Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 11-stka marzeń gdzie jest ten tryb w pesie 4
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
matic27
Witam,mam problem wiem że (chyba laugh.gif ) istnieje coś takiego w pesie jak tryb drużyny marzeń.Niestety ja nie moge znaleźć tego trybu sad.gif
.Proszę pomòżcie :?
real34
Pierwszy raz słysze o czyms takim :shock: Raczej nie ma takiej opcji w pes4. Taki tryb był w jednej z pilek kopanych od EA sports, ale w pesie nie ma takiego czegos. Mozesz sobie sciagnac patcha z druzynami UEFA all stars, FIFA all stars, Ronaldinho team i Schewchenko team. pozdro smile.gif
Tomak
Ten tryb jest of koz dostępny, ale w Master League, a nazywa się My Best Eleven :wink: Mozna w nim zapisać swoją najlepszą 11-stkę ML ...
real34
hej TOMAK juz sie jiedys mialem spytac, skad wiara i ty bierzecie te banery co sa pod opisem??
tomek828
wejdz na swoj profil i kliknij na dole po lewej stronie na dole jest takie cos BBcode kliknij na to i tam wszystko pisze :!: :evil:
real34
po co te nerwy tomekronaldo?? tylko spytalem!! za nerwowy jestes laugh.gif
onix_the_chosen
wejdz na swoj profil i kliknij na dole po lewej stronie na dole jest takie cos BBcode kliknij na to i tam wszystko pisze  :!:  :evil:

Po co te nerwy :?: Koles nie wie o co chodzi, pyta sie normalnie. Tak jak powiedzial Tomekronaldo w profilu ustawiasz sobie siga za pomoca jezyka html. Tylko najlepiej siga wrzuc np na www.imageshack.us i daj linka bo jak wrzucisz go z kompa to bedzie niewidoczny. Pozdro, napewno sobie poradzisz :wink:
real34
Dzięki onix_the_chosen odrazu lepiej bez nerwòw i spokojnie. serdeczne dzięki jeszcze raz. pozdro ;D
SZAKI
real34 chyba nie grałeś nigdy w PES 3!!!Tam były 2 drużyny EURO Allstars i WORLD Allstars!Ale chyba w PES 4 tego nie zrobili, chociaż na niektòrych stronkach zagranicznych idzie ściągnąć stroje dla tych drużyn do PES 4 więc nie wiem gdzie tego szukać
Lucek Rojek
wchodzisz w master lague i tam jest ml players, match mode player i coś jeszcz wybierz to trzecie czyli "coś jeszcze" laugh.gif i tam wybierasz sobie swoich zawodnikòw
_kamil_
prawdobodobnie jest jedna druzyna z najlepszymi zawodnikami swiata. pewnie trzeba wygrac wszystko co jest do wygrania i sie odblokuje
tomek828
Sorka za to ze sie denerwuje ale mam zly dzien sad.gif postaram nie unosic sie smile.gif
RealMadryt
prawdobodobnie jest jedna druzyna z najlepszymi zawodnikami swiata. pewnie trzeba wygrac wszystko co jest do wygrania i sie odblokuje

A ja mam pytanie: ja kiedys wsio wygralem i niemaialem tej druzynki :cry: , wiec moze ma to tez wplyw trening ktory trzeba przeisc, jezeli tak to moga sobie pomazyc gracze "klawiszowce", bo w treningu jest "misia", aby zrobic trick zidana!!! i zbic pacholek!!!
StraY
prawdobodobnie jest jedna druzyna z najlepszymi zawodnikami swiata

pierwsze słyszę wink.gif
RealMadryt
wchodzisz w master lague i tam jest ml players, match mode player i coś jeszcz wybierz to trzecie czyli \"coś jeszcze\" laugh.gif i tam wybierasz sobie swoich zawodnikòw

Ja bym to sprostowal (jak zle prosze poprawic), wchodzisz w MLNew GameUstawiasz: Kase, Czas, Poziom, Nazwe Grup, Wla./Wyl. Auto Save, Wla./Wyl. Wybor Stroju, Typ Pilki, Efekty na Stadionie(ale to kazdy wie :wink: ) Klikasz 3= Create Orginal Team I robisz nazwe, stroj, flage, logo, barwy, i wybierasz stadion I nie jak napisal Lucek Rojek, ze wybierasz sobie zawodnikow, tylko masz jakis zawodnikow KONAMI (zmyslone nazwiska :wink: ) i taka druzyna rozpoczynasz mecze w ML i ta opcja sluzy abys zaczynal slaba druzyna az dojdziesz do druzyny swoich marzen poprzes transfery, cos takiego jak w FIFIE2005 CARIERA
PS.Sorry ze nawiazalem do beznadziejnei FIFy fe :wink:
RealMadryt
Pierwszy raz słysze o czyms takim :shock:  Raczej nie ma takiej opcji w pes4. Taki tryb był w jednej z pilek kopanych od EA sports, ale w pesie nie ma takiego czegos. Mozesz sobie sciagnac patcha z druzynami UEFA all stars, FIFA all stars, Ronaldinho team i Schewchenko team. pozdro smile.gif

Real34 a mozesz zapodac linka do tych druzyn: Fifa i Uefa All Stars!!!
Jezeli te druzyny sa do Pro Evolution Soccer 4 oczywiscie??? :roll:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.