Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Negocjacje
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Liga > Hoffenheim
Witu

Negocjacje z klubem Hoffenheim.
Witu
Piłkarze których będę chciał się w zimie pozbyć :
Gulde - środkowy obrońca
Wiliams - środkowy pomocnik ( może również grać jako DP lub boczny obrońca ) perspektywiczny
Mlapa - Perspektywiczny środkowy napastnik, który może też na skrzydle grać
Tobias Weis - pomocnik środkowy/boczny

Jak ktoś będzie chętny to pisać na gg wink.gif
Witu
O to lista piłkarzy których chce sprzedać w najbliższym okienku :

Sejad Salihović

4 gole, ok. 10 asyst mówią same za siebie, bardzo dobry piłkarz, który był podstawowym graczem w pierwszej rundzie, w drugiej rundzie niestety więcej przesiadywał na ławce dlatego go wystawiam na listę transferową, mam nadzieje że komuś się przyda.

Oczekiwana kwota : 7 mln Euro

Tobias Weis

Solidny piłkarz, zagrał co prawda u mnie tylko 1 mecz w lidze, ale jest uniwersalny może grać jako skrzydłowy i środkowy pomocnik.

Oczekiwana kwota : 500 tys Euro

Ceny do uzgodnienia, oferty proszę składać na gg lub w temacie smile.gif
Witu
Isaac Vorsah

Bardzo solidny środkowy obrońca, który może też grać na pozycji defensywnego pomocnika, mam nadzieje że komuś się przyda.

Wartość Rynkowa : 6.500.000 €

Oczekiwana kwota : 5.000.000 € ( cena do uzgodnienia )

Jeżeli ktoś byłby chętny to proszę pisać na gg lub w tym temacie
Witu
Piłkarze wystawieni na listę transferową w zimowym okienku :

Isaac Vorsah

Pozycja - Środkowy obrońca

Cena rynkowa : 6.500.000 €

Oczekiwana kwota : 2.000.000 €

Fabian Johnson

Pozycja - Boczny pomocnik, boczny obrońca

Cena rynkowa : 3.500.000 €

Oczekiwana kwota : 1.500.000 €

Tobias Weis

Pozycja - Boczny pomocnik, środkowy pomocnik

Cena rynkowa : 1.500.000 €

Oczekiwana kwota : 500.000 €
Witu
Do listy piłkarzy których chcę sprzedać dodaję :

Diego Tardelli

Pozycja - Napastnik

Cena rynkowa - 2.500.000 €

Oczekiwana kwota - 3.500.000 €

Moja rekomendacja - Piłkarz bardzo dobry, jak za te pieniądze to warto go kupić, bo lepszych za taką kwotę bardzo ciężko znaleźć, ma gwiazdkę na strzelanie goli i skilla ataku 85, do tego jest szybki, potrafi grać głową więc czego chcieć więcej od napastnika, u mnie się marnuje, bo gram na jednego napastnika, a mając Vagnera Love'a i Ibisevicia chłopak ma bardzo marne szanse na grę, a u kogoś może grać w podstawowym składzie.

Theo Janssen

Pozycja - środkowy pomocnik

Cena rynkowa - 6.000.000 €

Oczekiwana kwota - 6.000.000 €

Moja rekomendacja - Bardzo dobry środkowy pomocnik, znakomity wykonawca stałych fragmentów gry, szczególnie wolnych, gwiazdka na rozgrywanie, bardzo dobre strzały z dystansu, dobry odbiór piłki, przez długi czas był u mnie pierwszoplanową postacią, jednak Salihović go "wygryzł" ze składu uważam, że piłkarz jest warty tych pieniędzy.
Witu
Zawodnicy wystawieni na listę transferową :

Theo Janssen

oczekiwana kwota 3 mln Euro
Cena rynkowa : 5 mln
Moja rekomendacja - Bardzo dobry środkowy pomocnik, jednak przegrywa rywalizacje ciągle z Sigurdssonem i Salihoviciem. Myślę, że cena 3 mln to nie jest jakaś wielka suma za niego, a przydać się komuś może na pewno.

Issac Vorsah

oczekiwana kwota 1.5 mln Euro
Cena rynkowa : 5 mln
Moja rekomendacja - Dobry stoper, mocny fizycznie, trudno z nim wygrać pojedynki główkowe. U mnie grał mało w tym sezonie, ale w pierwszym sezonie bardzo często w podstawowej jedenastce wychodził więcmyślę, że za tą cenę to komuś się przyda.

Tobias Weis

oczekiwana kwota 500 tys
Cena rynkowa : 1.5 mln
Moja rekomendacja - Dobry środkowy pomocnik/skrzydłowy u mnie mało grał, lecz potencjał ma, 500 tys to śmieszna kwota za takiego zawodnika.

Thiago Ribeiro
oczekiwana kwota 1 mln
Cena rynkowa : 3 mln
Moja rekomendacja - Nie sprawdził się w mojej drużynie, grał w kilkunastu meczach jednak nie jest to piłkarz który pasuje do mojej ekipy, komuś się na pewno przyda, a cena nie jest zbytnio wysoka.

Sebastian Rudy

oczekiwana kwota 4 mln
Cena rynkowa : 5.5 mln
Moja rekomendacja - Bardzo dobry środkowy pomocnik, często grał u mnie w podstawowym składzie, jednak zdecydowałem się go pozbyć ponieważ chcę trochę odświeżyć kadrę.

Edson Braafheid

oczekiwana kwota 2 mln
Cena rynkowa : 2 mln
Moja rekomendacja - Dobry boczny obrońca w pierwszym sezonie podstawowy zawodnik, w drugim niestety częściej siadał na ławce, ale wcale nie jest to słaby obrońca co widać po statach.
Witu
Aktualka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.