Sezon jak dla mnie udany, nieźle się grało Evertonem duża skuteczność i niewiele straconych bramek co mnie cieszy.
No Kubbas gdybyś nie przespał startu sezonu zapewne byłbyś na podium bo pod koniec ligi udowodniłeś, że pierwsza trójka jest w Twoim zasięgu.
I dzięki za gratulacje

Snajper1929... wg. Mnie to on powinien być na podium, ale to już moje zdanie głupio potracone pkt odbiły się na koniec ligi : )
Co do JustMe1987 szkoda, że kończysz grę online bo mecze z tobą były naprawdę niezłe i trzeba było się namęczyć żeby coś ugrać.
Jak widać typowania przed sezonowe co do pierwszej trójki się niektórym nie sprawdziły

Mani3k miał niezłą sytuację na początku ale jak każdy musiał kiedyś potracić pkt co dla mnie było idealne bo właśnie w tym okresie zaczynałem rozkręcać się Evertonem, i fatalny start ligi poszedł w niepamięć.
Co do nowego sezonu jeżeli Bakel wprowadzi wpisowe do ligi będzie na pewno lepiej bo zapewne będą grali Ci co wpłacą kase za granie w lidze i na koniec sezonu IO będzie miało większą możliwość jeżeli chodzi o nagrody. I co najważniejsze pewnie było by zdecydowanie mniej WO z graczami którzy olali ligę.
Po rozmowie z Bakelem pomysł jak najbardziej jest do rozważenia jak sam stwierdził więc może będzie jeszcze lepiej.
A jeszcze jedno może forma losowa dodała by kolorytu lidze. niż jak to snajper stwierdził żelazne jedenastki
Dzięki za sezon do następnego
Tytuł obroniony 
I żeby nie było zbędnych komentarzy.
zwycięzców się nie sądzi...
i jak kiedyś Mani3k powiedział nie styl lecz wynik się liczy...