Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przedsezonowe typy: podium, awanse, spadek
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4 > Sezon 4 - II liga
Bakel
Zapraszam
MakssPl
Do pierwszej ligi awansuje : MakssPl
Pozdrawiam!

Nie znam innych graczy, wiec nie moge nic powiedziec o nich, ja wiem tylko ze zrobie wszystko by avansowac : )
Bakel
Myślę, że w walce o awans liczyć się będą gracze dobrze znani z turniejów:
Tsu
WKSRKS
ziewiec
seba

Obstawiam ten kwartet graczy, aczkolwiek w drugoligowych rozgrywkach zawsze znajdzie się kilku graczy, których można określić mianem "czarnej stadniny" ;-)
prince
Osobiście zaczynam karierę gracza online ;p tak więc zobaczymy jak to wyjdzie, jak każdy liczę na awans wink.gif
WKS
CYTAT(Bakel @ May 16 2010, 11:51) *
Myślę, że w walce o awans liczyć się będą gracze dobrze znani z turniejów:
Tsu
WKSRKS
ziewiec
seba

Obstawiam ten kwartet graczy, aczkolwiek w drugoligowych rozgrywkach zawsze znajdzie się kilku graczy, których można określić mianem "czarnej stadniny" ;-)

Dzieki bakel za jakieś zauwzaenie mnie , po tej porazce z PSV kompletnie mi sie nastroj zwalił znalazlem dzisiaj ten post ,  zmotywowales mnie niesamowicie do lepszej gry , tak jak mowilem " Po trupach do celu" i mam nadizej ze zagramy ligowego w przyszłym sezonie wink.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.