Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Instalacja Patcha
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
JnR
Wiele osób nie miało nigdy styczności z patchami lub po prostu nie umie go wgrać. Więc zgłaszam się z prośbą ( w imieniu wielu osób na zapewne) aby ktoś kto się na tym zna chociaż trochę wyjaśnił w miarę jasno jak z tego korzystać
JuveR
To może napisz z czym masz problem? Bo nie wierzę że nie umiesz skopiować do Moich Dokumentów OFa i wkleić kitservera (oczywiście później go instalując klikając na setup) huh.gif
JnR
pokombinowałem coś z plikami i działa sora z problem
perONE
CYTAT(JuveR @ Oct 26 2008, 17:05) *
To może napisz z czym masz problem? Bo nie wierzę że nie umiesz skopiować do Moich Dokumentów OFa i wkleić kitservera (oczywiście później go instalując klikając na setup) huh.gif

Może właśnie tego również nie wie wink.gif
Serkowskipes6
NO to więc wujek Serek przychodzi z pomocą smile.gif , większość patchy które do tej pory wyszła jest bardzo łatwa w zainstalowaniu . więc dam przykład na tym patchu .
Link do patcha : > http://files.filefront.com/BURGUM+PATCH+fo...;/fileinfo.html

Więc jak juz patch został sciągniety , wypakowany przystępujemy do instalacji:)

W patchu znajdują się 2 foldery , ( save i kitserver ) zaczynamy od folderu save , bierzecie prawy przycisk myszy na folderze save i opcja kopiuj , w chodzisz w c;dokumenty /konami /pes 09 / i tam masz wklejasz folder który skopiowałeś.

Następnie przechodzimy do folderu kitserver , znów prawy myszy opcja kopiuj , szukamy na dysku folderu z zainstalowana grą ( Np . G:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009) wchodzimy do folderu z gra i tutaj wklejamy . Wchodzimy w folder kitserver , mamy tam setup (klik 2x ) wyskoczy okinko i dajemy install smile.gif

Ma wyglądać to tak >

Następnie zamykamy wszystko i cieszymy się pes wink.gif
Pelajs
A jak rozpakowac patcha?
manio3
rozwalasz mnie gościu ,nie umiesz WINRAREM wypakować? otwierasz to co pobrałeś RAREM i dajesz WYPAKUJ DO ...
Pelajs
A czy mozecie mi podac jakis dobry patch, gdzie bda uaktualnione transfery, herby, nazwy i stroje druzyn. Tylko prosze nie mowcie ze mam sobie sam poszukac. Nie no sory, ale nigdy nie mialem stycznosci z takim czyms.
Pelajs
Sorry, za post pod postem, niech potem najwyżej admin usunie tego powyzej, ale czemu ja nie moge dac install, ani remove? Tylko help moge dac.
JuveR
Najwidoczniej nie wkleiłeś kitservera tam gdzie trzeba :>

PS. Kiedys na stronie glownej pojawil sie news w ktorym zostal przytoczony post traktujący o PESie 2009. Czy nie uwazacie że pytanie Pelajsa tez zasluguje na takie wyroznienie? tongue.gif
Pelajs
Nie no dzieki, ale naprawde pomozcie, abym mogl to zainstalowac. Co jeszcze mam sciagnac lub cos?
Jimmy Floyd
Polecam wszystkim nowego Revolution Patcha 1.1. Kompletny patch + Bundesliga w Other League.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32381
DavinhO
spoko jest, ale w hiszpanskiej i bundeslidze stroje nie orginalne :[ i dodatkowo w bundeslidze zawodnicy nie sa orginalni tylko jacys player 11 player 12 itp:/
messjash
CYTAT(Jimmy Floyd @ Oct 27 2008, 13:36) *
Polecam wszystkim nowego Revolution Patcha 1.1. Kompletny patch + Bundesliga w Other League.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32381

Zapowiada się ciekawie ale co w przypadku gdy mam zainstalowany już GA community patch 0.2 beta. W jaki sposób go odinstalować . Czy może po prostu zainstalować ten 1.1 na GA 0.2 i będzie ok.??? I jak jest w kwestiitransferów, są zaktualizowane itp czy to tylko stroje są ???
damost4
Mam pytanie. Mianowicie ściągnąłem sobie patcha i mam w nim rosyjskie menu. I teraz nie wiem który plik unnamed z kitservera odpowiada za menu, chciałbym mieć stare menu ale nie wiem który plik usunąć. Pomóżcie jeżeli wiecie. Proszę
marcin_p
CYTAT(messjash @ Oct 27 2008, 13:56) *
Zapowiada się ciekawie ale co w przypadku gdy mam zainstalowany już GA community patch 0.2 beta. W jaki sposób go odinstalować . Czy może po prostu zainstalować ten 1.1 na GA 0.2 i będzie ok.??? I jak jest w kwestiitransferów, są zaktualizowane itp czy to tylko stroje są ???

Gaminaccess patch jest lepszy od tego revolution patch, wiec nawet go nie instaluj.
Pelajs
Czy moze mi ktos pomoc i odpowiedziec na moje pytanie. Co zrobilem zle lub co mam jeszcze sciagnac lub cos abym mogl zainstalowac patcha? Bo jak juz wspominalem wczesniej nie moge kliknac install, ani remove ( te opcje sa jakby nieaktywne). Tylko help daje sie kliknac. Prosze o pomoc.
pzdr.
marcin_p
Folder kitserver musisz skopiowac do tego folderu gdzie masz zainstalowanego pesa np. D:pes2009 rozumiesz? i wtedy dajesz install. A tak wgl to ile ty masz lat? 10? hah
Pelajs
Nie 16 a co. Moze do was to jest banalnie proste, ale ja nigdy sie takim czyms nie zajmowalem i tego nie robilem. Wrzucilem kitserver do folderu z pesem. No, ale dalej tylko help mozna kliknac. Moze ktos podajcie mi swoje gg i wytlumaczcie mi wszytko od nowa na spokojnie. Bede bardzo wdzieczny. Albo jak nie chcecie podawac to napiszcie do mnie. Moj nr jest pod spodem. Bo wreszce chcialbym sobie w pelni pograc w nowego Pesa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.