.

kksm
17 kolejka
kksmWolrid

Screeny:

Strzelcy:
F.Inzaghi
Aubameyang
Samobój
David Suazo
Jadson

Opis:
Przed meczem z Athletic w zespole Hannoveru była pełna koncentracja. Gracze i trener doskonale wiedzieli, że to nie będzie łatwy mecz i tak też było. Walczyli jednak o każdą piłkę i mimo, że Athletic wcale nie był gorszym zespołem przechylili szalę zwycięstwa na swoją stronę.

Kartki/Kontuzje:
brak
brak
brak

FAIR PLAY

Man of the match:

Oba zespoły za kawał porządnego spotkania.

GooFy
16 kolejka
GooFyBartinho

Screeny:

Strzelcy:
McGeady
Valdivia
A. Hunt
Sturridge

Opis:
Remis który uznaję za porażkę. Gospodarze strzelili pierwszego gola, jednak goscie zdołali wyrównać po rzucie rożnym. Później Spartak wysuwa się na prowadzenie i kontroluje spotkanie. Rosjanie bronili się mądrze przez większość spotkania i wydawało się, że 3 pkt zostaną na Łużnikach. Niestety jedna kontra, źle ustawiona pułapka ofsajdowa i podział punktów.

Kartki/Kontuzje:
brak
brak
brak

Man of the match:

-

[/quote]
Filips
17 kolejka
FilipsTomek93

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Owen
Paweł Brozek
Mierzejewski
Volcan Sen
Scott Brown

Opis:

Zacznijmy od tego, że to goście lepiej weszli w ten mecz, i choć bramka padła dopiero w 40 minucie, napierali coraz silniej. Po nieudanych próbach na strzał ze skraju pola karnego zdecydował się Michael Owen, i umieścił piłkę w siatce. Wszyscy myśleli że tak zakończy się ta połowa, i mieli w głowach kilka minut odpoczynku fizycznego w szatni. W 45 minucie jednak sygnał do walki dał Paweł Brożek, który popisał się precyzyjnym uderzeniem z rywalem na plecach. Zaraz potem słychać było gwizdek kończący pierwszą połowę, i wszystko stało się historią. Druga połowa zaczęła się pod dyktando gospodarzy. W 52 minucie wyszli z kontrą, a Adrian Mierzejewski nie bał się zaryzykować strzału z dalszej odległości, co skończyło się bramką, - przepiękne uderzenie. To tylko rozwcieczyło gości i zaraz po gwizdku znaleźli się pod polem karnym przeciwnika. Nic z tego nie wyszło, kiedy to kolejną okazję, tym razem lewym skrzydłem przedarł się Volcan Sen, i z dość ostrego kąta zwiększył liczbę goli Trabzonsporu w tym meczu. To sprawiło, iż menedżer Celticu zaczął grać bardzo ofensywnie zmieniając ustawienie i zagęszczając środek pola odbierając sobie przy tym obrone. Od tej pory Trabzonspor już tylko się bronił, sporadycznie biorąc udział w atakach, a raczej kontratakach, które skutecznie blokowali przyjezdni. Gdyby tylko goście wykorzystywali swoje okazje, na pewno by wygrali, Owen, Gudjonsen, Ljumberg, - bardzo ciężko było im trafić do bramki z różnych pozycji i różnych odległości. Jak marnować setki ? - tego właśnie mogliśmy się nauczyć oglądając mecz Trabzonsporu, jednak tym razem tytułową rolę odegrali rywale, co cieszy menedżera zespołu w których mamy Polaków.

Kartki:

Owen

Kontuzje:

BRAK

Bohater spotkania:

Paweł Brożek - Dał sygnał do ataku i wiarę w korzystny wynik, Adrian Mierzejewski - Dobrze operował na skrzydle, zaliczył przepiękną bramkę z ok. 25 metrów

nachos
16 kolejka
nachosSzopa1910

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Edu

Frings
Tino Costa
Quagliarella
Quagliarella
Quagliarella
Traore

Opis:
Mecz lepiej rozpoczeli zawodnicy z niemieckiej drużyny. Już w 5 minucie pierwszą bramkę mocnym strzałem z dystansu zdobył Frings. Kilka minut później Besiktas wyrównał, na nowo rozpalając nadzieje kibiców. Jednak 6 minut później, znów na prowadzenie wyszedł Stuttgart, bramkę zdobył Tino Costa. Do przerwy 1-2. Tuż po rozpoczęciu 2 połowy, bramkę na 1-3 strzelił, jak się później okazało kat Besiktasu Quagliarella. Ostatnie 3 bramki padły od 79 minuty. Więcej sił zachowali piłkarze drużyny gości i ustalili wynik spotkania na 1-6.
Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:

Quagliarella - fantastyncze spotkanie, 3 bramki na jego koncie.

-----------------------------------------------------------

18 kolejka
nachosFilips

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Ekrem Dag
Berbatov

Dzagoev
Vittek

Opis:
Pierwszą bramke zdobyli gospodarze. Ekrem Dag, który niespodziewanie wskoczył do pierwszego składu strzałem z dystansu pokonał bramkarza gości. 5 minut później Dzagoev zrobił akcje prawą stroną boiska i strzelil wprost w bramkarza, jednak piłka wpadła do siatki. Pózniej bramkęstrzelił Barrera, jednak gol została zdobyty nieprawidłowo (lama). 10 minut przed końcem pierwszej połowy prowadzenie drużynie gości zapewnił Vittek. W drugiej połowie Trabzonspor zmienił ustawienie, i zaczął grać 5 obrońcami, natomiast z ławki wszedł najlepszy zawodnik Besiktasu w tym sezonie Berbatov, który w 79 minucie zakręcił obrońcami i nie dał szans Courtois. Do końca meczu wynik nie uległ zmianie.
Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Berbatov - wszedł z ławki rezerwowych i dał Besiktasowi 1 pkt w tym meczu.

Szopa1910
17 kolejka
Szopa1910adonim

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Barrios
Quagliarella
Fortune
Tino Costa
Quagliarella
Kvist
Quagliarella
Nakamura

Opis:
Do przerwy 2-1 dla WBA, kontrola meczu, równa gra z rywalem. A po przerwie - szkoda pisać. Przegrana 0-5, 4 gole stracone w 10 minut i w ostetczności 2-6.

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:

3 gole w meczu. Co tu więcej dodawać.

adonim
18 kolejka
adonimkuba12-15

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Del Piero
Kewell
Kewell

Opis:
Znów WBA wychodzi w meczu na prowadzenie i znów traci gola w koncówce na wagę porażki w spotkaniu.
Dziwi ten fakt ponieważ drużyna gospodarzy miała 8 strzałów i wszystkie 8 celnych. Ale jeśli bramkarz przeciwnika broni jak w transie to cuż poradzić ...

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:

Harry Kewell

Obie bramki dla przyjezdnych.

kuba12-15
19 kolejka
kuba12-15Zibi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Jaquinta
Janko

Opis:
Mecz nudny bez żadnych emocji. Poprostu mój przeciwnik grał mądrzej. Szybko zdobyta bramka i dobra gra w defensywie załatwiła ten mecz

Kartki:
Javier Zanetti

Sulejmani

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Cała druzyna sportingu

zibii75
CYTAT(kuba12-15 @ Jun 4 2012, 16:17) *
19 kolejka
kuba12-15Zibi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Jaquinta
Janko

Opis:
Mecz nudny bez żadnych emocji. Poprostu mój przeciwnik grał mądrzej. Szybko zdobyta bramka i dobra gra w defensywie załatwiła ten mecz

Kartki:
Javier Zanetti

Sulejmani

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Cała druzyna sportingu

LInk do kolejnego Faulu od tyłu czyli KOSA: http://www.youtube.com/watch?v=pbxkbUsw-CU

Kolega bynajmniej przeprosił smile.gif, jednak po takim faulu w poprzednich meczach OMOTOYOSSI jest wykluczony praktycznie na cała rundę rew.
Filips
19 kolejka
FilipsAdonim

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Paweł Brozek

Opis:

Ten mecz powinien rozpocząć się fantastycznie dla gospodarzy, to oni od początku napierali na bramkę i mieli potężną przewagę nad rywalem. Swoich okazji nie wykorzystali przede wszystkim Vittek oraz Kagawa, a także Paweł Brożek który to na początku spotkania chciał podciąć piłkę nad bramkarzem, jedna musi jeszcze poćwiczyć, gdyż dobrze zachował się bramkarz. Frey wyjmował dzisiaj piłki nie do wyjęcia, czym wprawił w zachwym fanów, a w złość piłkarzy Trabzonsporu - nie dawali oni jednak za wygraną mimo niepowodzeń i trudności w wykańczaniu sytuacji. Przeciwnicy zaś byli nastawieni na grę z kontry. Na szczęście nie do końca im to wychodziło, i pomimo swoich sytuacji w których mogli trafić bramkę, oddali tylko dwa celne strzały - jednak było nerwowo. Początek drugiej połowy należał do gości, to oni przejeli incjatywę, na ich nieszczęście widzieli chyba jakiegoś nieprzyjaciela na trybunach, bo najczęściej tam posyłali piłkę. Po pewnym czasie zespół trzech Polaków opanował sytuację i zaczął atakować. Wszystko wskazywało na to że ten mecz zakończy się remisem, kiedy to Paweł Brożek poszedł na przebój i wyśmienicie wykończył sytuację umieszczając piłkęw siatce. Gospodarze odetcheli, a zawiedzeni goście schodzili z murawy ze spuszczonymi głowami. To tylko 1-0 - próbowali pocieszać przeciwnicy.

Kartki:

BRAK

Kontuzje:

BRAK

Bohater spotkania:
PAWEŁ BROŻEK !!!

Nie bał się pójść na przebój i zdobył bramkę na wagę 3 pkt. Wyróżnienie należy się również bramkarzowi drużyny przeciwnej.
adonim
16 kolejka
adonimWąski90

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Adrian Mutu
Lucas Barrios
Lucas Barrios
Graham Dorrans
Lucas Barrios
Craig Bellamy

Mousa Dembele

Opis:
Cały mecz pod dyktando gospodarzy. Od samego początku ataki, które już w 8 minucie zakończyły sie golem Mutu. Do przerwy mecz juz był niemal rozstrzygnięty. W drugiej połowie zespól grał dalej koncertowo, dołożył kolejne 3 gole i tym samym odniósł jak dotą najwyższą wygraną pod wodza nowego trenera. Swietnie wkomponował się do zespołu były zawodnik Borussi Dortmund - Lucas Barrios.

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:

Lucas Barrios

3 gole, świetna gra, dużo akcji pod bramka rywala, sporo strzałów. Najlepszy jego mecz jak dotychczas w lidze. Oby tak dalej !

kuba12-15
17 kolejka
kuba1215NCHS

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Kewell
Van Wolfswinkel
Odonkor
Sulejmani

Keita

Opis:
Pierwsza połowa zdecydowanie dla Ajaxu. O czym chyba świadczą 3 zdobyte gole. W drugiej Besiktas wziął siędo odrabiania strat i druga połowa przebiegala pod dyktando przyjezdnych.

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Chyba nikt zbytnio się nie wyróżniał w tym meczu

Akutalka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.