Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 4 22.02 - 28.02, kolejki 13 - 16
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 3
Milerinho
Kolejka 13

Bakel - JustMe1987
Mani3k - majster37pl
MM - dikhet
lukasz44 - Tomaj
acidd - milerinho
Cziczinho - Robcio
Czubinho - jarek
snajper1929 - Edi092

Kolejka 14

majster37pl - Bakel
dikhet - JustMe1987
Tomaj - Mani3k
milerinho - MM
Robcio - lukasz44
jarek - acidd
Edi092 - Cziczinho
snajper1929 - Czubinho

Kolejka 15

Bakel - dikhet
majster37pl - Tomaj
JustMe1987 - milerinho
Mani3k - Robcio
MM - jarek
lukasz44 - Edi092
acidd - snajper1929
Cziczinho - Czubinho

Kolejka 16

Tomaj - Bakel
milerinho - dikhet
Robcio - majster37pl
jarek - JustMe1987
Edi092 - Mani3k
snajper1929 - MM
Czubinho - lukasz44
Cziczinho - acidd
lukasz44
kolejka13
lukasz44 Tomaj

Opis:
Co tu dużo mówić. Fatalna forma napastników, nie zagrali Sanchez,Floro i Inler i odzwierciedlił to wynik. Tomaj był lepszy, wykorzystał swoje szanse, choć dwa gole obciążają mojego bramkarza, bo zagrał jak patałach.

Screeny:

kolejka14
Robcio lukasz44

Opis:
Podopieczni lukasza44 podeszli do tego meczu z wielkimi nadziejami na zdobycie kolejnych punktów, wszystko zaczęło się świetnie dla gości, gdyż już w 3 minucie Floro Flores zdobył gola mocno uderzając pod poprzeczkę. Świetne okazje co chwilę marnowali gospodarze, najlepszą Luyindula w sytuacji sam na sam z bramakrzem Udine. Do przerwy wynik 0-1 dla Włochów. Tuż po rozpocząciu drugiej cześci spotkania wyrównującego gola strzelił Sessegon, wykorzystując błąd Felipe w obronie. Piętnaście minut pózniej Paryżanie wyszli już na prowadzenie za sprawą Peguya Luyindula. Zrobiło się gorąco, a trener Udine postanowił wpuścić na boisko będącego w słabej formie Di Natale, aby ten odmienił losy meczu. W 74 minucie Włoch został sfaulowany w polu karnym i sam pewnie wymierzył sprawiedliwość. Trzy minuty póżniej popisową akcję przeprowadzili Di Natale i Floro, a ten pierwszy wpakował piłkę do siatki po raz drugi. Włosi pewni swego kontrolowali już wydarzenia na boisku. W ostatnich sekundach meczu rywali dobił Floro strzałem zza 16, a chwilę póżniej sędzia zakończył mecz.
Udine przegrywało 2-1 ale gracze pokazali charakter i zdołali wygrać mecz, strzałem w dziesiątke było wprowadzenie Di Natale,który odmienił losy meczu- jak widać nie zawsze trzeba kierować się formą...

Screeny:

kolejka15
lukasz44 Edi092

Opis:
Drugi mecz z niewygodnymi rywalami z Rosji, tym razem z Rubinem. Przypomnijmy że w starciu z CSKA Moskwa gracze lukasza44 zostali wypunktowani. Ten mecz jednak był całkiem inny, gdyż Włosi praktycznie przez całe spotkanie kontrolowali wydarzenia na boisku. Już w 22 minucie pierwszą bramkę zdobył Antonio Di Natale i to wydarzenie zastopowało jakby Rosjan. Czternaście minut póżniej zamieszanie w polu karnym graczy Rubina wykorzystał Pepe i podwyższył wynik. W drugiej połowie Włosi cofnęli się do obrony, błyszczał Felipe, który przechwycał wszystkie piłki w polu karnym nie dopuszczając do zagrożenia. W 60 i 67 minucie padły jeszcze dwa gole, a zdobyli je ci sami piłkarze co w pierwszej połowie, czyli Di Natale i Pepe.
Gładkie zwycięstwo Włochów, choć gdyby gracze Rubina nie byli dziś tak nieskuteczni strzeliliby napewno honorową bramkę.

Dzięki za mecze panowie i do rewanżów.

Screeny:
czubinho
Czubinho lukasz44

Man of the match:

Kolejny raz udowodnił, że jest niezastąpiony w drużynie z Westfali

Mecz bardzo wyrównany do 75minuty(2-2). Wtedy to piłkarze BVB zaczęli ostre strzelanie. Tinga najpierw nastrzelił obrońcę Udine a kilka minut póżniej sam podwyższył na 4-2. W samej końcówce Floro Flores strzelił gola meczu, piłka odbiła się od poprzeczki 2 razy i wpadła do siatki. Końcowy wynik 4-3
Dzieki za mecz
Pozdroo

tomaj
Tomaj Mani3k

Mecz ciekawy, chociaż mało w nim było porywających akcji. Trzy punkty gościom dał Kovermans, zdobywając bramkę chyba z lekkiego spalonego tongue.gif
Powodzenia dalej, dzięki za gre.
Cziczinho
KOLEJKA NR: 15

WYNIK

cziczinho Czubinho

SCREENY

OPIS

Mecz wyrównany z lekka przewaga czuba;p W koncowce mialem duzo szczescia...:)Dzieki za mecz.
JustMe1987
KOLEJKA NR: 15

WYNIK

JustMe1987 milerinho

SCREENY

OPIS

Z tym Panem gra mi sie zawsze bardzo ciezko. Nie posiadam recepty na jego gre a on ze swojej strony raczej nie wybacza mi moich bledow. Gladkie zwyciestwo rywala + moja lama ktorej nie licze. Dzieki za mecz

cool.gif
snajper1929
snajper1929 czubinho

1 połowa

Wynik otworzył Quagliarella po tym jak bezkarnie minął bramkarza i strzelił do pustej gdy obrona się rozjechała. Potem faul GK na Lavezzim, czerwona kartka i z karnego Datolo. Po chwili na 2:1 ładnym strzałem Valdez, a wynik do przerwy ustala Hoffer i zrywam nam połączenie.

2 połowa

Już na samym początku Denis wykorzystuje sam na sam i daje spokój Napoli do końca meczu a następnie ustala rezultat znowu w sytuacji nam na sam. dzięki
czubinho
CYTAT(snajper1929 @ Feb 23 2010, 19:38) *
snajper1929 czubinho

1 połowa

Wynik otworzył Quagliarella po tym jak bezkarnie minął bramkarza i strzelił do pustej gdy obrona się rozjechała. Potem faul GK na Lavezzim, czerwona kartka i z karnego Datolo. Po chwili na 2:1 ładnym strzałem Valdez, a wynik do przerwy ustala Hoffer i zrywam nam połączenie.

2 połowa

Już na samym początku Denis wykorzystuje sam na sam i daje spokój Napoli do końca meczu a następnie ustala rezultat znowu w sytuacji nam na sam. dzięki

Zeby uniknac ponownych sporow o rozlaczanie dodaje to

Edi092
14 Kolejka

Edi Cziczinho

Gospodarze po ostatnich niepowodzeniach podchodzili zmotywowani do tego meczu. i pokazali że potrafią grać w piłkę.mecz pewnie wygrany
.

16 Kolejka

Edi Mani3k

Mecz zaczal się źle dla graczy Rubina już w 4 min pada gol , jednak zdołali wyrównać , ale jescze przed przerwą tracą gola i rezultacie 1-2 do przerwy i taki wynik utrzymał się dokońca spotkania mimo atkaków z jednej i drugiej strony w drugiej połowy. Dzięki za mecze
snajper1929
Miałem problem i nie mam screenów z meczów

NAPOLI - SZACHTAR 3:0

Pewne zwycięstwo gospodarzy Szachtar nie mógł rozwinąć skrzydeł

NAPOLI - RUBIN 1:3

Fatalna forma wszystkich ofensywnych graczy nie pozwoliła na chociaż remis chociażdo przerwy było 1:0. Potem jednak akcja na lamę tylko że z przyjęciem piłki wyprowadziła mnie z równowagi i już nic sie nie kleiło plus kolejne gole po błędzie GK i za karny widmo.
czubinho
Czubinho jarek

Przed meczem, wiedziałem że to bedzie cieżki mecz, lecz okazał się nie tak straszny
Dzieki
Pozdroo
jarek
CYTAT
Przed meczem, wiedziałem że to bedzie cieżki mecz, lecz okazał się nie tak straszny

heh zapewne byłby cięższy gdybym zagrał na padzie strzałkami...niestety tak dojebałem pada że strzałki już nie dają rady...pozostał mi analog...a jak gram na analogu to wynik pokazał....trzeba się teraz zastanowić na kontynuacją gry w lidze...może jakaś przerwa do czasu zakupu nowego pada...zobaczymy...dzieki za mecz smile.gif
majster37pl
Kolejka 15

majster37pl Tomaj

Dzieki za mecz . Nie wiem jak go opisac .... Nic ciekawego co widac w statystykach tongue.gif
tomaj
Tomaj Bakel

Dobry, szybki mecz. Gdyby Anglicy zdobyli gola na 2:3 wcześniej to kto wie, jak potoczyłby się dalej ten mecz.
Dzięki za grę.
dikhet
dikhet JustMe1987

W tym meczu mógł paść każdy wynik. Bardzo wyrównany mecz, przy stanie 2-0 dla Blackburn, piłkarze CSKA wzięli się do odrabiania strat i byli blisko wyrównania, jednak udało się tylko po rzucie rożnym. Można by rzec ze ściany pomogły gospodarzom. Dzięki za mecz JustMe i powodzenia dalej
Mani3k
Mani3k Robcio

Gra mi się kompletnie nie kleiła w tym spotkaniu. Miałem swoje szanse, ale przeciwnik był skuteczniejszy i zasłużenie wygrał. Gol Giuly'ego stadiony świata.

Mani3k majster37pl

I połowa całkowicie pod dyktando graczy PSV, masa dogodnych sytuacji, ale nic nie chciało wpaść, do przerwy mięliśmy wynik 0:0.
II połowa już wyrównana, przeciwnik stworzył sobie co najmniej 3 groźne sytuacje, z których mogła paść bramka, ale jakoś wyszedłem obronną ręką. Szczęśliwe 3 pkt. gospodarzom zapewnił Afellay pokonując bramkarza gości w ostatniej minucie meczu... ufff.

-------------------------
Dzięki za mecze.
-------------------------
majster37pl
majster37pl Bakel

Czerwona kartka i karny na poczatku zabila moj zespol przez wiekszasc czasu utrzymywal sie remis ale to co pozniej wyprawial moj bramkarz to kabaret
Robcio
Robcio majster37pl

Tydzień niegrania w pesa zrobił swoje i zagrałem bardzo przeciętnie, w tym szególnie się ciesze z tych 3pkt. Dzieki i powodzenia dalej.
MM.
milerinho - MM 2:0

Mecz pod dyktando gospodarzy, którzy zdominowali środek pola nie dając rozwinąć skrzydeł drużynie z Doniecka.
Bakel
Bakel dikhet

CYTAT
Duet Johnson&Johnson rozbroił defensywę Blackburn. Edward zazwyczaj perfekcyjnie dogrywał, a Andrzej kapitalnie kończył. Mecz rozegraliśmy po dłuuuugich perturbacjach związanych z brakiem połączenia na serwerach.
Cziczinho
KOLEJKA NR: 13

WYNIK

cziczinho ROBCIO

SCREENY

OPIS
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.