Pomoc - Szukaj - U篡tkownicy - Kalendarz
Pe軟a wersja: Dziwne Fryzury
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit
bzium
Wgra貫m sobie ostatnio do mojego pesa pare twarzy i wlosow , m.in Fellainiego.
Twarz z bliska wyglada bardzo fajnie jednak gdy gram sobie mecz i kamere mam ustawiona z daleka to fellaini wyglada bardzo dziwny , jest 造sy itd

Wiekszosc wgranych face`ow tak wyglada.

Idzie cos z tym zrobic ? :>
Orange_91
CYTAT(bzium @ Feb 18 2009, 14:32) *
Twarz z bliska wyglada bardzo fajnie jednak gdy gram sobie mecz i kamere mam ustawiona z daleka to fellaini wyglada bardzo dziwny , jest 造sy itd

Idzie. smile.gif W lodmixerze ustaw LOD #2 na very high i problem powinien znikn望.
bzium
CYTAT(Orange_91 @ Feb 18 2009, 14:37) *
Idzie. smile.gif W lodmixerze ustaw LOD #2 na very high i problem powinien znikn望.

bez zmian tongue.gif
szo逍as
CYTAT(bzium @ Feb 18 2009, 21:27) *
bez zmian tongue.gif

ustaw wszystko na very high
pes6ziom
CYTAT(bzium @ Feb 18 2009, 14:32) *

U mnie te� czasami z daleka niekt鏎e twarze, u nich zmieniaj� si� r闚nie� te face, np. u Paw豉 Bro磬a biggrin.gif

Tak wi璚 te� mam takie problemy...

Ale to ju� chyba si� nic nie da... dry.gif
Jamnik
Ej ziomek Ty czytasz tylko pierwszy post ? Bo w drugim ju� jest rozwi您anie problemu
pes6ziom
CYTAT(Jamnik @ Feb 25 2009, 20:46) *
Ej ziomek Ty czytasz tylko pierwszy post ? Bo w drugim ju� jest rozwi您anie problemu

Tak, widz�, ale ja te� dziel� si� swoim problemem, mam taki sam biggrin.gif
Jamnik
To jest zwyk貫 nabijanie
perONE
Te� mam ma造 problemik.

Cz窷� w這s闚 tak dziwnie si� b造szczy. Podczas meczu to te� dziwnie wygl康a. Wszystko ma na very-high.
Mani3k
CYTAT(perONE @ Feb 27 2009, 15:21) *
Te� mam ma造 problemik.

Cz窷� w這s闚 tak dziwnie si� b造szczy. Podczas meczu to te� dziwnie wygl康a. Wszystko ma na very-high.

Nic z tym nie zrobisz gdy� jest to wynik "nadmiernego przemodelowania wlosow" smile.gif
Pozdrawiam
perONE
CYTAT(Mani3k @ Feb 27 2009, 15:33) *
Nic z tym nie zrobisz gdy� jest to wynik "nadmiernego przemodelowania wlosow" smile.gif
Pozdrawiam

Dzi瘯i. Ale wcze郾iej nie widzia貫m tego problemu chocia� mam te twarze od d逝窺zego czasu.
To jest wersja lo-fi g堯wnej zawarto軼i. Aby zobaczy� pe軟� wersj� z wi瘯sz� zawarto軼i�, obrazkami i formatowaniem prosz� kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.