Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuję Twarzy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2010 > Grafika
Flisak
ZASADY PANUJĄCE W TYM TEMACIE:
- Temat powstał by pomóc użytkownikowi odnaleźć konkretną twarz(e).
- NIE zaśmiecamy tematu prośbami o wykonanie twarzy.
- prosimy o twarze po wcześniejszym upewnieniu się, że takowa nie znajduje się na www.pesfaces.co.uk.
- Tradycyjnie za nie podporządkowanie się będą leciały %.
- Wszelkie zbędne posty będą kasowane, a ich autorzy karani.

Wyżej wymienione zasady nie odwołują ogólnie panujących zasad na forum rolleyes.gif
by luke
skopiowane z tematu w dziale PES6
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A tu moja prośba. Poszukuję packa twarzy piłkarzy Lecha Poznań. Może ktoś ma to z jakiegoś patcha z polską ligą. Na pesfaces.co.uk. są twarze, ale nie wszystkie, a tu akurat może ktoś ma całą packę. pozdro wink.gif
pawelszalik
Tu masz jakieś stare do 09.

http://www.sendspace.pl/file/Yq5mw3Kl/

Obecnie nie mam EP2010 na dysku a szkoda bo tam są lepsze twarze zawodników Kolejorza smile.gif
krzysiu
Poszukuje twarzy : Dembele,Ronaldo(Nazario de Lima) Matri , Alex Teixeira, Freddy Adu, Alan Kardec , Nilmar.
Merfi99
Hej jest mozliwosc zeby ktos zrobil moja twarz do pesa 2010 na podstawie zdjecia? bo chcialbym sobie wgrac i zrobic swojego playera? prosze o kontakt na gg 1873624
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.