Wiele osób nie miało nigdy styczności z patchami lub po prostu nie umie go wgrać. Więc zgłaszam się z prośbą ( w imieniu wielu osób na zapewne) aby ktoś kto się na tym zna chociaż trochę wyjaśnił w miarę jasno jak z tego korzystać
To może napisz z czym masz problem? Bo nie wierzę że nie umiesz skopiować do Moich Dokumentów OFa i wkleić kitservera (oczywiście później go instalując klikając na setup)
pokombinowałem coś z plikami i działa sora z problem
perONE
Oct 26 2008, 16:04
CYTAT(JuveR @ Oct 26 2008, 17:05)

To może napisz z czym masz problem? Bo nie wierzę że nie umiesz skopiować do Moich Dokumentów OFa i wkleić kitservera (oczywiście później go instalując klikając na setup)

Może właśnie tego również nie wie
Serkowskipes6
Oct 26 2008, 16:18
NO to więc wujek Serek przychodzi z pomocą

, większość patchy które do tej pory wyszła jest bardzo łatwa w zainstalowaniu . więc dam przykład na tym patchu .
Link do patcha : >
http://files.filefront.com/BURGUM+PATCH+fo...;/fileinfo.htmlWięc jak juz patch został sciągniety , wypakowany przystępujemy do instalacji:)
W patchu znajdują się 2 foldery , ( save i kitserver ) zaczynamy od folderu save , bierzecie prawy przycisk myszy na folderze save i opcja kopiuj , w chodzisz w c;dokumenty /konami /pes 09 / i tam masz wklejasz folder który skopiowałeś.
Następnie przechodzimy do folderu kitserver , znów prawy myszy opcja kopiuj , szukamy na dysku folderu z zainstalowana grą ( Np . G:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009) wchodzimy do folderu z gra i tutaj wklejamy . Wchodzimy w folder kitserver , mamy tam setup (klik 2x ) wyskoczy okinko i dajemy install
Ma wyglądać to tak >

Następnie zamykamy wszystko i cieszymy się pes
Pelajs
Oct 26 2008, 18:42
A jak rozpakowac patcha?
manio3
Oct 26 2008, 18:46
rozwalasz mnie gościu ,nie umiesz WINRAREM wypakować? otwierasz to co pobrałeś RAREM i dajesz WYPAKUJ DO ...
Pelajs
Oct 26 2008, 18:54
A czy mozecie mi podac jakis dobry patch, gdzie bda uaktualnione transfery, herby, nazwy i stroje druzyn. Tylko prosze nie mowcie ze mam sobie sam poszukac. Nie no sory, ale nigdy nie mialem stycznosci z takim czyms.
Pelajs
Oct 26 2008, 19:43
Sorry, za post pod postem, niech potem najwyżej admin usunie tego powyzej, ale czemu ja nie moge dac install, ani remove? Tylko help moge dac.
Najwidoczniej nie wkleiłeś kitservera tam gdzie trzeba :>
PS. Kiedys na stronie glownej pojawil sie news w ktorym zostal przytoczony post traktujący o PESie 2009. Czy nie uwazacie że pytanie Pelajsa tez zasluguje na takie wyroznienie?
Pelajs
Oct 26 2008, 20:06
Nie no dzieki, ale naprawde pomozcie, abym mogl to zainstalowac. Co jeszcze mam sciagnac lub cos?
Jimmy Floyd
Oct 27 2008, 13:32
Polecam wszystkim nowego Revolution Patcha 1.1. Kompletny patch + Bundesliga w Other League.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32381
DavinhO
Oct 27 2008, 13:48
spoko jest, ale w hiszpanskiej i bundeslidze stroje nie orginalne :[ i dodatkowo w bundeslidze zawodnicy nie sa orginalni tylko jacys player 11 player 12 itp:/
messjash
Oct 27 2008, 13:52
CYTAT(Jimmy Floyd @ Oct 27 2008, 13:36)

Polecam wszystkim nowego Revolution Patcha 1.1. Kompletny patch + Bundesliga w Other League.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32381Zapowiada się ciekawie ale co w przypadku gdy mam zainstalowany już GA community patch 0.2 beta. W jaki sposób go odinstalować . Czy może po prostu zainstalować ten 1.1 na GA 0.2 i będzie ok.??? I jak jest w kwestiitransferów, są zaktualizowane itp czy to tylko stroje są ???
damost4
Oct 27 2008, 17:37
Mam pytanie. Mianowicie ściągnąłem sobie patcha i mam w nim rosyjskie menu. I teraz nie wiem który plik unnamed z kitservera odpowiada za menu, chciałbym mieć stare menu ale nie wiem który plik usunąć. Pomóżcie jeżeli wiecie. Proszę
marcin_p
Oct 27 2008, 17:46
CYTAT(messjash @ Oct 27 2008, 13:56)

Zapowiada się ciekawie ale co w przypadku gdy mam zainstalowany już GA community patch 0.2 beta. W jaki sposób go odinstalować . Czy może po prostu zainstalować ten 1.1 na GA 0.2 i będzie ok.??? I jak jest w kwestiitransferów, są zaktualizowane itp czy to tylko stroje są ???
Gaminaccess patch jest lepszy od tego revolution patch, wiec nawet go nie instaluj.
Pelajs
Oct 27 2008, 19:44
Czy moze mi ktos pomoc i odpowiedziec na moje pytanie. Co zrobilem zle lub co mam jeszcze sciagnac lub cos abym mogl zainstalowac patcha? Bo jak juz wspominalem wczesniej nie moge kliknac install, ani remove ( te opcje sa jakby nieaktywne). Tylko help daje sie kliknac. Prosze o pomoc.
pzdr.
marcin_p
Oct 28 2008, 08:01
Folder kitserver musisz skopiowac do tego folderu gdzie masz zainstalowanego pesa np. D:pes2009 rozumiesz? i wtedy dajesz install. A tak wgl to ile ty masz lat? 10? hah
Pelajs
Oct 28 2008, 08:31
Nie 16 a co. Moze do was to jest banalnie proste, ale ja nigdy sie takim czyms nie zajmowalem i tego nie robilem. Wrzucilem kitserver do folderu z pesem. No, ale dalej tylko help mozna kliknac. Moze ktos podajcie mi swoje gg i wytlumaczcie mi wszytko od nowa na spokojnie. Bede bardzo wdzieczny. Albo jak nie chcecie podawac to napiszcie do mnie. Moj nr jest pod spodem. Bo wreszce chcialbym sobie w pelni pograc w nowego Pesa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.