Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Realny puchar
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
Jurri
Witam . Podczas trybu pucharu grając MŚ nurtowało mnie to dlaczego nie ma oryginalnego pucharu . czy jest może jakiś patch , który to naprawia ???? Proszę o pomoc .
senQ
Nie jestem pewien, ale chyba ten Patch to zmienia. A nawet jak nie to warto go zainstalowac smile.gif
portier
Mnie wkurza, ze kolejny PES jest tak, ze nie mozna zrobic takiej ligi jak sie chce. W 6 bylo tak, ze kumple przychodzili, robilismy lige na 4 i gralismy. A ze jedni graja na klawie a inni na padzie to mozna bylo w Select Sides, przejsc na prawo czy lewo. Tu jak zrobie ta lige, w tam tym Comptetion czy gdzies i poustawiam graczy to potem jak jest mecz to losowo ustawi i nie mozna sie zmienic stronami. Przez co nie da rady grac, bo nie kazdy umie grac i na tym i na tym. I musimy grac sparingi i zapisywac to jako turniej. Chyba, ze Wy jakos wiecie jak to zmienic?
77mik77
CYTAT(portier @ Dec 15 2010, 01:02) *
Mnie wkurza, ze kolejny PES jest tak, ze nie mozna zrobic takiej ligi jak sie chce. W 6 bylo tak, ze kumple przychodzili, robilismy lige na 4 i gralismy. A ze jedni graja na klawie a inni na padzie to mozna bylo w Select Sides, przejsc na prawo czy lewo. Tu jak zrobie ta lige, w tam tym Comptetion czy gdzies i poustawiam graczy to potem jak jest mecz to losowo ustawi i nie mozna sie zmienic stronami. Przez co nie da rady grac, bo nie kazdy umie grac i na tym i na tym. I musimy grac sparingi i zapisywac to jako turniej. Chyba, ze Wy jakos wiecie jak to zmienic?

Czy komuś udało się znaleźć rozwiązanie w sprawie problemu, który opisał portier?
TommyD88
Opcja community, która powróciła już w wersji 2010 o ile mnie pamięć nie myli...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.