Kezman
Aug 15 2010, 11:22
Chcę sobie zrobić drużyny klubowe zamiast reprezentacji, zrobiłem sobie w photoshopie logo klubu zindexowałem w MF 2004 Mx, wszystko jest tak jak powinno byc 64x64x8 i 256 kolorów, ale jak przeciągam obojętnie lewym czy prawym przyciskiem myszy to się psują pozostałe (póki co flagi). Mógłby ktos napisać jak temu zaradzić? Może jakiś tutorial jak od początku wszystko zrobic bo planuje jeszcze stworzyć sobie 3 literowe skróty na tablicę wyników i z ich wgraneim też mam problem
Kezman
Aug 19 2010, 16:33
Przepraszam, ze post pod postem, ale parę dni mineło i częściowo sobie poradziłem. Jest chyba już tylko mała rzecz. Otóż częsć log działa bez problemu ( na tym suwaku błekitny jest ustawiony na maxa, ale ten blekit jest przezroczysty?? , i to zrobiło się automaczytcznie (po tym poł tej tabliczki kolorow jkest zielona tak jak reszta flag przed przesunieciem.. Jak chcę dorzucić kolejne logo powstaje porblem, bpo jest całe blekitne i tło i to całe logo w odcieniach blekitu. Pytanie co zrobic zeby dzialalo jak poprzednie? > Sorry, ze tak chaotycznie ale prosciej przekazac nie umiem. Proszę więc kogoś obytego co z tym fantem zrobic, bo powoli mnie już krew zalewa.