Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1\4 Finału
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Elite Cup
lukasz44

Gramy mecz i rewanż.
W razie równego bilansu bramek (bramki na wyjeżdzie nie są liczone podwójnie) po 2 spotkaniach gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi.
Ustawienia meczowe takie jak w fazie grupowej.

Termin na rozegranie dwumeczu to 08.05.11.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać
TUTAJ
Bardzo ważny jest pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...
Ustawienia meczowe
pkt6
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie KLIK

POWODZENIA PANOWIE !!!!

Edek

1szy mecz
Nalep Edek
Screeny:

Strzelcy:
Ozil
Ozil
Guerrero
Guerrero
Van Nistelrooy

Opis:
Dobry początek Realu, który za sprawą Ozila wychodzi na dwubramkowe prowadzenie. HSV zagrał jednak do końca, osiągnał w tym meczu przewagę i udało się wyjść na prowadzenie.

Zawodnik meczu:
Guerrero - dwa razy zagrał jak typowy lis pola karnego.

2gi mecz
Edek Nalep
Screeny:

Strzelcy:
Petric
Petric
Van Nistelrooy

Opis:
Pierwsza połowa zdecydowanie dla HSV i dwubramkowe prowadzenie. W drugiej obudził się Real, mocno atakował, ale Rost tego dnia był nie do ogrania. Wynik jednostronny, za to mecz wyrównany. Dzięki za grę.

Zawodnik meczu:
Frank Rost

dj_adriano

Mecz nr 1
dj_adriano Korul
Screeny:
[/URL]

Strzelcy:
]Berbatov
Berbatov
Rooney
Rooney
Xavi
Villa
Samobó
[/color]j

Mecz nr 2
Korul dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Villa
Villa
Adriano
Berbatov
Samobój

.. kolejka
dj_adriano Korul
Screeny:
[/URL]

Strzelcy:
Berbatov
Berbatov
Nani
Rooney
Keita

Opis Meczy:
To były wyśmienite dania w trzech porcjach,godne nawet finału i miejmy nadzieje,że 28 maja na Wembley również zobaczymy taki spektakl i dramaturgie! pierwszy mecz już był mocno zacięty,co prawda pierwsza połowa zdecydowanie dla Czerwonych Diabłów i łatwe prowadzenie 2-0. w drugiej jednak barca się przebudziła i spotkanie się ożywiło, 2 szybkie bramki dały remis i lekka przewagę katalończyków. później jednak znów odpowiedział Man za sprawą świetnie dysponowanego Berbatowa. kilkanaście minut i Barca znów doprowadza do wyrównania i gdy wydawało się że piersze spotkanie zakończy się takim rezultatem błąd popełnił chyba antybohater tych trzech spotkań Victor Valdes kótry fauluje Rooneya w polu karnym i ten sam zawodnik pewnie wykorzystuje jedenastke i ustala wynik na 4-3!
drugi mecz zaczął się od ataków hiszpanów ,którzy zdominowali pierwszą połowe punktując ManU raz po raz tworząc sobie znakomitą zaliczke po 45min jaką było 3-0! w drugiej połowie gdy wydawało się,że wynik jest juz przesądzony i to blaugrana awansuje dalej gdyż United kompletnie gra się nie kleiła, jednak znów błysnął Dimitar Berbatow strzelająć kontaktowego gola i dając wiare jeszcze graczom z wysp. to zdecydowanie ich pobudziło bo ruszyli oni z frontyalnymi atakami i nie trzeba było długo czekać na kolejnego gola ,kolejny raz bład popełnił Valdes i było 3-2!
trzeci decydujący mecz nie był już tak szalony, obie drużyny grały ostroźnie głownie starając się nie stracic gola,ale tograczom Manachesteru udało się pierwszym trafić i gra troche się uspokoiła w ich zespole,choć nie nadługo bo gracze Barcelony wyrównali chwile potem.. mecz prawie do końca był wyrównany,prawie ponieważ końcówka nalezała o graczy United którzy bezlitośnie wykorzystali błedy w obronie Barcy trzykrotnie pokonując Valdesa i ostatecznie mecz skończył się wysokim zwycięstwem 4-1!
dzięki Korul za świetne emocjonujące mecze jak to zwykle już bywa między na mi i powodzenia na przyszłość w rozgrywkach! happy.gif

Zawodnik meczu:
Dimitar Berbatov - zdecydowanie bohater tego trójmeczu. w kazdym spotkaniu trafiał do bramki rywala wsumie pokonując Valdesa aż pięciokrotnie,a w drugim meczu gdyby nie on to United pożegnali by się rozgrywakimi..

Korul
Po pierwsze to dzięki, że wstawiłeś wyniki wszystkich spotkań, bo ja od kilku dni zmagałem się z takim bólem zęba, że ciężko było wyrobićsmile.gif. Po drugie potwierdzam, że jeśli tak będzie wyglądał finał LM jak nasze mecze to kibice zapamiętają go na bardzo, bardzo długo jako świetne widowisko. Wszystkie mecze były niezwykle zacięte i bardzo wyrównane. Mi osobiście szkoda tego drugiego meczu, bo przy 3-0, gdyby na początku Messi trafił do bramki zamiast w poprzeczkę to mógłbym już się pewnie cieszyć z awansu, ale life is brutal, a football przede wszystkim:). W końcówce chyba za spokojnie chciałem wywieźć wynik do końca i najpierw niepotrzebne podanie w poprzek pola karnego wykorzystał Berbatov i później ten samobój chyba mnie dobiły. Trzeci mecz również był bardzo wyrównany, ale to Man Utd zagrał rozważniej i skuteczniej i przez dłuższy czas utrzymywał się wynik 2-1. Ubolewałem nad faktem, że w tym meczu nie mógł zagrać mój as ataku czyli Villa i to było nader widocznie na boisku. Pod koniec meczu musiałem posatwić wszystko na jedna kartę i rzucić swój zespół do ataku, ale tal dobry zawodnik jak Adriano umiał z tego skorzystać i ostatecznie dobił mnie na 4-1:). Jeśli po 2 pierwszych meczach mogłem mieć pewien niedosyt to już ostatni mecz pokazał, że to Adriano zasłużył na awans do półfinału. Mecze był równie zacięte jak nasz pamiętny mecz 7-6, kiedy to 3 ostatnie gole padły w doliczonym czasie gry:). Dzięki bardzo za ciekawe mecze, toczone w atmosferze fair play i powodzenia dalej:) Trzymam kciuki za wygranie Elite Cup!

P.S. A co do Valdesa...no cóż.. nic dodać nic ująćsmile.gifsmile.gifsmile.gif
WKS

Pierwszy mecz
Mani3k WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:

Kaka
Villa

Opis:
Mecz na Camp Nou czyli jak się ustrzec Manity , żeby pojechać na Santiago i awansować. Już w 38 minucie z bramki cieszyli się gospodarze , bo kapitalnym podaniu Iniesty , bramke strzelił David Villa. W Drugiej połowie Kapitalnym strzałem gdzieś z 20 metrów popisał się Kaka ! Valdes był bez szans. Oprócz wielkiej walki nic w tym meczu się juz nie wydarzyło.

Zawodnik meczu:

Drugi Mecz
WKSRKS Mani3k
Screeny:

Strzelcy:

Xabi Alonso
Benzema
Di Maria
Villa

Opis:
Niezwykle zacięty mecz ! Pierwsza połowa mimo wszystko dla Realu gdzie Xabi Alonso po duzym farcie trafia do bramki ! Uderzył on z 16 m a Valdes zle sparował piłka odbiła się od słupka i wpadła !. Nastepnie Benzema ! Przy kontrze skiwał Pyola , wyprzedził go , mina Valdesa który koczował nawet w 16 już i 2:0 ! Niesamowite ! Czyli w dwu meczu mamy juz 3:1 ! Napewno bardzo korzystnie wpływa to na awans Realu dalej. Ale niestety... do inicjatywy w 2 połowie wyszli goscie ... Barcelona grała swoją piłke i obijała słupki i poprzeczki bramki Casillasa. Królewscy mieli bardzo duzo szczescia w tej II połowie bo spokojnie moglo być 3:0 i po bólach. No i niestety... Villa trafił do bramki ! Najpierw głowkował Messi tutaj jeszcze Casillas wyciągna ale niestety kiedy Villa dopadł do piłki trafiła ona do siatki. W 90+ Spokój i pewny awans druzynie dał Angel Di Maria !! Niesamowite ! 3:1 w dwumeczu 4:1 i mamy Półfinał oraz wielka Barca wyeliminowana przy duzej pomocy szczescia :]

Zawodnik meczu:
Nie było takowego oba zespoły stworzyły swietny futbol
Dabro96

1 mecz
Dabro96 Snajper1929
Screeny:

Strzelcy:

Cristiano Ronaldo 3'
Jo 9'
Gonzalo Higuain 75'

Opis:

Cały mecz był emocjonujący,po wyrównanej pierwszej połowie i wyniku 1:1,nadeszła druga połowa w której to Man City miało lekką przewagę lecz to Real strzelił gola na miarę zwycięstwa.
Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:

Cristiano Ronaldo-Strzelił Gola oraz starał się wyróżniać.

2 mecz
Snajper1929 Dabro96
Screeny:

Strzelcy:

Esteban Granero 8'
Esteban Granero 33'
Xabi Alonso 39'
Edin Dzeko 64'
Edin Dzeko 76'
Edin Dzeko 90'

Opis:
W tym meczu również nie zabrakło emocji,w pierwszej połowie przewagę miał Real,a w drugiej połowie był równy mecz,dokładnie odwrotna sytuacja do poprzedniego meczu lecz w 2 połowie to Manchester dzięki Dzeko wyrównał.Lecz to nie wystarczyło do awansu.
Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
Można Wyróżnić dwóch zawodników,Granero i Dzeko.Lecz jednak Dzeko był odrobinę lepszy.

Edin Dzeko-Strzelec Hattricka

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.