Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Niebawem start sezonu - AKTYWNOSC GRACZY !!!
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 8 (I sezon MLO)
lukasz44

Jak wiecie wyszedł już nasz oficjalny patch
http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0
Przyszła pora po raz ostatni potwierdzić swoją gotowość do gry w VIII sezonie ligi ISS Online oraz to czy każdy z Was wgrał patcha i jest już przygotowany do startu. Każdy kto chcę bawić się z nami dalej i ZAINSTALOWAŁ POPRAWNIE PATCHA niech wpisuje posta o treści "potwierdzam"

Zaś Ci którzy uznają że pes6 już im się znudził, nie podołają grze w master league lub tym podobne niech rezygnują teraz i nie detronizują nam rozgrywek już po starcie.

Co chcemy Wam zaoferować ?

- Świetną
organizację (Aż 5 opiekunów musi coś robić tongue.gif )
- Dużą dawkę
nowych turniejów oraz kontynuacji starych rozgrywek takich jak:
-Master League
- ISS Polska Ekstraklasa
- Zimowy Puchar IO
- Champions League
- Europa League
- MŚ\ME
- turnieje dnia\master league mini-cups
napewno zagramy też Euro 2012 smile.gif i wiele wiele innych gdy tylko będą chętni smile.gif

- Pomoc
przy wszelkiego rodzaju problemach
- Otwartość
na Wasze inicjatywy

I przede wszystkim chęć stworzenie tego klimatu sprzed kilku sezonów gdy wszyscy bawiliśmy się grą a nie odbębnialiśmy mecze, dlatego też przerwa trwała tak długo aby każdy miał czas aby wszystko sobie przemyśleć.

I liga

1. snajper1929

2. Ferat
3. BlueOle10
4. WKSRKS
5. lukasz44
6. DonKryst
7. Szymson

8. arczi333
9. Dabro96
10. Edi092
11. woodie
12. Borodzw

13. Tomek93
14. Czarny1990a

15. Boby1908
16. Ogryz
17. Rybson
18. lizaku

II liga
1. zibi75

2. radek93
3. witu
4. Czubinho
5. Gapa
6. Hyoga
7. GooFy
8. kksm
9. Wolrid
10. Milerinho
11. jarek
12. przemosek123

13. similo14

14. sylwek12b

15. Nalep

16. niCejOke

17. zuang1995

18. Daro.

POTWIERDZAMY DO ŚRODY 7 GRUDNIA, a z transferami ruszamy w następny weekend (okienko będzie trwać tydzień, albo 10 dni)
gapa
potwierdzam zaczyna sie zabawa smile.gif
GooFy
Gufy potwierdził.
Witu
Potwierdzam wink.gif
donkryst
Don potwierdza smile.gif
zibii75
Pewnie ze gram
Nalep
Potwierdzam smile.gif
Wolrid
gotowy do gry .
WKS
Byście, spróbowali Eksy nie zrobić to byśmy inaczej gadali tongue.gif <bad joke> . Ofc potwierdzam.
Dabro96
No jasne że potwierdzam.
przemosekk
potwierdzam
Ogryz
Potwierdzam.
Edi092
potwierdzam
Milerinho
POTWIERDZAM !
czubinho
Potwierdzam
arczi333
Potwierdzam
woodi
potwierdzam
sylwek12b
potwierdzam swoj udzial
lizaku
Zwarty i gotowy, potwierdzam wink.gif
Hyoga
Potwierdzam.
niCejOke
potwierdzam
Ferat
potwierdzam:)
similo14
Potwierdzam
BlueOle10
Potwierdza ; )
jarek
Potwierdzam
snajper1929
Potwierdzam
kksm
Wreszcie i ja xD Potwierdzam ! smile.gif
zuang1995
Potwierdzam. Tylko zawsze na początku meczu, będę musiał brać pauzę i wyłączać wynik, czas i nazwisko gracza.
Rybson
Gotowość potwierdzona!:)
Boby1908
potwierdzam
Tomek93
Taa, potwierdzam
czarny1990a
Potwierdzam!
Szymson
potwierdzam
radek93
Potwierdzam. Przepraszam że tak późno .
lukasz44
CYTAT(radek93 @ Dec 9 2011, 13:54) *
Potwierdzam. Przepraszam że tak późno .

Niestety decyzją zarządu ligi nie będziesz mógł z nami zagrać w tym sezonie.
Reguły obowiązują wszystkich, to samo w kwestii Borozdw.
Zapraszamy do turniejów stacjonarnych.

Ważną informacją jest też to że za radka93 do ligi dołącza weteran czyli JustMe1987, zgodnie z tym punktem regulaminu:

CYTAT

5. W szczególnych przypadkach, popartych najmniej 80% głosów osób znajdujących się w zarządzie ligi, w miejsce osoby rezygnującej z rozpoczęcia gry w kolejnym sezonie zasadą dzikiej karty do gry w lidze może zostać dopuszczona dowolna osoba, nawet nie z ławki rezerwowych posiadająca dużą wiedzę o lidze i doświadczenie z rozgrywek na stronie ISSOnline.pl

Dzięki uczestniczeniu w turniejach stacjonarnych dużo łatwiej dostać się do ligi, gdyż wtedy mamy pewność że jesteście sprawdzonymi i sumiennymi graczami.
Jason Bourne
powinien miejsce radka zająć adriano. Dyskryminacja ludzi, którzy wcześniej nie grali. Nie ważne, czy uczestnik zgłosi się pierwszy, a ktoś kto kiedyś grał zgłosi się po tygodniu, to ten drugi ma pierwszeństwo. Nonsens...
czubinho
CYTAT
5. W szczególnych przypadkach, popartych najmniej 80% głosów osób znajdujących się w zarządzie ligi, w miejsce osoby rezygnującej z rozpoczęcia gry w kolejnym sezonie zasadą dzikiej karty do gry w lidze może zostać dopuszczona dowolna osoba, nawet nie z ławki rezerwowych posiadająca dużą wiedzę o lidze i doświadczenie z rozgrywek na stronie ISSOnline.pl

Regulamin wyraźnie mówi co robi się w takich przypadkach. JustMe jest bardzo doświadczonym i sprawdzonym graczem i co do niego to mamy stu procentową pewność, że nie oleje meczów.
Jason Bourne
Rozumiem, ale jest to jednak pstryczek w nos dla innych graczy i trochę nie fair. Ale stworzyliście taki regulamin (taki punkt), więc należy z nim się liczyć. Dla jednych stety dla wielu niestety.
lukasz44
CYTAT(piecia1990 @ Dec 9 2011, 18:48) *
Rozumiem, ale jest to jednak pstryczek w nos dla innych graczy i trochę nie fair. Ale stworzyliście taki regulamin (taki punkt), więc należy z nim się liczyć. Dla jednych stety dla wielu niestety.

Zapraszamy do turniejów dzięki którym poznamy Was jako graczy smile.gif
Wiem że niektóre osoby z ławki rezerwowej nie wgrały nawet patcha a zapisały się, więc wolimy nie ryzykować i mieć pewność przy tak szybkiej potrzebie wymiany gracza.
lizaku
Nie było tematu.
borozdw
potwierdzam
borozdw
CYTAT(lukasz44 @ Dec 9 2011, 18:06) *
Niestety decyzją zarządu ligi nie będziesz mógł z nami zagrać w tym sezonie.
Reguły obowiązują wszystkich, to samo w kwestii Borozdw.
Zapraszamy do turniejów stacjonarnych.

Ważną informacją jest też to że za radka93 do ligi dołącza weteran czyli JustMe1987, zgodnie z tym punktem regulaminu:

Dzięki uczestniczeniu w turniejach stacjonarnych dużo łatwiej dostać się do ligi, gdyż wtedy mamy pewność że jesteście sprawdzonymi i sumiennymi graczami.

Łukasz ja potwierdziłem swój udział na samym początku. Wszystkie sprawy, które były wymagane potwierdziłem. Nie było mnie przez ostatnie parę dni, ponieważ odpoczywałem na urlopie, a tutaj widzę, że jednak nie zagram bo po raz enty jakieś potwierdzenia trzeba było przesłać...

Mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę z tego, iż jestem sumiennym graczem i bez problemu wystartuję w następnym sezonie
Jason Bourne
borozdw
Kto zajmuję miejsce w/w gracza?
lukasz44
Borozdw niestety ale nie będziesz mógl z nami zagrać. Zasady to zasady, był czas do środy, szkoda ale nic nie da się zrobić...

Zastępstw w I lidze nigdy nie było i nie będzie, liczba uczestników się zmniejsza smile.gif
lukasz44

I liga

1. snajper1929 (usunięty)

1. Ferat aktywny

2. BlueOle10 aktywny

3. WKSRKS aktywny

4. lukasz44 aktywny

5. DonKryst aktywny

6. Szymson aktywny

7. arczi333 aktywny

8. Dabro96 aktywny

9. Edi092 aktywny

10. woodie aktywny

Borodzw
(usunięty) ??
11. Tomek93

Czarny1990a (rezygnacja)

12. Boby1908 aktywny

13. Ogryz aktywny

14. Rybson aktywny

15. lizaku aktywny

II liga
1. zibi75 aktywny
2. JustMe1987 aktywny
3. witu aktywny
4. Czubinho aktywny
5. Gapa aktywny
6. Hyoga aktywny
7. GooFy aktywny
8. kksm aktywny
9. Wolrid aktywny
10. Milerinho aktywny
11. jarek aktywny
12. przemosek123 aktywny
13. similo14 aktywny
14. sylwek12b aktywny
15. Nalep aktywny
16. niCejOke aktywny
17. zuang1995 aktywny
18. Daro. ----> radek93
aktywny

Prosimy panów na czerwono o aktywność na forum... Jeżeli nie to się niestety pożegnamy i będziemy grać w okrojonym składzie, czekamy do Soboty.
borozdw
Żenada... Widzę, że niebawem będzie trzeba co tydzień potwierdzać, że się gra.
Czekałem kilka tygodni, aż się ruszy liga, a gdy wyjechałem Łukasz wymyślił kolejne potwierdzenia... Ze wszystkich poprzednich warunków się wywiązałem, a tu się okazuje, że nie zagram bo wyjechałem i jakiegoś beznadziejnego potwierdzam nie napisałem...

Jedno co mnie najbardziej poruszyło, to, że w taki sposób mnie potraktowano... Miłej zabawy
lukasz44
CYTAT(borozdw @ Dec 15 2011, 18:37) *
Żenada... Widzę, że niebawem będzie trzeba co tydzień potwierdzać, że się gra.
Czekałem kilka tygodni, aż się ruszy liga, a gdy wyjechałem Łukasz wymyślił kolejne potwierdzenia... Ze wszystkich poprzednich warunków się wywiązałem, a tu się okazuje, że nie zagram bo wyjechałem i jakiegoś beznadziejnego potwierdzam nie napisałem...

Jedno co mnie najbardziej poruszyło, to, że w taki sposób mnie potraktowano... Miłej zabawy

Wymyślił kolejne potwierdzenia ?
Jeżeli masz do kogoś pretensje to tylko i wyłączenie do siebie, sprawdż skrzynkę GG i ile wiadomości z przypomnieniem o potwierdzeniu dostałeś ode mnie ?

5 Bodajże ?

Skąd mieliśmy wiedzieć że wyjechałeś ? Wróżki w zarządzie nie mamy...

Jeżeli miałeś wyjazd wystarczyło cokolwiek napisać na forum albo gg ale co tam lepiej wyjechać bez słowa i potem mieć takie pretensje...

Potraktowano Cię tak jak każdego z ligowców, był termin i ten kto chciał grać potwierdził udział proste...
Skąd mieliśmy wiedzieć o Twoim wyjeździe - pytam po raz kolejny ? Równie dobrze mogliśmy pomyśleć że masz na to wyje**** i dlatego nie potwierdzasz...

Ale co tam lepiej wyskoczyć z takim tekstem i nie widzieć swojej winy.
Mi również szkoda że z nami nie zagrasz, ale
to jest decyzja wszystkich opiekunów ligi ...

Pozdrawiam i zapraszam do turniejów na stronie.
Jason Bourne
borozdw
Mogłeś przed wyjazdem napisać choćby priv do lukasza, że nie będzie Cię przez jakiś czas. Wiedziałeś, że będą sparingi i otwarte okno, więc nie miej do lukasza pretensji
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.